Dedu čia, nes atviručių tema apmirus ir mažai kas ten apskritai ką kritikuoja... Jei supyksit, kitą kartą nedėsiu
Padariau aš lyg tam konkursui atvirutę, kur Irma užrodė, jei gerai supratau sąlygas. Kiek supratau, nebūtina naudot to kiss štampavimo, svarbu, kad būtų kažkas iš Hero produkcijos panaudota. Turėjau tik Thinking of You is ju rinkinuka, daugiau nieko.
Esu darius kazka panasaus jau, berods rodziaus.
Si karta panaduojau du ju stampukus - sirdute apstampavau "I hope you know how much I care", ir dideli stama "thinking of you" panaudojau pavadinimui. Po to daug rasalo, MS kaspinas, sniuras ir dar sis bei tas...
As meniskai man nesiziuri pavadinimas - bandziau ji apkarpyt, kad atitraukt nuo krasti pavyktu, kazkaip per siauras tada - stampas tas nemazas... bandziau atitraukt esama (pakelt auksciau), tada lyg prasos per viduri det. Padejus per viduri - nesiziuri, nes prie sito dizaino noris kazko nesimetrisko ir netvarkingo...
Tai va, labai laukiu kritikos. Stilius - absoliuciai ne mano, bet va vakar sove tokia ideja ir taip jau gavos...
Ar det man ja i konkursa ar kazka kito galvot? MB vakare perfotografuos, cia jo darbas, as tik bendram vaizdui foto darau
Glide, labai patiko Tavo skrebukas... Ypac suzacvejo ta tutu sijonelio miniatiura
O kur foto darei? Pati, ar pas kazka? Nes man labai primine musu fotosesija pas Aurelija.