Dėmesio balsuojame už mėgiamiausią konkursinį čiaNetgi 9 konkursiniai priduoti Jūsų teismui
Irmute, o tu netikėjai kad svajonės pildosi ...
Išvada...reiškia dažniau man reikėtų pasvajoti

Ačiū Sanrita
Wow Irma, dziaugiames kartu su tavim! Ir pripazinimas ir tiek daug skrepo priemoniu for free bus !!! O kokie gamintojai jei ne paslaptis???
Ačiū visom už sveikinimus

Man davė suprasti kad galiu jau pasiskelbti, bet minėjau kad esu skeptike (o gal prietaringa?)

kžkp nesinori skaičiuoti viščiukus kol jie dar neišsiritę. Man dar sunku pačiai patikėti,... lengvas šokas man buvo šiandien. SB gamintojai randasi UK (aš net nžn kad tai UK kompanija nors jų produktą beveik visad vartoju

). Jie ieško JAV atstovoės/dizainerės kuri reklamuotų jų naują produkciją kuri bus parduodama balnadžio mėn.
Jungiuosi i Jusu bureli Visiskai nieko nenusimanau apie skrebinima, bet pabandziau padaryti pirma savo darbeli. Esu suzaveta Irmos darbeliais, ji mane ir ikvepe
Lauksiu Jusu komentaru

Sveika atradus mūsų būrelį
Eina sau...

nuo komplimentų, betgi smagu kažką įkvėpti...ačiū

skrebukas. Gaila kad iš arčiau neišeina pažiūrėti

. Kaip ta gėlių puokštė pagaminta?
Sveikos...suprantu kad cia pradedanciom ir visiskai zaliom tikriausiai nera ko kist nosies bet pabandysiu paklausi Skrebinimu domiuosi, labai noriu ismokti, ziurineju jusu darbelius jau kelintas menesis...ar galima skrebinti ismokti be kursu? Kur galima isigyti priemoniu skrebinimui, ne internetu, Kaune
Sveika
Kiek čia slapukių

...kelintas mėnesis skaito ir nepasisako.
Davai, visos slapukės palaikančios skrebą prisistato.
Bendraujam čia ir su žaliom ir su patyrusiom...visa tai relatyvu juk. Jei bendrai paėmus, tai netgi tos pažengusios skrebukės yra žalios tam tikrai technikai. Nors aš galbūt patyrus, visvien dar daug ko esu neišmėginus....skrebinu ir mokausi - visad amžina mokinė
*Įmanoma išmokti skrebinti ir be kursų

Aš aplamai viską išmokau be kursų: interneto, knygų bei žurnalų dėka.
*Skrebo parduotuvių sąrašas
čia*Taip pat, naujokėm naudingas straipsnis apie skrebinimą:
Dizaino ir kompozicijos teorija bei patarimai skrebukėm/skrebukam.QUOTE
Deja, skrebint man nekyla rankos. T.y. dirbt su nuotraukom. Nežinau, ko trūksta - motyvacijos, idėjų, įdomaus brėžinio... rodos, viską turiu - ir popierių kalnus, ir įrankiš bei priemonių daugiau nei proto, bet va dirbasi man tik atvirutės
Patarkit, sumotyvuokit, įdėkit kokį įdomų, lengvą "žemėlapiuką"...
sunku man ką patarti...aš atvirkščiai, absoliutiškai neskrebinu atvirukų. Bet gal geriau neprievartauk savęs ir mėgaukis atvirukų skrebinimu. Galbūt tau labiau neįpareigojama juos skrebinti

. Žn, su nuotraukom juk aukštesnis streso lygis: Ar nesugadinsiu nuotraukos?, ar tinkamai papasakosiu istoriją?, ar priderinsiu detales prie bendros temos?... Su atvirukais juk nėra net panašių minčių. Gamini dovanėlę, maža staigmeną kažkam, ir tai kaip sakoma 'win-win' situacija: tu laimi patirdama skrebinimo terapija ir gavėjas laimi, džiagiasi rankų darbo atviruku.
Būtinai prisirašyk prie Hero Arts konkursų
čia daugiau info. Tenai aš laimėjau su savo tradiciniu skrebuku, bet ištiesų aš ten esu balta varna kadangi +95 proc. dalyvių gamina atvirukus.
Būtina naudoti bent vieną Hero Arts firmos štampuką, ir reikia turėti flickr galeriją savo darbeliam. Tenai nerealiai draugiškas būrys skrebukių kurios niekad nepatingi palikti komentarų. Taip pat turi galimybę laimėti 50 USD 'shopping spree' Hero Arts e-parduotuvėj.
Vasario mėn tema:
*Meilė
*Draugystė
*'Kissing' štampavimo technika (daugiau info apie techniką jų bloge).