as turiu viena nerosyta apie apuokus jau pabaigta. Dar kitam pasiruosus beveik viska, bet turbut tik savaitgali galesiu sudeliot. Kuo labiau savaite i antra puse, tuo man labiau jauciasi miego trukumas. Nu ne peleda as nors tu ka
O aš nuotraukas turiu, idėją turiu, tekstą turiu ... laiko nebėr ...
MB atims likusį nuo vaikų laiką
Beja, ir dabar jau krapšto nuo kompo
MB atims likusį nuo vaikų laiką
Štai mano šios dienos greitukas
Kviečiu į svečius:
http://irmaperedne.b...trust.html#more
mes tai su MB gulim ir ziurim House M.D.
ir mano planai si vakara filma aziureti (pamirsau pavadinima bet su Tom Cruise ir Cameron Diaz...gal matei?
apie apuokus
sudominai, kadangi as pati jau panaseju i apuoka ...bet siandien visgi paskrebinau dienos sviesoj
Mane irgi nukrapstydavo nuo stacionaraus kompo jo ofise...Sprendimas: pirk laptopa
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 01 12, 22:11)
ir mano planai si vakara filma aziureti (pamirsau pavadinima bet su Tom Cruise ir Cameron Diaz...gal matei?
Turbut ne Vanila Sky, nes sitas senas labai, tai tada Knight And Day Atspejau?
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2011 01 12, 21:21)
as turiu viena nerosyta apie apuokus jau pabaigta. Dar kitam pasiruosus beveik viska, bet turbut tik savaitgali galesiu sudeliot. Kuo labiau savaite i antra puse, tuo man labiau jauciasi miego trukumas. Nu ne peleda as nors tu ka
As kai paskutiniu metu tik ziuretoja, tai ir tau sakau - lauksiu pamatyt
Papildyta:
QUOTE(As sol @ 2011 01 11, 19:33)
O aš ateinu visa valentiniškai nusiteikusi su darbeliu, kuris ilgai laukė savo eilės ir prašėsi įgyvendinamas. Taigi vualia, skant
O, koks puosnus ir geletas, bet juk taip ir priklauso tokia proga
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 01 12, 15:24)
Turbut ne Vanila Sky, nes sitas senas labai, tai tada Knight And Day Atspejau?
Papildyta:
Papildyta:
Night and Day, rodos Matei?
P.S. aciu uz komentara bloge
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 01 12, 22:26)
Maciau tokia nesamoninga komedija (Tomas Cruise toks beveik supermenas), bet man suejo visai pasijuokiau.
sorry uz
l.l. zavingas tavo skrebukas Irma.
Keliu savaji greituka po ilgos pertraukos.
l.l. zavingas tavo skrebukas Irma.
Aciu lotta
Pakomentavau bloge Man vis svente kada nauju leliu atsiranda kadangi zn kad niekur nuo skrebinimo nepabegsi
Dėmesio Dėmesio!!!
Pirmas šių metų konkursas 'Random Inspiration Nr.16' rengiamas mano bloge. Skrebiname pagal šio žurnalo madų nuotraukas. Interpretacijai atdaros durys
Šį kartą konkursas su pakviestine dizainere, ir ....manau priziukai neblogi
Tikiuosi kad atsiras dalyvių
visos detalės ir terminas čia:
http://irmaperedne.b...allenge-16.html
wow, Irma, labai cia tu smagiai su konkurseliu, bandysiu dalyvaut jei spesiu
Merginos ka manot del tos nuotraukos kuria idejau i interneta? Mano brolis man pasake:
'cia tai freaky...
isimk is websaito...
vienas dalykas, kad labai neestetiskai atrodo, kitas dalykas, kad tai visiskas pasityciojimas is zmogaus privatumo...'
P.S. jis savo vaiku neturi...gal del to...
patarkit!
Merginos ka manot del tos nuotraukos kuria idejau i interneta? Mano brolis man pasake:
'cia tai freaky...
isimk is websaito...
vienas dalykas, kad labai neestetiskai atrodo, kitas dalykas, kad tai visiskas pasityciojimas is zmogaus privatumo...'
P.S. jis savo vaiku neturi...gal del to...
patarkit!
Sveikutes darbstuolytes, stengsiuosi siais metais daugiau laiko rasti sau, o tai reiskia pradesiu darbuotis su popieriukais Turiu nemazai ju prisipirkusi, bet laiko vis nerasdavau, nes maza bebiuka auginu. Radusi laiko vis pavartau scrabuko zurnalus, intereto platybese paklaidzioju, paglostau savo popieriukus... Vyras juokiasi is manes-sako vel tu su tais savo tapetais... Nusprendziau buti labiau organizuota ir rasti laiko savo popieriukams ir nuotraukoms, ju irgi begale turim...
Tik noriu dabar paklausti kur geriausiai ikelti savo darbelius, nelabai suprantu. Tiesiogiai i si foruma galima ikelti, pasiekus tam tikra zinuciu skaiciu, o as nelabai rasanti, daugiau paskaitinejanti
Tik noriu dabar paklausti kur geriausiai ikelti savo darbelius, nelabai suprantu. Tiesiogiai i si foruma galima ikelti, pasiekus tam tikra zinuciu skaiciu, o as nelabai rasanti, daugiau paskaitinejanti
Jo, Irma cia su trenksmais metu pradzia padare!
Lotta, cia jau, kaip sakoma, kam kokie "tarakonai" galvoje laksto gal brolio poziuris ir yra pats "blaiviausias", kadangi neturi vaiku, o turincioms vaikiukus juk taip norisi pasidalinti savo dziaugsmu...
Asmeniskai nelabai pasitikiu internetu, tad foto stengiuosi per1-2 savaites isimti po parodymo, arba blokuoju ir palieku tik draugams. Ant kiek pasaulis yra grazus visuose jo interpretacijose, ant tiek jis yra ir pavojingas. Prie interneto sedi visas pasaulis, tad renkuosi labiau sauguma...
Siaip, labai retoriskas klausimas, manau cia viskas priklauso nuo pacio zmogaus ASMENYBES
Sveika Amira4
Beibiukams augant ir laiko bus daugiau Svajok, kurk ir popieriukai nebeatrodys tavo vyrui tapetais
Blogo neturiu, tad man irgi prireikia kartas nuo karto tokiu tinklalapiu, per kurios galima ikelti foto, ten susirasti direct nuoroda ir ikelti ta nuoroda cia, ja paspaudus tavo darbeliai matysis
Lotta, cia jau, kaip sakoma, kam kokie "tarakonai" galvoje laksto gal brolio poziuris ir yra pats "blaiviausias", kadangi neturi vaiku, o turincioms vaikiukus juk taip norisi pasidalinti savo dziaugsmu...
Asmeniskai nelabai pasitikiu internetu, tad foto stengiuosi per1-2 savaites isimti po parodymo, arba blokuoju ir palieku tik draugams. Ant kiek pasaulis yra grazus visuose jo interpretacijose, ant tiek jis yra ir pavojingas. Prie interneto sedi visas pasaulis, tad renkuosi labiau sauguma...
Siaip, labai retoriskas klausimas, manau cia viskas priklauso nuo pacio zmogaus ASMENYBES
Sveika Amira4
Beibiukams augant ir laiko bus daugiau Svajok, kurk ir popieriukai nebeatrodys tavo vyrui tapetais
Blogo neturiu, tad man irgi prireikia kartas nuo karto tokiu tinklalapiu, per kurios galima ikelti foto, ten susirasti direct nuoroda ir ikelti ta nuoroda cia, ja paspaudus tavo darbeliai matysis