Ader labai patiko tavasis skrebukas, daug visko, mergaitiskas o ir dizainas koks isradingas!
As sol Super! Svelnus, trapus darbelis! Patiko apsiuvinejimai ir sirdeles!
Irma Nuostabus tavasis! toks zemiskas
Taip, junkit temas, daugiau reikalai i prieki judes!
Sveikos
Na, bandau ir as lysti is po lapu paskutiniu metu visai uzsikasiau, tai ne tiek skrebinu, kiek vis bandau sufografuoti ir i bloga sudeti darbelius gaila laiko sviesiu paros metu mazai turiu, o vakare pykstuos su apsvietimu ir savo muilinuku
Kelis naujesnius rasite mano bloge stai sicia
dar kaip tycia gavau uzduoti padaryti atviruku. Kaimo bendruomene ruosiasi kaziuko mugei, tai prase pasireiksti ir padaryti "pigiu" atviruku, tai bandau kazka konstruoti, kai prisiruosiu nufotografuosiu ir savo mini kolekcija
Na, bandau ir as lysti is po lapu paskutiniu metu visai uzsikasiau, tai ne tiek skrebinu, kiek vis bandau sufografuoti ir i bloga sudeti darbelius gaila laiko sviesiu paros metu mazai turiu, o vakare pykstuos su apsvietimu ir savo muilinuku
Kelis naujesnius rasite mano bloge stai sicia
dar kaip tycia gavau uzduoti padaryti atviruku. Kaimo bendruomene ruosiasi kaziuko mugei, tai prase pasireiksti ir padaryti "pigiu" atviruku, tai bandau kazka konstruoti, kai prisiruosiu nufotografuosiu ir savo mini kolekcija
Naujas darbelis http://www.flickr.co...N05/5429076616/
Aprasyma kiek veliau ikelsiu, maziukas nori zaisti ir neleidzia prie kompo prisesti...
Aprasyma kiek veliau ikelsiu, maziukas nori zaisti ir neleidzia prie kompo prisesti...
Amira, saunus darbelis, man patiko kaip Opapa pavadinima sukompanavai! Beje gerai suderinai tokius margus popierius, nelengva!
Papildyta:
Vismaz- labai ispudinga! daugiau bloge!
Papildyta:
Vismaz- labai ispudinga! daugiau bloge!
QUOTE(Amira4 @ 2011 02 08, 22:01)
koks dailus ir spalvytes ir rastai labai grazus darbelis
QUOTE(Amira4 @ 2011 02 08, 23:01)
Man irgi nerealiai, aš to popieriaus nesugebėjau prisijaukinti O tu taip šauniai jį panaudojai, nu tiesiog fantastika
Dar vienas mano darbukas pagaliau sulaukes fotoaparato demesio daugiau cia
komentaras bloge
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 02 09, 15:11)
komentaras bloge
Jau radau aciu uz kritika
Kiek visokio gerio Irma, tu turi Ir labai gerai, kad randi laiko pasidalinti savo idejomis
Vismaz "Meiles medi" butinai nukopijuosiu ir padarysiu savo meiles darbeli
Smagu, kad patiko maniskis "Opapa". Dabar net galvoju, ka as ten pirmiau dar norejau apie ji parasyti... Gal nebuvo taip svarbu Aha... Pastebejau, kad man tokia truputi rutuliuku-apskritimu manija uzejusi. Patinka man apvalumai
Tiesa, daug minciu generuoju del naujo konkursinio, jau nuotrauka turiu, ir namu dekoro elementas surastas. Jau kaip i tema man sitas konkursas, super Su tokiu uzsidegimu dabar viska derinu. Kaip jums sekasi?
Vismaz "Meiles medi" butinai nukopijuosiu ir padarysiu savo meiles darbeli
Smagu, kad patiko maniskis "Opapa". Dabar net galvoju, ka as ten pirmiau dar norejau apie ji parasyti... Gal nebuvo taip svarbu Aha... Pastebejau, kad man tokia truputi rutuliuku-apskritimu manija uzejusi. Patinka man apvalumai
Tiesa, daug minciu generuoju del naujo konkursinio, jau nuotrauka turiu, ir namu dekoro elementas surastas. Jau kaip i tema man sitas konkursas, super Su tokiu uzsidegimu dabar viska derinu. Kaip jums sekasi?