Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas ;) (26 tema)

user posted image
Galimybe kad tai paskutinis mano siu metu skrebukas unsure.gif daugiau vaizdu bei aprasymas Cia
Darytas pagal dabartine "Color Room" forumo palete (dizainas mano).


QUOTE
as ikeliau December Daily pirmas 3 dieneles. Kvieciu uzsukti cia.

Einu pasmalsauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 06 gruodžio 2010 - 19:58
Pasivijau vakar dieną su gruodžio albumuku.
Kviečiu užsukti mirksiukas.gif cia
Atsakyti
Dėkui visoms už taiklius pastebėjimus 4u.gif ateityje pasitaisysiu tongue.gif, nes kolkas skrebinu kaip išeina. Abu mano bernai namuose, serga ir serga, vyras komandiruotėje. O aš bandau kažką nuveikt, kai vienas ant kelių, kitas po kojom biggrin.gif ir panašiai smile.gif))) Nes jei nieko nedaryčiau, tai nzn manau man jau būtu kūku

Zmogiuke, koks mielas tavo albumėlis 4u.gif , aš ir taip noriu smile.gif))) ar labai sunku stengtis pasivyti šiandieną? Gal kitais metais, ar šiaip kokia proga ir man tokį pavyks realizuot tongue.gif

Irma, o tavo skrebukai visada patys pačiausi, jau net nusibodo kartotis, šitas tai labai moteriškas ir labai gražios spalvos wub.gif

Aš tai sugalvojau vyrui padaryt dovanų kalendorių, tai suku galvą jau kuris laikas. Noriu ant stalo pastomo, kad verstusi kas mėnesį ir su foto. Galvoju gal foto vieną, nu nzn. Gal kas kokių minčių turit?
Atsakyti
ddia, as zadu panasu kalendoriuka su nuotraukom pasidaryt sau darbe ant stalo. tai imsiu kartoniukus, sone nuotraukyte ir menesi su skaiciukais. padarysiu trikampi toki islankstoma pastatyma ir susegsiu spirale. tai galima bus vartyt ir saviskius atsimint.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 12 08, 17:42)
ddia, as zadu panasu kalendoriuka su nuotraukom pasidaryt sau darbe ant stalo. tai imsiu  kartoniukus, sone nuotraukyte ir menesi su skaiciukais. padarysiu trikampi toki islankstoma pastatyma ir susegsiu spirale. tai galima bus vartyt ir saviskius atsimint.

drinks_cheers.gif lygiai taip pat galvoju smile.gif daryt kolkas smile.gif na pasirodysim, kai turesim smile.gif
Atsakyti
ddia, ader, o aš jau tokį esu padariusi mirksiukas.gif , tik nufotografuot niekaip negaliu, dienos šviesos laukiu, tai svaitgalį tikiuosi įkelti.

Atsakyti
Tai paskubek smile.gif labai smalsu pažiūrėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE
Irma, o tavo skrebukai visada patys pačiausi, jau net nusibodo kartotis, šitas tai labai moteriškas ir labai gražios spalvos  

Aciuks 4u.gif
* bent man nenusibosta girdeti blush2.gif ax.gif Ai, ka cia vaidinti kad man vienodai rodo komentuoja ar ne. Juk manau mum visom taip... mirksiukas.gif Tos (ir tas mirksiukas.gif )kurios rodo savo darbelius 'inetinese galerijose, juk pageidauja susilaukti komentaru, pastebejimu, kazkokio - bent kokio ivertinimo (ne tik liaupsiu). Mane tai tiesiog ikvepia skrebinti dazniau, dalintis labiau ir stengtis kazka daryti tobuliau...savo diedo, kuris skrebuka permeta viena akimi, 'nice job' komplimento nepakanka ax.gif . Tad bendraminciu kolektyvas man duoda sparnus angel.gif
*****
o dabar turiu l.l.l.l.l.l.l. LABAI, nerealiai dziugiu naujienu clap.gif assa.gif assa.gif assa.gif
daugiau apie tai cia
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 09 gruodžio 2010 - 04:28
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 12 08, 22:26)
o dabar turiu l.l.l.l.l.l.l. LABAI, nerealiai dziugiu naujienu clap.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif
daugiau apie tai


Sveikinu su geromis naujienomis ir pasidžiaugiau šį vakarą jomis kartu su Tavim thumbup.gif
Atsakyti
Atleiskit mergaitės, kad užšokau į jūsų temelę kaip višta iš giedro dangaus.
Aš dar nesu skreperė, bet norėčiau tokia tapti. Dar nei vieno darbuko nepadariau, nes kol kas tik renkuosi informaciją - skaitau forumus, žiūriu galerijas... ir alpstu nuo skrebukų grožio 4u.gif O rašau jums čia norėdama jūsų paklausti tokių klausimų, kurių atsakymų niekur neradau:
1. kur gauti storo kartono pačiai skrebukų lapams pasigaminti. Ar išvis jo LT yra?
2. kai jau turi kartono ir jį visaip "abskrebini" tai kaip su kita skrebuko puse?ar tik vieną pusę skrebini,ar ir kitą puoši?
3. tie skrebukai kurie dedami į įmautes, ar jie gali būti su iškiliomis detalėmis? ar jie tada tilps į įmautę įdėti?
Atleiskit mergaitės, jei klausimai pasirodys šiek tiek kvailoki,bet aš visai dar nesu skrebinusi,o tik ruošiuosi tai daryti. Susidūriau su šiais klausimais ir vis dar nedrįstu pradėti...o jau kai pradėsiu, tikriausiai kelio atgal nebebus mirksiukas.gif
Atsakyti
agutis Cia yra sarasas parduotuviu kurios prekiauja skrebui skirtom priemonem.
1.)Siaip, kancelerinese parduotuvese gali nusipirkti akvareles popieriaus ir tai naudoti skrebo pagrindui. Taip pat as vartoju pigesni 30x30cm balto popieriaus pagrinda ant kurio klijuoju visus kitus rastuotus popieriukus (visa poka tokio pirkau ir beveik visi skrebukai klijuoti ant tokio pagrindo). Kuo daugiau 'dzingeliuku' priklijuosi ir visokiu kniedziu pridesi, tuo svarbiau tureti stangresni/storesni pagrinda kad atlaikytu.
Skrebukes taip pat organizuoja uzsakymus per tarpininkes, arba per UK uzsisako, ebay, ir pan.

2) be isimties as skrebinu tiktai ant vienos puses mirksiukas.gif Man per daug (-) skrebinti ant abieju pusiu vardan issaugoti grazu rastuoto popieriaus rasta kitoj pusej. Nors pradzioj gal tik kelis skrebukus turesi, jei iklimpsi i skreba, tai ju daug priskrebinsi. Ateity galbut uzsimanysi paskirti skrebukams skirtingus albumus pagal tema, ....arba panoresi padovanoti seneliam koki skrebuka. Jei jie dvipusiai, ka tada darysi? Taip pat mano kuryba l.l varzo jei turi pergyventi apie ana puse ir jos islaikyma. Labai megstu popieriaus pagrinda praverti visokiom kniedem, vinukais, siuvinejimu...tokiu budu ir tos detales daug tvirciau laiko negu jei sakykim kalti ta vinuka ant atskito popieriuko kuri priklijuosi ant pagrindo.

3)Jei skrebukas bus su iskiliom detalem tai truputi krastus apkarpau kad lengvai tilptu i imaute.

***Labai patariu paskaityti Scrapmanijos straipsni apie baigtu skrebuku bei nuotrauku rusiavimo metoda. Ten nemazai nuotrauku, tad bus aisku kaip tie baigti albumai su imautem ir skrebukais atrodo.
cia
Atsakyti
Skrebuke Irma didelis dėkui už atsakymus. Labai palengvėjo sužinojus, kad skrebinama viena pusė. Bet vėl gi, iškilo klausimas:o tai kaip kita pusė?ar į kitą pusę neišlys kokios nors prie gerosios pusės tvirtinamos detalės/gal tą blogąją pusę reikia kaip nors sutvarkyti?
Atsakyti