Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos ir kitos zarazos

QUOTE(Skraido @ 2011 12 19, 22:22)
Nu matai, jis tipo palaikyti rūgštinei terpei (PH 3,5), o kadangi kursą vaistų jau turėjau, tai reikia palaukti, kad viskas pilnai išsivalytų ir tada (gal) darys tyrimą.

Juokinga aišku, bet jie čia natūralistai ir tiki, kad organizmas pats turi kovoti... Jaučiu man po viso šito reikės pradėti reguliariai gerti probiotikus, kad atsatyt flora ir užkirst kelią naujoms infekcijoms (jeigu šias apsigydysiu).

Baisu ir graudu  doh.gif

nieko ,''per kancias i zvaigzdes '' 4u.gif
Atsakyti

Sveikos,

Reikalinga jūsų nuomonė.

Esu nesenai gimdžiusi,t.y. daugiau nei pusę metų. Tyrimai iki to laiko buvo atlikti, nėštmui buvo ruoštasi. Viskas buvo OK. Su vyru jau n-metų. Gydytojos rasta diagnozė kiaušintakio vandenė. Įv.tyrimai, rasta ureplasmos infekcija. verysad.gif
Ar tai gali būti vyro "dovanėlė"? verysad.gif
Atsakyti
sveikutes,

gal zinot, jei randa pas mane kazkuria is bakteriju- ar butinai siuncia ir vyra tirtis? ar skiria ta pati gydyma iskart abiems?
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 02 27, 14:06)
sveikutes,

gal zinot, jei randa pas  mane  kazkuria is bakteriju- ar butinai siuncia ir vyra tirtis? ar skiria ta pati gydyma iskart abiems?

Skiria abiems tą patį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 02 27, 14:06)
sveikutes,

gal zinot, jei randa pas  mane  kazkuria is bakteriju- ar butinai siuncia ir vyra tirtis? ar skiria ta pati gydyma iskart abiems?

QUOTE(Šarūniukė @ 2012 02 27, 14:50)
Skiria abiems tą patį 4u.gif

Bet jeigu yra galimybė siūlyčiau papildomai vyrą ištirti, o jeigu nieko nerastų - vistiek jam kursą vaistukų pavartoti dėl visa ko.
Atsakyti
QUOTE(Skraido @ 2012 02 27, 14:14)
Bet jeigu yra galimybė siūlyčiau papildomai vyrą ištirti, o jeigu nieko nerastų - vistiek jam kursą vaistukų pavartoti dėl visa ko.

4u.gif
paskyre gerti abiems, ir tik tada po gydymo kurso kartu pasitkrinti, kad maza ka, jei pas viena liko- kad vel abu neuzsikrestume ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Banica @ 2012 02 24, 22:10)
Sveikos,

Reikalinga jūsų nuomonė.

Esu nesenai gimdžiusi,t.y. daugiau nei pusę metų. Tyrimai iki to laiko buvo atlikti, nėštmui  buvo ruoštasi. Viskas buvo OK. Su vyru jau n-metų.  Gydytojos rasta diagnozė kiaušintakio vandenė. Įv.tyrimai, rasta ureplasmos infekcija.  verysad.gif
Ar tai gali būti vyro "dovanėlė"?  verysad.gif

o ar ji tyrei pries gimdyma??
gal jis nesioja nuo senai, bet tik dabar pamatet, kai pas tave istyre g.gif
Atsakyti
Galit pakonsultuoti, kas čia man išaugo blink.gif

user posted image
Atsakyti
Gardnerella tai bakterinės vaginozės sukėlėjas, šiaip nėra labai baisus dalykas. O dėl kitų tai nežinau tiesą sakant, nesu susidūrusi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skraido: 22 kovo 2012 - 12:25
QUOTE(Skraido @ 2012 03 22, 12:25)
Gardnerella tai bakterinės vaginozės sukėlėjas, šiaip nėra labai baisus dalykas. O dėl kitų tai nežinau tiesą sakant, nesu susidūrusi  ax.gif

Vat dėl tos bestijos jaučiu amžinai žvakutes turiu naudoti... jaučiu dar davė tai, kad ėjau dar tik prasidėjusiu grybui, nes laborantė sakė, kad yra jau kažkas doh.gif dar suprantu auksinis stafilokokas yra, o kitų nežinau mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 22 kovo 2012 - 12:38
QUOTE(Fiorella @ 2012 03 22, 13:37)
Vat dėl tos bestijos jaučiu amžinai žvakutes turiu naudoti... jaučiu dar davė tai, kad ėjau dar tik prasidėjusiu grybui, nes laborantė sakė, kad yra jau kažkas doh.gif dar suprantu auksinis stafilokokas yra, o kitų nežinau mastau.gif

Čia ne grybas wink.gif candida albicans yra dažniausias grybelio sukėlėjas. Ir gydo juos skirtingais vaistais. Gardnerellai užmušt skiria antibiotikus.
Atsakyti
QUOTE(Skraido @ 2012 03 22, 12:48)
Čia ne grybas wink.gif candida albicans yra dažniausias grybelio sukėlėjas. Ir gydo juos skirtingais vaistais. Gardnerellai užmušt skiria antibiotikus.

g.gif aš išskaičiau, kad šitas labai pagyvėja, kai yra pienligė..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 22 kovo 2012 - 13:25