** net jei neprašai, išdrįstu pasisakyti kas žiūrisi kitaip, nes tik taip sužinosim kodėl padarei būtent taip, o ne kitaip ir iš to tikrai kažką sužinosim ir išmoksim
Neprasau ikeliant kiekviena skrebuka kadangi esu pasisakius cia jau n kartu kad PAGEIDAUJU konstruktyvios kritikos, pastebejimu ir kitu nuomones...manau kad tai zinomas faktas
Kritika, nors ir ji konstuktyvi visus skirtingai paveikia. Kadangi as esu viena is tu kuri pretenduoja savo skrebus i JAV spauda, neimanoma man buti jautruole....kieta skura uzsiauginau kritikai

Daug man kas patare ir padejo kad pasiekciau tai ka pasiekiau.
Pagal nustatyta statistika, tikimybe kad tik 10% visu priduotu darbeliu bus spaudos rezervuojami. Dazniau tenka buti atmesta ir girdeti 'ne' negu 'taip'. Ir kas keisciausia, kad is visu mano spaudos priglaustu darbeliu, tik keli mano favoritai, o kiti man misle

kodel jiem patiko?
Nepamirstu kad publika ziurint i svetimus skrebukus vertina per savo subjektyvu prizma. As isklausau pastabas, bet ju nesureiksminu

Jei esu pati patenkinta tuom ka sukuriau tai skraidau geros nuotaikos sparnais visa diena. O jei paciai nepatinka tai ikisu i albumo ymaute ir skrebinu sekanti skrebuka---gyvenimas per trumpas, ir per daug momentu/nuotrauku laukia iamzinimo skrebukuose kad sugrizti ir taisyti jau pagamintus LO.
Soriukas uz lyrinius nukrypimus
jo 'pirmas'

man irgi tokia mintis kilo kiek 'pirmu' skrebuku sudirbai kol si pasiekei

Grazu, nu bet jei kabinetis prie detaliu, tai sis skrebukas lyg grazi dekoracija, bet... mazai ka pasako apie Tave. Netgi parinkimas pavadinimo toks bendras lyg Valentino d. lipdukas...'Red is Hot' mazai ka pasako. Zinoma kad raudona spalva yra 'karsta'

Jei pavadinimas sakykim butu:
Raudona: 2007m mano spalva iskart uzkabini zmogaus smalsuma. Norisi zinoti visa istorija: ar visas tavo garderobas bei aksesuarai buvo raudoni?, galbut plaukus net raudonus nusidazei?, galbut net sienas raudonai nudazei?. Dabar pavadinimas toks pavirsutiniskas kad visai neuzkabini skaitytojo suzinoti daugiau. Nesuforminta mintis, tema ar skrebuko kryptis
Taip pat abu kviteliai panasaus dydzio...akys metosi suvokti koks pagrindinis ir svarbesnis. O jei uzdejai antra lipduka "Special day" prasosi paaiskinimo kodel ta diena buvo tokia 'special'. Bandyk pavadiima daryti aiskiom didelem raidem.
Aprasymui yra vietos po virsutiniu tagiuku, nors kelios eilutes tenai tilptu...geriau negu nieko

o ilgesni laiska tada talpink blogoj pusej.

as pilnau uz teksto talpinima blogoj skrebuko pusej, ypac jei keliu eiluciu nepakanka papasakoti visa istorija, arba jei tai itin asmeniska.
As jau eilini karta taip skrebinu, ypac jei istorija labai ilga ir noriu rasyti laisvai ir nesuvarzytai lyg asmeniniam dienorasty.
Norejau parodyti savo darba, kaip ikvepe mane Irmos konkursinis bet neisikelia sian paveikslas, o darbas prasosi patarimo tai ir i bloga nekeliu

Kaip faina, kazka ikvepiau...lauksiu pamatyti