Na jau mintyse susideliojus buvau anksciau, dabar tik sukarpiau ir suklijavau nieko ypatingo, tik va dar apsiniaukę tai negaliu fotkint
Labas rytas
Aciu merginos uz rupesti del zirniuku, laukiu sauletos dienos kad jegu ir ikvepimo butu, bo savijauta nekokia
Aciu merginos uz rupesti del zirniuku, laukiu sauletos dienos kad jegu ir ikvepimo butu, bo savijauta nekokia
Na įkėliau pastarojo mėnesio darbelį savo
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Gaminu mažajam pasiekimų albumėlį, kuriame rašau ir surašysiu visus pasiekimus kas mėnesį, t.y. ką išmoko, kiek sveria, ūgį, kas patiko ir pan dalykus. Vaikui tuoj 6 mėnesiai o aš dar tik 3 mėn baigiau
Labai laukiu Jūsų nuomonės . Prašau atsižvelgti į tai, kad jokio kirtimo aparatėlio neturiu ))))) iš skyrus kelis skylamusius, dėl to daug linijų nelygių. Na tik va fotografavau šiandien, o apsiniaukę, tai spalvos nelabai atitininka.
Gaminu mažajam pasiekimų albumėlį, kuriame rašau ir surašysiu visus pasiekimus kas mėnesį, t.y. ką išmoko, kiek sveria, ūgį, kas patiko ir pan dalykus. Vaikui tuoj 6 mėnesiai o aš dar tik 3 mėn baigiau
Labai laukiu Jūsų nuomonės . Prašau atsižvelgti į tai, kad jokio kirtimo aparatėlio neturiu ))))) iš skyrus kelis skylamusius, dėl to daug linijų nelygių. Na tik va fotografavau šiandien, o apsiniaukę, tai spalvos nelabai atitininka.
Labai patiko! Toks vaikiskas, mielas ir nerupestingas , ir miegiuka taip svelniai apiforminai su austa juostele
O kur gofrokartonas cia?
O kur gofrokartonas cia?
Čia ne konkursinis
QUOTE(ddia @ 2010 11 19, 15:31)
Na įkėliau pastarojo mėnesio darbelį savo
man labai patiko tavo darbelis, labai idomu, pamatyti, kaip Ignas auga... mielos detales
Labai saunus albumelis Mielas ir grazutis. Ir is viso, super ideja taip iamzinti vaikucio augima.
Irodei, kad net neturint specialiu prietaisu, galima skrebinti.
Irodei, kad net neturint specialiu prietaisu, galima skrebinti.
Laaaabai patiko albumas , čia spyris ir man
ddia, labai patiko ranka pieštos detalės
ddia nuostabu!!! kaip faina matyti kas menesi vaikiuko sugebejimus ir ant kiek jis pasikeicia men. po men. Labai zaismingas, nerupestingas tavo skrebinimo stilius...man labai patiko
QUOTE(Lavrynka @ 2010 11 19, 17:29)
Laaaabai patiko albumas , čia spyris ir man
Nesupratau...
Oi kaip dėkui visoms )) už liaupses, o gal kokių pasiūlymų ?
Sveiki, jungiuosi prie Jusu burio, nors realiu darbeliu dar nesu sukurusi Mintis uzsiimti sia veikla atsirado tada, kai suzinojau, kad laukiasi mano broliene. Panorau, gimus mazajam stebuklui, sukurti ir padovanoti jam grazu prisiminimu albumeli. Pomazu renku medziaga, dariau jau dvi brolienes ''fotosesijas'': pilvuko, rubeliu nuskanavau echo nuotraukas, paprasiau, kad parasytu keleta sakiniu apie tai ka jaute isgirdus sirdeles plakima, kaip rinko rubelius, itt. Ji visai nesupranta kam man viso to reikia, nenori fotografuotis bet pasakiau, kad tai bus dovana vaikeliui
Kuo daugiau pradejau dometis, tuo daugiau kilo (ir radau) ivairiu ideju. Dabar jau noriu iamzinti ne tik ta laikotarpi iki gimino, bet ir daugiau... bent jau iki metuku.
Kol kas uzsipirkineju prekes, medziagas, brangus tai malonumas Negaliu as pradeti turedama mazai, norisi tureti daug, tureti pasirinkima (nors ir sugebejimu, patirties nulis), bet jau toks mano budas
Po keletos savaiciu, kai gims vaikelis, kibsiu i darbus, tai busiu dazna sio forumo lankytoja, nes reikes daug, daug patarimu
Neseniai uzsipirkau popieriaus is Jav, popierius senu kolekciju, nebrangus, bet jau siuntimas kainavo Jeigu kas susidometu, galeciau pasidalinti, nes rinkinyje buvo po 3vnt. kiekvieno rasto
Kuo daugiau pradejau dometis, tuo daugiau kilo (ir radau) ivairiu ideju. Dabar jau noriu iamzinti ne tik ta laikotarpi iki gimino, bet ir daugiau... bent jau iki metuku.
Kol kas uzsipirkineju prekes, medziagas, brangus tai malonumas Negaliu as pradeti turedama mazai, norisi tureti daug, tureti pasirinkima (nors ir sugebejimu, patirties nulis), bet jau toks mano budas
Po keletos savaiciu, kai gims vaikelis, kibsiu i darbus, tai busiu dazna sio forumo lankytoja, nes reikes daug, daug patarimu
Neseniai uzsipirkau popieriaus is Jav, popierius senu kolekciju, nebrangus, bet jau siuntimas kainavo Jeigu kas susidometu, galeciau pasidalinti, nes rinkinyje buvo po 3vnt. kiekvieno rasto