Kaip mielai pradejau ryta, maziuke i darzeli isleidau, pasidariau pusrycius ir sedau prie skrebinimo temos
QUOTE(marikana @ 2010 11 15, 16:42)
dabar paaiskinu, kas cia yra
kai tik Irma paskelbe konkurso tema, as pagalvojau apie truputi kitokia interviu forma...
Marika, sveikinu su laimėjimu ir tikrai puikia idėja, labai lauksiu užbaigto ir patobulinto darbelio
QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 11 16, 23:23)
*Na žinot, merginos, kai jau taip viešai čia mane prispaudėt, tai tikrai turiu kuo greičiau užbaigt savo odę kavai. :
**Aš daug šneku, pfffff....
***Aha, dovanosiu jam, spec. jam dariau gi. Dėmesio neįsipareigojusioms merginoms: 26 m. linksmas, simpatiškas vaikinas ieško žmonos . Jis turi labai pozityvų požiūrį į gyvenimą, tad neleis tau liūdėti.
Glide, vos neužmiršau. Kokie gražūs tavo atvirukai.... Pirmieji tokie dailūs ir atrodo tokie trapūs kaip snaigės... O kiti tokie šventiniai
* Oi laukiam laukiam
** Po to kai tiek tylejai tai net nenuostabu kad kazkada reikia issisneketi
*** ech, toks sansas ... bet deja...
**** Dėkui
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 17, 16:43)
*As vakar beveik baigiau skrebuka....tai bus pirmas skrebukas skrebintas prie zvakiu sviesos (vakar vakare praradome elektra, bet muza pas mane sveciavosi tai visas zvakes uzdegiau kad ji neiseitu. romantika
kaip sakau...jei yra noras...
**as kazkam esu zadejus skrebuka apie Starbucks, bet neikvepia mane apie tai skrebinti...pakolkas. Nors nuotraukas jau turiu atspausdintas.
***Isgasdinai sakydama kad mano muza pas tave lankosi...bijojau kad tu ja ten privaisinsi viskuo ir ji nesugris pas mane
*na tu ir duodi
** va ka is JAV su norstalgija prisimenu
*** tai jau tikrai ir as issigandau, gal jus ja kaip nors padvigubinkit?
QUOTE(marikana @ 2010 11 17, 18:56)
man labai labai labai labai grazu. drasiai galiu vadinti tave
atviruciu profe
net negalejau tiketis tokio ivertinimo, dekui labai
QUOTE(lotta23 @ 2010 11 17, 20:02)
O del skrebuko as nesugalvoju ka tau patart. Mano galva kazko tuscia. Beje, naktimis sapnuoju skrebus, popierius, spalvas, kaip jas geriau sudeti ir t.t....Ir taip visa nakti, lauzytu miegu iki pat ryto....jau negerai cia manau
lengvos tau susitikimo pradzios
gaila kad taip toli, po poros men. vaikus suguldytume ir galetume skrebinti kartu
O tas naktinis jausmas nerealiai pazistamas
vis neprisiruosiu uzrasu knygutes mazos nusipirkti idejom rasytis naktimis, bo rytais 60 proc, buna jau isgaravusiu
QUOTE(Lavrynka @ 2010 11 17, 23:27)
Padariau pirmajį atviruką kalėdinį
Puiki ideja ir spalvos, bet del vieno dalyko aš išdrysiu tave pabarti - kruopštumo
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 18, 05:51)
Kviečiu į blogą apžiūrėti viską iš arčiau:
*MB turėjo pasiūlymą, bet skrebas laimėjo sorry, nesusilaikiau... čia reikėtų likti PG-13
einu i bloga pakomentuoti
ups, vyras liko ant ledo