QUOTE(ader @ 2011 01 30, 15:32)
ko cia taip tylu
keliu tema i virsu. rodau savo vakaryksti greituka (kitokie pastaruoju metu nesigauna mazoji pradejo intensyviai dometis visomis skrebo piremonemis, tai tenka slept, aukstai ir toli, nera kaip palikt nepabaigto darbo)
keliu tema i virsu. rodau savo vakaryksti greituka (kitokie pastaruoju metu nesigauna mazoji pradejo intensyviai dometis visomis skrebo piremonemis, tai tenka slept, aukstai ir toli, nera kaip palikt nepabaigto darbo)
Saunus greitukai pas tave
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 02 01, 17:14)
Va toks man rytas . Jei leisite man dar pasigirti si ryta gavau nuostabiu naujienu . Vienas SB gamintojas mane tik uzprase buti ju firmos atstove, a lia dizainere
fantastika Irma, mes turim buti laimingiausios turedamos tokia talentinga ir pasaulyje vertinama mokytoja
QUOTE(GundaC @ 2011 02 01, 22:04)
Sveikos
Jungiuosi i Jusu bureli Visiskai nieko nenusimanau apie skrebinima, bet pabandziau padaryti pirma savo darbeli. Esu suzaveta Irmos darbeliais, ji mane ir ikvepe
Lauksiu Jusu komentaru
Jungiuosi i Jusu bureli Visiskai nieko nenusimanau apie skrebinima, bet pabandziau padaryti pirma savo darbeli. Esu suzaveta Irmos darbeliais, ji mane ir ikvepe
Lauksiu Jusu komentaru
Fantastiskas pirmas darbelis man tik pavadinima norisi istiesinti, o visa kita
QUOTE(JuDoTo @ 2011 02 02, 00:43)
Sveikos...suprantu kad cia pradedanciom ir visiskai zaliom tikriausiai nera ko kist nosies bet pabandysiu paklausi Skrebinimu domiuosi, labai noriu ismokti, ziurineju jusu darbelius jau kelintas menesis...ar galima skrebinti ismokti be kursu? Kur galima isigyti priemoniu skrebinimui, ne internetu, Kaune
Prasom jungtis, mes cia ir renkames kad mokytis ir klausti patarimu
Ismokti tikrai galima ir be kursu, tik reikia nemazai pasedet, pasiskaitineti, atrasti kas patinka, kokio rezultato norisi ir kibti i arba. Aisku, turint priemoniu daug lengviau viskas vyksta, bet nuo kazko reikia tiesiog pradeti