Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos ir kitos zarazos

Tesiam mielosios temele Jums leidus!
Daug klausimu ir mazai atsakymu...

Sena tema: http://www.supermama...howtopic=237312
Atsakyti
QUOTE(daeblack @ 2010 11 15, 18:53)
Tesiam mielosios temele Jums leidus!
Daug klausimu ir mazai atsakymu...

Sena tema: http://www.supermama...howtopic=237312

Sveikute 4u.gif Na gal jau gavai atsakymus. Nuojauta man sako, kad nieko pas tave ir neras ax.gif
O as va pakartojau tyrimukus VK. Kita savaite tureciau suzinot ar pavyko atsikratyt man tu zarazu. unsure.gif
Atsakyti
Man pavyko ureaplazmos is 1 karto atsikratyti!!! 4u.gif 4u.gif Labai dziaugiuosi...
Linkiu ir jums, kad kuo maziau "antibijotikuotumetes" smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, man irgi reikia pagalbos gal padesite smile.gif

zodziu esu daug kartu lankiusi, del tokiu jutimu, man visda uzeina dirginamas, perstejimas, kai sedziu ant kedes, net jauciu kai ten tvinksi, kiek nueidavau pas gine, tai paimdavo tepeneli, viskas tipo gerai, kazkada viena sake uzdegimas buvo israse zvakuciu, pagerejo, taciau man kartojasi, o ypac, kai prasergu mm.. nebesuprantu kas man yra..tiesiog net vargina.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(duked @ 2010 11 17, 08:48)
Sveikos, man irgi reikia pagalbos gal padesite smile.gif

zodziu esu daug kartu lankiusi, del tokiu jutimu, man visda uzeina dirginamas, perstejimas, kai sedziu ant kedes, net jauciu kai ten tvinksi, kiek nueidavau pas gine, tai paimdavo tepeneli, viskas tipo gerai, kazkada viena sake uzdegimas buvo israse zvakuciu, pagerejo, taciau man kartojasi, o ypac, kai prasergu mm.. nebesuprantu kas man yra..tiesiog net vargina.. sad.gif

Labukas 4u.gif gali paprasyt pas savo gine kad duotu siuntima issitirti chlamidijas Ureaplasma ir mycoplasma. Bet gali ir savarankiskai, bet kokioi privacioj klinikoi situs tyrimukus atliks, pvz Sorpo ir jokiu siuntimu nereikia. Kai pirma kart sirgau, man irgi buvo panasus simptomai, dar sakyk ar nejauti nemalonaus kvapo, gal isskiru padaugejo?
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 11 17, 04:28)
Man pavyko ureaplazmos is 1 karto atsikratyti!!!  4u.gif  4u.gif Labai dziaugiuosi...
Linkiu ir jums, kad kuo maziau "antibijotikuotumetes"  smile.gif  4u.gif

O sakyk kokius antibiotikus naudojai (zinau, kad individualu, bet tiesiog idomu smile.gif)? Ir kiek laiko praejus po gydymo kurso pakartojai tyrima? As vakar pradejau vaistukus gerti, tikiuosi, kad irgi pavyks is pirmo karto.
Atsakyti
QUOTE(planuke @ 2010 11 17, 13:11)
Labukas  4u.gif  gali paprasyt pas savo gine kad duotu siuntima issitirti chlamidijas Ureaplasma ir mycoplasma. Bet gali ir savarankiskai, bet kokioi privacioj klinikoi situs tyrimukus atliks, pvz Sorpo ir jokiu siuntimu nereikia. Kai pirma kart sirgau, man irgi buvo panasus simptomai, dar sakyk ar nejauti nemalonaus kvapo, gal isskiru padaugejo?

Taip.. Taip ir kvapas yra sad.gif ir vis nesuprasdabau, kas negerai blink.gif viskas aisku, reikia lekti isitirti, gal kaune zinote gera klinika? beja kiek tokie tyrimai kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2010 11 17, 02:19)
O sakyk kokius antibiotikus naudojai (zinau, kad individualu, bet tiesiog idomu smile.gif)? Ir kiek laiko praejus po gydymo kurso pakartojai tyrima? As vakar pradejau vaistukus gerti, tikiuosi, kad irgi pavyks is pirmo karto.

4u.gif
Na, kiek zinau, man kazkodel "arkliskas" dozes paskyre, bet svarbiausia, kad issigydziau clap.gif O geriau Doxycyclin (10 d.), Azitrox (irgi antibijotikas blink.gif ) (3 dienas po tablete.), Fluconazole (po 2 tabl.) ir zvakuciu Lomexin (3 zvakutes, is kuriu sunaudojau tik viena, nes man nebuvo reikalo kazkaip, jokio pojucio, kad antibijotikai "veikia"). Ir vyras taip pat (isskyrus zvakutes tongue.gif )
Ar tau irgi kazkaip panasiai??? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 11 17, 17:45)
4u.gif
Na, kiek zinau, man kazkodel "arkliskas" dozes paskyre, bet svarbiausia, kad issigydziau clap.gif  O geriau Doxycyclin (10 d.), Azitrox (irgi antibijotikas  blink.gif ) (3 dienas po tablete.), Fluconazole (po 2 tabl.) ir zvakuciu Lomexin (3 zvakutes, is kuriu sunaudojau tik viena, nes man nebuvo reikalo kazkaip, jokio pojucio, kad antibijotikai "veikia"). Ir vyras taip pat (isskyrus zvakutes  tongue.gif )
Ar tau irgi kazkaip panasiai???  4u.gif  4u.gif

O jei, gerai pasakei, kad arkliskos dozes! As su vyru tik Doxycyklinu maitinames, kursas - 10 dienu, na ir dar probiotikus vartojam, kad nenuvarytume organizmu. Flucanazolio is principo as negaliu naudoti, nes nuo jo - man anafiklaksinis sokas doh.gif Nu ziuresim, kaip mums seksis, o jus sveikinu iveikus zarazas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(planuke @ 2010 11 16, 22:34)
Sveikute  4u.gif  Na gal jau gavai atsakymus. Nuojauta man sako, kad nieko pas tave ir neras  ax.gif
O as va pakartojau tyrimukus VK. Kita savaite tureciau suzinot ar pavyko atsikratyt man tu zarazu.  unsure.gif

Labas visoms..Biski nesilankiau nes gulim su dukryte ligoninej, tai parbegau biski..O del zarazu..deja deja...Ureaplazma!!!! taigi, nebuna pasekmiu be priezasciu..va ir zinok is kur ji kas atnese. o kad tai LPL tai tiksliai... na logiskai pagalvojus kaip kitaip tos zarazos ten patenka..kad ne LPL cia saves apgaudinejimas!.. taigi..zodziu sirdagrauzis... sad.gifsad.gif
Beja man israse 7 dienas Claaritromicina, vyrui taip tat. po menesio pakartotini tyrimai..zodziu gali isgyti, gali vel atsinaujinti, del pastojimo Ureaplazma kiausidziu nepazeidzia bet padaro pailgas saaugas kiausintakiuose..taigo nevaisingumo priezastis ir mano pastojimo ne vietoje priezastis ko gero jau ir aiski.. ir toliau neaisku su pastojimu kas ir kaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daeblack: 20 lapkričio 2010 - 10:36
Labas vakarelis 4u.gif

ziuriu tema apmirusi, kaip gyvuojat?

nu tiek rasiau rasiau ir dingo viskas... doh.gif

Mes jau pusmeti negalim issigydyti chlamidiju ir ureaplazmos, man jau depresija ima ir neviltis, taip vaikiuko norim ir va.. net negalim bandyt pastoti per tas ligas, noriu viska issigydyt ir tik tada bandyti.. doh.gif
Gerem jau du kursus doxycilino(1 kursas t.y. 10 d. po 2 tab i diena,tada 2 sav pertrauka ir vel 10 d po 2 tabl.) nualinom imuniteta ir rezultatai nuliniai...
Siandien buvom Endemike, paklojom 350 lt uz musu abieju tyrimus visokius, tai lauksim atsakymo, bet jauciu kad vaistai nepadejo. Eisiu pas kita gydytoja privaciai gal normalesnius vaistus parinks.
Dariausi paseli, man sake kad parodys kokiem antibam jautrios chlamidijos, bet va senojoj temoj skaiciau kad siuo atveju paselis neveikia g.gif bet kodel tada endemike man sake kitaip... g.gif
na zodziu, liudna labai...

Laukiu ziniu kaip kitoms sekasi kovoti.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semke: 02 gruodžio 2010 - 23:24
QUOTE(semke @ 2010 12 02, 12:56)
Laukiu ziniu kaip kitoms sekasi kovoti.. 4u.gif

4u.gif As nugalejau ureaplasma is pirmo karto... Bet man arkliskom dozem buvo israsius antibijotikus daktare, net 2 rusiu tuo paciu metu...
Tikiuosi, kad pavyks kazkaip nugaleti!!!!

QUOTE(semke @ 2010 12 03, 08:41)
blink.gif  kas cia per paskutine zinute?  lotuliukas.gif

Cia kazkokia "bakterija ir kita zaraza" lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nieko nesupratau.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti