O pristatysiu bloge kai padarysiu nors viena foto, dar nebuvau paemusi i rankas fotoaparato
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 01 25, 18:54)
1) Pavadinimas In deep.. mano nuomone nedabaigtas.
Tikriausia tau rodos kad darašyti žodį "Thought" būtų kaip sakoma 'redundant'--t.y. pasakytum tai kas esa suprantama iš nuotraukos, bet argi visiem suprantama ir vienodai?
Pavyz. jei būčiau labai tikinti galbūt pagalvočiau kad pavadinimas "In deep Prayer".
Arba kitas variantas kad jei dukriukas prisidirbo, galbūt ji "In deep Trouble"
O galbūt Jūs abu jogos mokytojai ir ją mokote medituoti, tai tada "In Deep Meditation".
Vž, visiem aiškiau būtų jei dabaigtum pavadinimą
Žodį Thought aš akcentuočiau raudonom, didesnėm raidėm, po nuotrauka.
2)Kodėl tik du taškiukai po 'deep'? Juk minties tęsinys visada su tritaškiu...
Ir dar ta 'neporinis detalių skaičius' taisyklė. Aišku dėl taškiukų pasisakyti smulkmena, bet smulkmenas čia aptarinėjam
Tikriausia tau rodos kad darašyti žodį "Thought" būtų kaip sakoma 'redundant'--t.y. pasakytum tai kas esa suprantama iš nuotraukos, bet argi visiem suprantama ir vienodai?
Pavyz. jei būčiau labai tikinti galbūt pagalvočiau kad pavadinimas "In deep Prayer".
Arba kitas variantas kad jei dukriukas prisidirbo, galbūt ji "In deep Trouble"
O galbūt Jūs abu jogos mokytojai ir ją mokote medituoti, tai tada "In Deep Meditation".
Vž, visiem aiškiau būtų jei dabaigtum pavadinimą
Žodį Thought aš akcentuočiau raudonom, didesnėm raidėm, po nuotrauka.
2)Kodėl tik du taškiukai po 'deep'? Juk minties tęsinys visada su tritaškiu...
Ir dar ta 'neporinis detalių skaičius' taisyklė. Aišku dėl taškiukų pasisakyti smulkmena, bet smulkmenas čia aptarinėjam
1. Kaip ir aprašiau prie skrebuko ir parasiau ant skrebuko aplink zalia popieriu, cia ideja ne ka daro tuo momeentu, o atvaizduotas pasinerimas i bet ka ka ji daro Del to ir palikau daugtaski.
O tai "Deep in something" nevartotina? "In deep" turi buti?
2. Na dar neigudusi, reikejo pradeti klijuoti pavadinima nuo antro galo, dabar netilpo tiesiog trecias