Ignai su tokiu štampu štampavau tuos mėlynus taškiukus. Jis didokas tai per du štampavimus padengė pagrindą.
Unity Stamp Co. #US-219 UM. Distressed Dots Background UM
Norejau paklausti. Kuo skiraisi ir kuo panasus cardboard, chipboard ir clipboard?
Cardboard=Kartoninės dėžės medžiaga
Chipboard Kompresuotas kartonas, ypač "chipboard shapes" iškirstos, jau gatavos formos skrebinimui kurias prekiauja skrebo gamintojai.
Clipboard Tokia lentelė rašymui.
Ačiū už komentarą bloge, atsakiau tau ir ten
Papildyta:
QUOTE(Amira4 @ 2011 01 23, 16:01)
http://www.flickr.co...N05/5382218088/
Mano konkursinio pataisymas
Nukrapsciau siaip netaip ta zalia angliska pavadinima, ir dabar naujas - rudas lietuviskas
Ir nuotrauka geresne gavosi, tikresnes spalvos, sitas variantas man mielesnis.
Aciu Tau,
Irma !!!
Vakar baiginejau velai nakti, jau galva neveike...
Smagu kad padėjau, ir prisidėjau prie šio skrebuko
Nors jei pačiai tiko galėjai palikti. Man su ta lietuvių/ anglų k. tokia dilema
Pavyz. kad va nors ir ta nauja, patrijotiška konkurso tema anam forume....norėčiau spėti sudalyvauti bet...
Turiu puikią nuotrauką temai (apie mano dėdę, garsų LT partizaną). Nesugebu įsivaizduoti šio skrebuko su anglišku pavadinimu, juk jis LT partizanas
Bet...jei aprašymas bus lietuvių k., tai vaikai (o gal ir būsimieji palikuonys) niekad nesužinos šios svarbios istorijos. Galvoju kad galbūt pavadinimas bus lietuviškai, o aprašymas angliškai, bet lietuviam visvien taip keistai atrodytų
. Tad pagaliau, skrebinu taip kaip aktualu mūsų mišriai, JAV gyvenančiai šeimai. Tad nors paskrebinsiu šį skrebuką, jis liks niekur nepriduotas.
Jei būčiau gyvenanti LT, ir šeimoj kalbėtume lietuviškai, skrebinčiau tik lietuvių, k.....bet yra kaip yra