Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos ir kitos zarazos

QUOTE(Gytutė @ 2011 11 25, 12:46)
Gydytojas tikrai neteisus. Mikoplazmos iš prigimties yra atsparios penicilinų grupės antibiotikams, nes jie veikia į bakterijos sienelės sintezės mechanizmus. O mikoplazmos sienelės išvis neturi. Kalbant apie M. hominis, tai ši bakterija pasižymi net didesniu atsparumu nei U. urealyticum.

Amoksiklavas turėjo išgydyti šlapimo infekciją, tai nereiškia, kad gėrei jį veltui. Tik gal būt gydytojas turėjo parinkti kitą gydymo taktiką.

Velniava sad.gif o aš tikėjausi, kad galėsim pradėt lialių planuot. Dar ir vyrui išrašė šių antibiotikų gert!!!
Nusivyliau dar kartą medikais, o ėjau tai privačiai.

O kokie tie antibiotikai (kiek skaičiau 7), kuriems daro jautrumo/atsparumo testą laboratorijos?

Radau, kad nėščiosioms nuo chlamydia skiriamas amokcilinas (Amoksiklav antibiotikai). Aš turiu mycoplasma. Tai gal dar ne viskas prarasta? g.gif

http://www.pasveik.l...romai/5;abc;A#M
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skraido: 25 lapkričio 2011 - 12:11
Man tyrimas parode kad esu persirgusi Toxoplazma, tai gal tas persileidimas kuris pries metus buvo ir ivyko del to. Bet visus metus negalejau pastoti, o dabar bastojau ir zirniukas pabiego (neisitvirtino). Tai daktare pasake kad toxoplazma mano atveju dabar man negresia ir negalejo del to buti. Bet pasake pagerti vaistukus kuriu LT nera , bei papildus stiprinanti imuniteta.Kita savaite eisiu pas ginekologe, ziuresiu ka sakis.
Papildyta:
Prasysiu kad siustu greiciau pas Klima, nes tyrimai geri, o nieko neisieina. Bet as jauciu kad man TEN negerai.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif nu o man po antibu,vel grybas kazkoks bujoja,nors pakenciamai gyvent galima,bet visvien nervuoja doh.gif jau kita savaite darysiu pakartotinius tyrimus,tai dziaugsiuosi jei nors viena zaraza bus dingus ax.gif
QUOTE(Skraido @ 2011 11 25, 11:49)
Sveikos  4u.gif

Mergaitės, pas man tepinėlis parodė mycoplasma hominis. Ir šlapimo pasėlyje išaugo E.coli (nuolat kenčiu šlapimo pūslės uždegimus, BV ir pinelige).

Gydytojas išrašė Amoksikalv 500/125 nuo e.coli ir sakė, kad mycoplasma dažniausiai neatspari jokiems antibiotikams (atsparumo tyrimo nedariau, nes nesitikejau, kad ju isvis ras) g.gif aš juo ir patikėjau, o dabar bijau, kad šie antibiotikai turbūt bus veltui išgerti sad.gif šis antibiotikas penicilinų grupei priskiriamas.

Kaip manot, ar jis apskritai gali būti tinkamas mycoplasma naikinti?  g.gif tos, kuriso darėsi jautrumą antibiotikams, gal žinot, aš šis antibiotikas (Amoksicilinas+Klavulano rūgštis) buvo minimio sąraše?

Niu tarp mano jautrumo antibu sito nera schmoll.gif betkokiu atveju,juk cia tiria ar tavo organizmo zarazos atsparios,tad pasikliaut kitu mergaiciu tyrimais negali,bet kas del pacio antibijotiko,sito nera,bent jau tarp mano tiriamu 4u.gif

QUOTE(lialiusia @ 2011 11 25, 23:21)
Man tyrimas parode kad esu persirgusi Toxoplazma, tai gal tas persileidimas kuris pries metus buvo ir ivyko del to. Bet visus metus negalejau pastoti, o dabar bastojau ir zirniukas pabiego (neisitvirtino). Tai daktare pasake kad toxoplazma mano atveju dabar man negresia ir negalejo del to buti. Bet pasake pagerti vaistukus kuriu LT nera , bei papildus stiprinanti imuniteta.Kita savaite eisiu pas ginekologe, ziuresiu ka sakis.
Papildyta:
Prasysiu kad siustu greiciau pas Klima, nes tyrimai geri, o nieko neisieina. Bet as jauciu kad man TEN negerai.

bet jei gerai atsimenu,tai tavo tyrimai rode,kad toksiplazmoze yra siuo laikotarpiu aktyvi,taip kad tikrai galejo itakoti zirniuko neissilaikyma g.gif nors is tikro tai as jau susiveliau jusu situacijoje doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2011 11 27, 14:26)
Niu tarp mano jautrumo antibu sito nera  schmoll.gif  betkokiu atveju,juk cia tiria ar tavo organizmo zarazos atsparios,tad pasikliaut kitu mergaiciu tyrimais negali,bet kas del pacio antibijotiko,sito nera,bent jau tarp mano tiriamu  4u.gif

Tai man nereikia žinoti, ar jūsų buvo atsparūs ar neatsparūs, aš apskritai noriu žinoti, kokiems antibiotikams daro atsparumo tyrimą.

Noriu pasidomėti jais iš anskto, kad jau žinočiau, kai gydytojas ką man išrašinės, kas tai yra.

Savarankiškai tikrai nesigydau.

Galėtų kas surašyt, kokiems antibiotikams buvo tirtas mycoplasma hominis (ar chlamydia ar ureaplasma) atsparumas? 4u.gif

ačiū.

Filotija, O Jūs gydotės(gydėtės) nuo mycoplasma hominis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skraido: 27 lapkričio 2011 - 14:15
Na man pagaliau kazka rado po paselio, nors va gine 3 tepinelius eme, o nerode nieko verysad.gif Man rado zaraza Candida albicans, paprasciau tariant maksties grybeli ir dar streptokoka, kuris kaip sake yra normalu, tik paskutinemis nestumo savaitemis penicilino ar kazko ten skiria, tiksliai nepamenu.
Kadangi planuojam leliu ir geriu skatinamuosius jau 3 men verysad.gif tai turiu iki ovuliacijos kazkiek issigydyti. Tai gerem su MB Diflucan po tab ir dar reiks po sav po viena, o as 3 d. zvakutes Gyno-pevaryl naudoju, tai tikiuosi, kad pades smile.gif Tik va turiu dar viena bjaurybe - isanges niezuli, tai pagalvojau, kad cia turbut ir nuo to grybelio, gal kuri susiduret su tuo? unsure.gif
Atsakyti

bet jei gerai atsimenu,tai tavo tyrimai rode,kad toksiplazmoze yra siuo laikotarpiu aktyvi,taip kad tikrai galejo itakoti zirniuko neissilaikyma g.gif nors is tikro tai as jau susiveliau jusu situacijoje doh.gif biggrin.gif
[/quote]

Mano tyrimai parode kad esu persirgusi Toxoplazma, bet nesergu daber. Bet visgi kakle rado linfmazgius nedidelius, del profilaktikos israse pagerti vaistukus.
Papildyta:
Bet gydytoja kuri tiria toxoplazma, pasake kad tikrai del tokios smulkmenos negalejo buti persileidimas.
Papildyta:
kristaliuxe , man kartais buna nezulis (bet as galvoju ka djis nuo iklotu). O va digliai kaip buna, neisivaizduoju nuo ko, kartais taip suima, kad ohoho, siandiena parduotuveje man TEN kaip sudure, kad visa papurte, net viras mano issigando.
Atsakyti
QUOTE(kristaliuxe @ 2011 11 27, 15:41)
Na man pagaliau kazka rado po paselio, nors va gine 3 tepinelius eme, o nerode nieko  verysad.gif  Man rado zaraza Candida albicans, paprasciau tariant maksties grybeli ir ...... Tai gerem su MB Diflucan po tab ir dar reiks po sav po viena, o as 3 d. zvakutes Gyno-pevaryl naudoju, tai tikiuosi, kad pades  smile.gif  Tik va turiu dar viena bjaurybe - isanges niezuli, tai pagalvojau, kad cia turbut ir nuo to grybelio, gal kuri susiduret su tuo?  unsure.gif

Niežulys išangėje gali būti, pvz., nuo kai kurių antibiotikų - rašo skyrelyje apie šalutinius poveikius. Diflucan šalutinis poveikis irgi gali būti niežulys.
Rekomenduojama atidžiai perskaityti visų vaistų instrukcijas - kad nebūtų netikėtumų smile.gif
Diflucan labai gerai gydo Candidas, turi viskas praeiti.
Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skraido @ 2011 11 27, 15:15)
Galėtų kas surašyt, kokiems antibiotikams buvo tirtas mycoplasma hominis (ar chlamydia ar ureaplasma) atsparumas?  4u.gif
ačiū.
Filotija, O Jūs gydotės(gydėtės) nuo mycoplasma hominis?

Man tyre siems antibiotikams: tetraciklinui,pefloxacinui,doxycyclinui (sita ir gerem su MB), erythromycinui, clarithromycinui, mynocyclinui, clindamycinui, ofloxacinui, josamicinui. taip,mes gerem nuo mycoplazmos ir ureaplazmos,ryt darysiuos pakartotinius tyrimus,ziuresim ar padejo ax.gif
Atsakyti
Filotijia,

ačiū labai!

Skubu skaityti 4u.gif

Kažkur buvau skaičiusi, kad doxicyclin negalima vyrams? Kas nors žinote ką nors apie tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skraido: 29 lapkričio 2011 - 10:03
O as jau nzn ko grebtis cry.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 11 25, 23:21)
tyrimai geri, o nieko neisieina. Bet as jauciu kad man TEN negerai.

QUOTE(lialiusia @ 2011 11 29, 22:25)
O as jau nzn ko grebtis  cry.gif

Na lialiusia jei jauti, kad kažkas negerai, tai vėl eik pas gyd. As ir vis jaučiau, kad negerai, nors gine darė tepinėlius ir nieko nerado, tipo sakė gal nuo spermos, gal siaip nuo nervų, bet aš va nepatikėjau ir pasėlį dariau pas kitą gine, tai ta rado. Tik va dabar kita bėda, kad mano esamoji ginė paskyrė vaistus, kurie man kaip jaučiu nieko nepadeda verysad.gif toks jausmas, kad net baisiau nei buvo verysad.gif
O tiesa, kad negerai pastoti turint makšties grybelį? Lygtais girdėjau, kad leliukui gali pakenkti? Ar aš neteisi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaliuxe @ 2011 11 30, 20:38)
Na lialiusia jei jauti, kad kažkas negerai, tai vėl eik pas gyd. As ir vis jaučiau, kad negerai, nors gine darė tepinėlius ir nieko nerado, tipo sakė gal nuo spermos, gal siaip nuo nervų, bet aš va nepatikėjau ir pasėlį dariau pas kitą gine, tai ta rado. Tik va dabar kita bėda, kad mano esamoji ginė paskyrė vaistus, kurie man kaip jaučiu nieko nepadeda  verysad.gif  toks jausmas, kad net baisiau nei buvo  verysad.gif 
O tiesa, kad negerai pastoti turint makšties grybelį? Lygtais girdėjau, kad leliukui gali pakenkti? Ar aš neteisi?  unsure.gif

As viska dariausi, viskas gerai. O del grybelio kaip sakai tai nzn, bet galvoju kad negerai (geriau issigydyti ir daryti vaikiuka). Zinau kad budamos nescios kartais pasigauna grybeli, bet issigido.
Atsakyti