Aciu Lavrynka
Pamirsau paminet, kad komentarai ir kritika VISADA laukiami.
Na, Ignac, liuks skrebukas, ka ir sakyti! Juk ir tema gana sunkoka.
Ignac, super! man patriotiskumo tema butu neiveikiama, o tu puikiai susidorojai Ir tie pataskymai, papaisymai kaip tinka prie mokyklos
Patiko kaip padarei pavadinima
Patiko kaip padarei pavadinima
Ignai skrebukas, pakomentavau bloge (kurį tik dabar atradau ...gal įmesk blogą į savo parašą
Tema man buvo netgi labai įveikiama, bent du skrebukus buvau suplanavus, bet mintyse tik suskrebinau...taip ir nerealizavosi į gryną LO visdėlto tema, ir ateity būtinai įguyvendinsiu mintį.
man patriotiskumo tema butu neiveikiama
Tema man buvo netgi labai įveikiama, bent du skrebukus buvau suplanavus, bet mintyse tik suskrebinau...taip ir nerealizavosi į gryną LO visdėlto tema, ir ateity būtinai įguyvendinsiu mintį.
Ignai, tikrai nustebinai Tikrai patiko
Čia kiek suprantu konkursui paruošei ?
Čia kiek suprantu konkursui paruošei ?
Ignac, o koks tavo blogo adresas?
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 02 20, 04:15)
Ignai skrebukas, pakomentavau bloge (kurį tik dabar atradau ...gal įmesk blogą į savo parašą
Jei susigaudysiu kaip, tai butinai ikelsiu.
QUOTE(Sanrita @ 2011 02 20, 08:27)
Taip, cia konkursui.
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 02 20, 12:10)
Ignac, o koks tavo blogo adresas?
Hand Stamped By Ignas
Savaitgalio pastangų rezultatas
daugiau detalių http://neandertaliete.blogspot.com/
Ir darbo kalendorių parodau, kadangi jau nusprendėm čia rodytis su visais skrebo darbeliais
daugiau detalių http://neandertaliete.blogspot.com/
Ir darbo kalendorių parodau, kadangi jau nusprendėm čia rodytis su visais skrebo darbeliais
Ignac, l.l. patiko tavo LO Nuoširdžiai žaviuosi
Ignac, neišturėjau: apžavėjo tavo paskutinis darbelis trispalvės tema Labai originaliai, super patriotiškai, labai įkvepiančiai, nedaug kas tokia tema skrebina. Ir matosi, kad žmonėms tautiški simboliai svarbu. Įdomiai atrodo pataškymai (tik, žinant, kad skrebinime vos ne kiekvienas taškiukas turi paslėtą prasmę (o gal susidarė toks įspūdis iš mergaičių), tai taip ir norėtųsi žinoti kodėl?) ir trijų skirtingų spalvų įpynimas į pavadinimą. Tik... man norėtųsi kažkiek tonuoto fono kraštuose, bet gal tai, kad nuotraukose žiema ir visas lapas baltas?
As sol-man labai patiko darbo kalendorius
Gal galetum smulkiau aprasyti kaip ji padarei? Cia viskas prisiuta ant odinio virselio? Languotas virsus, cia audinys? ar popierius?
Gal galetum smulkiau aprasyti kaip ji padarei? Cia viskas prisiuta ant odinio virselio? Languotas virsus, cia audinys? ar popierius?
QUOTE(As sol @ 2011 02 20, 15:23)
Gražios kopėčios ir man tas pagražinimas popieriaus su skylamušiu gera idėja , reikės ir man panaudoti