Labai tema uztilus...
As patersiu eteri rezultats gavos mazdaug toks:
Kai jau ipusejau, supratau, kad uzsiknisiu, nes neturiu tu protingu masinu, kur detales ir raides iskirtineja, tad gelytes paisiaus ir karpiau zirklem, o raides nusprendziau nuprikt. Dar ilgai kuriau, kaip ta lankstyta gele padaryt, radau tokioj vaikiskoj knygutej pvz. Kai jau baigiau 5, pagalvojau, kad gal panarsysiu internete. Radau, kad tas rosette flower daro su spec lenta ir spec klijais, o as vargau siaip lankstydama ir siulais siudama
Svarbiausia, kad mazoji apsidziauge dekoracijom o as si ta ismokau naujo
Katu - fantastika Kiek darbo įdeta ir kaip gražu
O aš pasirodo fotika pas tevus palikau
Bet pasigirsiu, vakar padariau skrebuką ir šiandien net du prisiverčiau Pagal page maps schemas bet vistiek rezultatas - skrebukas Gal ryt parsivešiu fotkiką, gi reikia blogą prieš naujus atnaujinti
O aš pasirodo fotika pas tevus palikau
Bet pasigirsiu, vakar padariau skrebuką ir šiandien net du prisiverčiau Pagal page maps schemas bet vistiek rezultatas - skrebukas Gal ryt parsivešiu fotkiką, gi reikia blogą prieš naujus atnaujinti
Katu verta pastangu kadangi rezultatas . o apie paper rosettes, tai tabar uzejus ju tendencija. Spec kliju ar priemoniu nereikia...youtube yra nemazai pavyz. kaip paciai pasigaminti
Glide giriesi, giriesi bet be jokios vaizdines medziagos
saunu kad skrebini dazniau...manau gal todel kad susitvarkiai ir suorganizavai visas priemones i ta savo (dar nematyta) skrynia.
O as aptikau nerealia dizaineres galimybe, ir tureciau laiko daug egzemplioriu jiem priduoti, priskrebinti, bet esu taip toli nuo savo SB priemoniu
saunu kad skrebini dazniau...manau gal todel kad susitvarkiai ir suorganizavai visas priemones i ta savo (dar nematyta) skrynia.
O as aptikau nerealia dizaineres galimybe, ir tureciau laiko daug egzemplioriu jiem priduoti, priskrebinti, bet esu taip toli nuo savo SB priemoniu
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 12 30, 10:17)
Katu verta pastangu kadangi rezultatas . o apie paper rosettes, tai tabar uzejus ju tendencija. Spec kliju ar priemoniu nereikia...youtube yra nemazai pavyz. kaip paciai pasigaminti
Irma, tas toli - gal tu kartais LT?
O gal atostogauji, kokioje nors egzotiškoje vietoje?
O kaip jūsų valstijoje reikalai su sniegu?
O kaip jūsų valstijoje reikalai su sniegu?
SVEIKINU visas ir visus su Naujais Metais
nepasakyčiau kad aš esu 'atostogose' to žodžio prasme ...nors taip atrodytų
Taip aš esu toli nuo skrebinimo priemonių, bet nepertoli nuo laptopo....
Taigi Naujiem Metam labai noriu Jum pristatyti skrebukę kuri mane l.l įkvėpia. Kas netikėtina tai kad ji neperseniausiai pradėjo skrebinti, ir dabar renka įvairiausių konkursų laurus. Kvieču Jus į savo blogą susipažinti su Nadia (vertimas lietuvių k. yra pačioj apačioj).
Interviu su Nadia
nepasakyčiau kad aš esu 'atostogose' to žodžio prasme ...nors taip atrodytų
Taip aš esu toli nuo skrebinimo priemonių, bet nepertoli nuo laptopo....
Taigi Naujiem Metam labai noriu Jum pristatyti skrebukę kuri mane l.l įkvėpia. Kas netikėtina tai kad ji neperseniausiai pradėjo skrebinti, ir dabar renka įvairiausių konkursų laurus. Kvieču Jus į savo blogą susipažinti su Nadia (vertimas lietuvių k. yra pačioj apačioj).
Interviu su Nadia
Su Naujais metais visus ir visas! Kurybingu ir produktyviu metu!
Su Naujaisiais!!!
VISAS IR VISUS SU NAUJAISIAIS 2011-AISIAIS METAIS!!! LINKIU, KAD SIE NAUJIEJI BUTU DAUG DAUG GERESNI UZ PRAEJUSIUOSIUS!!!
Katu, kaip nuostabiai papuostas kambarys ir kiek darbo
kaip fainai net pavydu
Katu, kaip nuostabiai papuostas kambarys ir kiek darbo
QUOTE(Glidė @ 2010 12 26, 17:55)
Oi, negaliu nepasigirti ka gavau dovanų nuo Senio
Ogi didžiulią skrynią savo gėriams susidėti, nieko net neįtariau
Ogi didžiulią skrynią savo gėriams susidėti, nieko net neįtariau
kaip fainai net pavydu
SU NAUJAIS METAIS!
Ramių ir kūribingų ateinančių metų
Kas pirmas bus šiais metais su savo skrebuku ?
Kas pirmas bus šiais metais su savo skrebuku ?
kur Jusu skrebukai? nejaugi as busiu pirma po atostogu
Man taaaaaaaaaip nagai niezti skrebinti kad negaliu daugiau...dienas skaiciuoju tiesiog kada prisesiu prie savo SB priemoniu
Man taaaaaaaaaip nagai niezti skrebinti kad negaliu daugiau...dienas skaiciuoju tiesiog kada prisesiu prie savo SB priemoniu