Irma-tobulas darbelis, grozis As visus tavo darbelius esu uzsiseivinus
Kiekvieno vaiko atejimas yra begaline laime, na o mergaite, ypac kai jos susilauki po dvieju berniuku, tai kazkas stebuklingo Pas mus dabar viskas rozine ir geleta
Man trecias kartas nemelavo
QUOTE(GundaC @ 2011 02 22, 03:00)
Irma-tobulas darbelis, grozis As visus tavo darbelius esu uzsiseivinus
Kiekvieno vaiko atejimas yra begaline laime, na o mergaite, ypac kai jos susilauki po dvieju berniuku, tai kazkas stebuklingo Pas mus dabar viskas rozine ir geleta
Aciu
tau 3-cias kartas nemelavo, o as esu sutikus zmoniu kurie bande 5,6...8 susilaukti mergytes, bet taip ir nepavyko ...nenoriu rizikuoti mano asmeniska mantra yra tureti ne daugiau vaiku kai turiu ranku
Irma, puikiai pavyko rausvasis albumėlis
oij, kokia gera mintis...aš savo vyrui ją pasakysiu, kai kalba eis apie tolimesnius šeimos planus
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 02 22, 16:00)
mano asmeniska mantra yra tureti ne daugiau vaiku kai turiu ranku
oij, kokia gera mintis...aš savo vyrui ją pasakysiu, kai kalba eis apie tolimesnius šeimos planus
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 02 22, 00:22)
Pas tave Cricut o ne Siluetas?
Jei Cricut, tai bandyk sugaudyt nauja Scrapbook Trends 'Cricut' leidini--visa knyga ideju vartojant tik Cricut cia
Jei Cricut, tai bandyk sugaudyt nauja Scrapbook Trends 'Cricut' leidini--visa knyga ideju vartojant tik Cricut cia
Irma, tik spejai uzrodyt, as 'lekiau' ir isigyjau
Bet ne per ten, cia UK prekiauja irgi, radau per ebay taip pat, isigijau abudu - scrapbooking ir cardmaking su cricut
Sveikos mergaites, as cia busiu naujoke, labiau megstu skaityti nei reikstis Gal galite patarti koki popieriu naudoti vestuviu albumui (butu gerai ir krikstynu kad tiktu), daugiausia perku internetu, apziureti sunku. Ka manot apie DCWV Luxury? Gal ciupinejot, ar grazus, prabangiai atrodantis popierius? Koki naudotumet pacios?
QUOTE(Peachgirl @ 2011 02 22, 21:00)
Sveikos mergaites, as cia busiu naujoke, labiau megstu skaityti nei reikstis Gal galite patarti koki popieriu naudoti vestuviu albumui (butu gerai ir krikstynu kad tiktu), daugiausia perku internetu, apziureti sunku. Ka manot apie DCWV Luxury? Gal ciupinejot, ar grazus, prabangiai atrodantis popierius? Koki naudotumet pacios?
Dazniau pasireisk
DCWV Luxury mano manymu yra pagamintas butent vestuviu bei krikstynu temom. rastai tokie klasikiniai...kiekvienas popieriaus lapas rinkiny padengtas su perlamutriniu blizgesiu, tai vestuviu tematikai
JoAnn parduotuvej realiai apziurejau...man jis atrode per labai prabangus: bet todel kad skrebinu pagrinde apie savo sunelius.
Berods buvo nukainuota iki 5 USD uz visa 12 x 12" (30x30cm) rinkini.... Good SALE kaip sakoma
Sveikos merginos, atsiprasau, kad isibroviau i jusu jauku rata
Susidomejau skrebinimu visiskai atsitiktinai, kai pradejau galvoti apie savo vestuvini pakvietima Cia ir butu mano pirmasis skrebukas... Tad esu visai zalia siame reikale...
Gal butu kokia draugiska skrebintoja, kuri truputi padetu (per az pvz), su patarimais ir mintim.... uzvestu ant kelio, pasefuotu ir pan? nes taip jau ispuole, kad rimtas skrebukas bus pirmasis blynas
Laukciau labai az gelbetojos
Susidomejau skrebinimu visiskai atsitiktinai, kai pradejau galvoti apie savo vestuvini pakvietima Cia ir butu mano pirmasis skrebukas... Tad esu visai zalia siame reikale...
Gal butu kokia draugiska skrebintoja, kuri truputi padetu (per az pvz), su patarimais ir mintim.... uzvestu ant kelio, pasefuotu ir pan? nes taip jau ispuole, kad rimtas skrebukas bus pirmasis blynas
Laukciau labai az gelbetojos
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 02 22, 18:00)
mano asmeniska mantra yra tureti ne daugiau vaiku kai turiu ranku
geras
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 02 23, 09:22)
Berods buvo nukainuota iki 5 USD uz visa 12 x 12" (30x30cm) rinkini.... Good SALE kaip sakoma
cia apie situos kalbate?
http://www.joann.com...RODID=xprd72787
reikes uzsisakyti, kaip tik krikstynoms ruosiames
Cia matau apie apsipirkimus tema truputi pakrypo, labai noreciau paklausti, is kokiu patikimu internetiniu parduotuviu perkate, kai norite ka nors is Amerikos atsisiusti? Kiek mazdaug siuntimo islaidos susidaro, per kiek laiko pristato? Gal dar kokiu patarimu duosite?
Ir dar noriu Lottos asmeniskai paklausti, matau , kad Jus Anglijoje dabar, as pati Airijoje, is kokios e-parduotuves perkates Anglijoje?
Aciukas ! Mat kol kas art-shope vietiniame lankausi, bet asortimentas pas juos labai ribotas... Airijos internetine parduotuve isbandziau, bet nelabai man ten...
Ir dar noriu Lottos asmeniskai paklausti, matau , kad Jus Anglijoje dabar, as pati Airijoje, is kokios e-parduotuves perkates Anglijoje?
Aciukas ! Mat kol kas art-shope vietiniame lankausi, bet asortimentas pas juos labai ribotas... Airijos internetine parduotuve isbandziau, bet nelabai man ten...
Amira gausim velniu, bet parasau
www.papermaze.co.uk
www.craftsulove.co.uk
ir ebay...
www.papermaze.co.uk
www.craftsulove.co.uk
ir ebay...
QUOTE(Amira4 @ 2011 02 23, 11:04)
As dar is tokios UK e-parduotuves perku:
http://www.craftie-charlie.co.uk/
Saunumas tiesiog Aciu jums. O kaip su Amerika? Niekas is ten nesisiuncia?