QUOTE(Skraido @ 2011 12 09, 15:41)
Gal galit kas pakonsultuoti.
Pas mane yra Mycoplasma hominis (ne genitalium). Daug kur skaitau, kad užsienyje neretai gydytojai net nekreipia dėmesio į ją, atseit tai natūraliai mikroflorai priklausanti bakterija. Tai jie jos negydo
dabar esu užsienyje ir bijau, kad nuėjus pas gydytoją ji numos ranka į mano ligas
Gal kas žinote daugiau apie tai? Man jau ne vienerius metus pūslės uždegimas (e.coli kalta), BV ir pienligė... Kitas gydytojas Lt patarė išsigydyti mycoplasma ir dings visi grybeliai savaime.
Kaip manot kur yra tiesa?
QUOTE(Pacifica @ 2011 12 09, 23:22)
Aš tai siūlau ne panikuoti, o nueiti pirma iki daktarų ir išgirt ką jie kalba.
Pati esu užsienyje ir radę man tas plazmas gydė, net nebuvo kalbos apie negydyma ir pan.
O rado būtent mycoplasma hominis? Kokį skyrė gydymą?
QUOTE(Filotijia @ 2011 12 11, 13:42)
Skraido manau antras variantas,as po antibijotiku kurso issigydziau visas zarazas ir candida ir gandrellas ir mikoplazma,bet stai liko ureaplazma ir isskyros liko,ir kvapas
taigi manau nuo ureaplazmu,bet dabar iki kitu tyrimu stiprinsiu organizma ir ziuresiu,gal eis taip nugalet,jei ne vel teks gert antibus
Šiandien buvau pas gydytoją.... Tai išpasakojau savo ligos istoriją (kad jau 3 metus turiu pūslės uždegimą ir skauda sysiojant
) ir nuolat atsinaujina pienligė ir BV (antibiotikų tikrai tada dar nebuvau gėrusi, tai ne nuo jų).
Tai žiūrėjo žiūrėjo, išklausė ir sako, tai jeigu vėl atsinaujins uždegimas - ateik, darysim tyrimus. Man tik akys ant kaktos iššoko
sakau bent šlapimo pasėlį pakartokit, gėriau juk antibiotikus nuo e.coli, patikrint ar padėjo bent kiek. Ji - "a, galim dabar? Tai gerai gerai...." Viendzo, galima sakyti išsimaldavau.
Viendzo, pasakė, kad mycoplasma hominis gali priklausyti natūraliai mikroflorai (nes aš ir šiaip neįsivaizduoju kur galėčiau užsikrėsti, tikrai ne nuo vyro, ir nuo kitų vyrų negalėjau, nes kitų nesu turėjusi
).
Išvada: grybelį sukelia candida albicans, BV - gardnerelos. O šlapimo pūslės uždegimo kaltininkas - e.coli. Mycoplasma hominis nieko blogo nedaro, gyvena sau ir tiek, kaip šimtai tūkstančių kitų organizme gyvenančių bakterijų. Taigi palikim ramybėj tą mycoplasmą hominis.
Liepė dar panaudoti Lactacyd intymios higienos prausiklį ir ateiti vėliau (po geros savaitės) pakartoti tepinėlio. Dabar tepinėlio NEDARĖ. Kadangi nejaučiu jokių blogų pojūčių, tai ir nedaro nieko. Jeigu jausčiau - iškart darytų.
O šiaip standartiškai - vartoti kokia nors forma jogurto kultūras, jokių kasdienių įklotų, medvilninės kelnaitės, po akto nusišlapinti ir nusiprausti ir t.t.... Viendzo, reikia sveikai gyventi, kad susitvarkytų flora makštyje.
Tai aš jau nebežinau. Planuojam vaikelį, tai bijau, kad ta mycoplasma nepakenktų kaip nors? Bet aš juk negydytoja, negaliu žinoti, kaip ten iš tikrųjų. Tik supratau viena - tikrai jie man jos negydys...