Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas ;) (26 tema)

uzblurinau ta foto...zinoama, kas moka gali ir atsistatyti, bet nemanau kas prasides 4u.gif
Atsakyti
lotta: manau kad vyrui neestetiska ir keista todel kad pats neturi vaiku. Issaugojai vaiko privatuma kadangi uzblurinai kur reikia. Pameni mano sita skrebuka? Manau kad tai analogiskas LO. Bet man OK toki kelti i interneto platybes kadangi uzblurinta.
Amira neglostyk savo priemoniu o tiesiog pradek nuo pirmo zingsnio 4u.gif atrask sau patinkama skrebuka kuri noretum liftinti, t.y. kopijuoti, arba pasiziurek PageMaps.com schemute issirink. Kita laisva minute parink nuotraukas, tinkamus popieriukus....as esu sau isitikinus kad imanoma skrebinti 15 min. tarpais kol priziuriu vaikus.
O kur geriausiai ikelti tai vienreiksmiskai as esu uz flickr.com. Nemokama (iki 200 nuotrauku), kokybe geriausia, ir iekldama nuotrauka pateikia 'Small, medium, large, original' formatu (as pasirenku visad Medium ikelti cia i SM). Taip pat turiu Photobucket, bet ten labai problematiska: daznai neveikia ir kartais atsiranda visokiu vabaliuku bei ispejimu interneto platubese kad neatidaryti.

Labai lauksiu pamatyti pirma skrebuka 4u.gif
Leja, Lotta thumbup.gif kad patiko konkurso tema. As bandysiu pati sudalyvauti, bet mano suvokimas sios nuotraukos yra visai kitoks negu dizaineres biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma, padrasinima ir patarimus 4u.gif
Bandysiu dalyvauti konkurse. Jau turiu kelias idejas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amira4 @ 2011 01 14, 08:06)
Aciu uz palaikyma, padrasinima ir patarimus  4u.gif
Bandysiu dalyvauti konkurse. Jau turiu kelias idejas  smile.gif

clap.gif labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2011 01 14, 11:46)
Merginos ka manot del tos nuotraukos kuria idejau i interneta? Mano brolis man pasake:

'cia tai freaky...

as net nepagalvojau, kad neestetiskai, ar kazkaip kitaip negerai... Bet as neturiu vaiku, gal jeigu savo tureciau, kitaip galvociau. Na, po tokio tavo paklausimo, dabar tai tikrai pergalvociau, ar verta deti lotuliukas.gif Bet cia del to, kad mane lengva subalamutinti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 01 14, 14:53)
As bandysiu pati sudalyvauti, bet mano suvokimas sios nuotraukos yra visai kitoks negu dizaineres biggrin.gif

As nepazadu dalyvauti blush2.gif (vis dar nekurybinga)

Zadejau nerasyt nieko, bet neiskenciau ir pasisakysiu. Mano interpretacija butu irgi net ne i ta puse blink.gif .... Tiesa sakant, as siek tiek nusivyliau Nadios darbeliu, nes man toks eilinis TCR stilius - labai grazus, dekoratyvus, pilnas geliu. Gal cia toks jausmas butent del to, kad visai kitaip matau ta uzduoties nuotrauka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 14 sausio 2011 - 16:31
QUOTE
Zadejau nerasyt nieko, bet neiskenciau ir pasisakysiu. Mano interpretacija butu irgi net ne i ta puse   .... Tiesa sakant, as siek tiek nusivyliau Nadios darbeliu, nes man toks eilinis TCR stilius - labai grazus, dekoratyvus, pilnas geliu. Gal cia toks jausmas butent del to, kad visai kitaip matau ta uzduoties nuotrauka.

Pasisakyk butinai 4u.gif Taip, jos stilius esa SUPER duper dekoratyvinis, ir butent toks stilius laimi TCR konkursus ir surenka begalybe liaupsiu. Neimanoma paneigti kad romantiskas stilius ir juo sukurta gyvenimo idile zavi zmones.

Jos interpretacija buvo pacios manekenes 'lady like' poza, ir geles...bent kokios geles. Mano interpretacija buvo kopijuoti sijono dizaina ant skrebuko, ir tikiuosi kad paskrebinsiu ir parodysiu kaip as suvokiu si 'inspiration piece'.
Betgi tuom ir idomus sis konkursas kadani smalsu paziureti kaip skirtingos skrebukiu akys suvokia ta pacia nuotrauka, ka is jos pasisemia....kurybai nera remu juk!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 14 sausio 2011 - 17:01
Matau ir nauju veidu yra thumbup.gif sveika prisijungusi Amira. Drasiai pradek skrebint, rodyk ka darai, klausk. Linkiu kad kuo greiciau pagautum ta banga.
Irma, puiki metu pradzia, idomus konkursas, linkiu sekmes.
Paskutinis skrebukas fantastinis, pakomentuot neradau laiko bloge, tai cia psakysiu, kad labai patiko spalvos, drugelis nuostabus, detales kaip visada apgalvotos.

Ka tik nupyskinau savo apuokus. Jau savaite pragulejo ant stalo, bet kaip padariau taip palikau, kazkodel nesinorejo det jokiu detaliu ar papuosimu.
Dariau pagal schemute rasta pas knopkiniukus http://knopkiniukai....encil-line.html
patiko pati schemute, be to nebuvo daug laiko kombinacijoms, tai stagiai sudeliojau. Kodel apuokai? nu paziurekit i jus akis ir veido israiskas lotuliukas.gif kitoks pavadinimas tiesiog neateina i galva. Cia jie po maudyniu vonioje, abu palinde po anklode sildesi.
Jeigu kas turit kokiu miniu del detaliu, sakykit, dar yra vietos ka priklijuot smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes,

Kažkaip neturiu jegų kažką rašyti. Visą savaitę iki 2-4 ryto tvarkiausi bihalterinius popierius doh.gif
Dar nepabyrėjau ax.gif

Keliu viena miniuką padaryta dar prieš naujus ir eisiu pakomentuoti jūsų darbelius į blogus 4u.gif

Aprašymas bloge

user posted image

user posted image
Atsakyti
ader biggrin.gif nuotrauka tikrai 'apuokiska'; Patiko pagrindinis apskritimu lapas...labai i tema kadangi pakartoja apuoko akis. Turiu irgi toki lapa, bet taupau kazkam....dabar davei man ideja irgi paskrebinti savu apuoku nuotraukas, tad netgi galimybe kad liftinsiu tavo si skrebuka 4u.gif Tiktai manau savam LO suzaisiu su tiesiogine prasme 'du apuokai' ir pastampuosiu du apuokus: viena didesni/vyresni, o kita mazyli.
Patiko skrebukas 4u.gif
Glide bloge pakomentavau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ateinu pasirodyti su naujausiu darbeliu

user posted image

tik nešdamasi į lauką fotografuoti, pamiršau tagiuką su aprašymu unsure.gif, apsižiūrėjau, kai įkėliau nuotraukas į kompą, o tada jau buvo sutemę. Aprašymas turi būti dešiniajame kampe apačioje kamputyje tarp juostelės su paukščiukais ir kortelės su pavadinimu. Rytoj nupaveiksluosiu dar kaip turi būti su aprašymu mirksiukas.gif
Daugiau detalių http://neandertaliet...yti-negali.html

O dabar bėgu pas jus į svečius, ba tiek darbų fantastiškų prikūrėt, kol aš ties savuoju plušėjau bigsmile.gif
Atsakyti
Assol thumbup.gif ziema aplink, ir skrebuke ir aplink. Dziaugiuosi kad dalyvauji konkurse, sekmes.

Raportuoju, pagaminau dar viena. Nuotrauka bus rytoj mirksiukas.gif si karta stilius bus vintage, retro, shabby, net nezinau kaip pavadint, pacios nuspresit kai pamatysit. biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Stai mano konkursinis pavadintas: Crazy Beautiful
kvieciu i svecius kur rasite daugiau nuotrauku ir aprasyma...čia bloge

...tikiuosi atsiras dalyvių mirksiukas.gif ...dar liko nemažai laiko 4u.gif
user posted image

Atsakyti