Ps. mergaitės labai pasiilgau scrabukų, sekus jus ir nepaliekus, paskaitau, pasigrožiu. Man labai sunku ką nors padaryti, nes vaikai labai serga. Jei sveiki, tai po ligos kol jie atsigauna išsunkia mane iki pagrindų.. Man taip lūdna, kad visai negaliu savęs realizuoti, ***nu bet tikiuosi toks laikas ateis..
Jūs darbuokitės labai smagu žiūrėti į nuostabius darbus..
Jūs darbuokitės labai smagu žiūrėti į nuostabius darbus..
Aciu smagu kad nepamirsai musu ir nors patylom skaitai
*** Neateis tas laikas kada viskas bus ramu ir idealu
Geriau skrebink mazais zingsniukais nors kas 15min. i diena. Viena diena parink nuotraukas; sekancia diena jas atsiimk is foto lab; Toliau parink kokia schemute; Sekanti karta parasyk teksta ant juodrascio, sugalvok skrebukui pavadinima; Toliau per 15 min. parink reikiamas priemones; Kita diena pridek viska ant popierio laikinai, pastumdyk iki kada viskas atrodys gerai; ir paskutinis zingsnis....viska priklijuok.
Visa tai imanoma padaryti per 15 min, ir nejuciom pagaminsi skrebuka
Daznai as planuoju busimuosius skrebukus sasiuvinyje. Turiu albuma su kisenukais i kuri esu prikisus daugel nuotrauku kurios prasosi skrebuku. Tada sededama salia vaiku kol jie savais zaidimais esa uzsieme, as pabraizau koki dizaina, ar parasau aprasyma nuotraukom. Pats koncepsijos planavimas man ilgiausiai uztrunka, tai jei visa tai atlieku pries aktualu skrebinima, tada kada prisedu prie darbastalio belieka tik viska suklijuoti.