Laba vakara. Turiu viena klausima... Kuo skiraisi "title" nuo "subtitle"?
title paprastai buna rasoma didesnem raidem tai ka tu nori isryskint arba kaip nori pavadint skrebuka, o subltitle, mazesnem raidem, tai kas susije su pavadinimu.
http://4.bp.blogspot..._2832_2983a.jpg
cia anksciau rodytas vienas maniskis kaip pvz. patarskos-title, skardziabalses-subtitle.
http://4.bp.blogspot..._2832_2983a.jpg
cia anksciau rodytas vienas maniskis kaip pvz. patarskos-title, skardziabalses-subtitle.
QUOTE(Ignac @ 2010 11 26, 16:03)
Laba vakara. Turiu viena klausima... Kuo skiraisi "title" nuo "subtitle"?
...dar dadesiu prie ader paaiskinimo kad subtitle tipiskai ilgesnis (ne tik vienas zodis)
Pavyz. knygos pavadinimas (bet taip pat ir su skrebuku pavasinimais): Delight in the Details: 40+ Techniques for Charming Embellishments and Accents
Title: Delight in the Details
Subtitle:40+ Techniques for Charming Embellishments and Accents.
Oi kaip dekui! Nezinojau... Aciu labai dar karta.
sveiki kaip reikalai?
man ir 12x12 labiau prie sirdies
QUOTE(lotta23 @ 2010 11 26, 21:52)
P.S. Niekaip negaliu nuspresti ar A4 formatas yra grazu skrepui...ta prasme ar as ji noreciau skrebinti...ir kaip man visa tai ziuretusi...kazkap 12x12 malonesnis....O kaip jums?
man ir 12x12 labiau prie sirdies
P.S. Niekaip negaliu nuspresti ar A4 formatas yra grazu skrepui...ta prasme ar as ji noreciau skrebinti...ir kaip man visa tai ziuretusi...kazkap 12x12 malonesnis....O kaip jums?
Soriukas kzkp praleidau klausima.
Man grazu bent kokio formato. Pradejo l. patikti ir tas 6x12" formatas.
Ali E. knygoje "Life Artist" puikiai pavaizduoja kaip ji i 12x12" albuma talpina ir si formata ir A4 formato skrebukus. Pavyz. Ali vyras yra Portlando senatorius, tai skrebindama jo darba ji salia 12x12 skrebuku i A4 imautes imete ivairiausiu jo dokumentu.
Siaip, i American Crafts D-ring albumus (su ziedeliais) telpa taip pat A4 imautes... tai gali maisyti abu tame paciame albume.
Pati nelabai skrebinu A4 kadangi man patinka tureti daugiau vietos ant pagrindo: nuotraukom, popieriukam ir visokiem niekuciam
Sveikutės, aš truputi dingau Mažutei nustatė dulkiu erkutei alergiją, tai tiek darbo, kad nei vienas užkampis neliktu nevalytas
Visai netyčia ir aš konkursinį padariau, sutapo tema su kitais planais Idėsiu gal ryt, šiandien mažoji dar pas senelius tai mes darbuojamies
Visai netyčia ir aš konkursinį padariau, sutapo tema su kitais planais Idėsiu gal ryt, šiandien mažoji dar pas senelius tai mes darbuojamies
Irma patiko, patiko tavo darbelis!
Turbut as 6x12 ir norejau pasakyt, ne A4 formata, susimaisiau
Glide, laukiam tavo darbelio ir tegul sveiksta tavo mergyte!
Turbut as 6x12 ir norejau pasakyt, ne A4 formata, susimaisiau
Glide, laukiam tavo darbelio ir tegul sveiksta tavo mergyte!
QUOTE(Glidė @ 2010 11 28, 10:33)
Mažutei nustatė dulkiu erkutei alergiją, tai tiek darbo, kad nei vienas užkampis neliktu nevalytas
Oi. As ir esu alergiskas dulkiu erkutems tai labai labai suprantu. Visus kilimus namie ismetem...
Skrebuke, naujas skrebukas Einu i bloga panagrinet is arciau
Glide, laikykites, uzjauciu del alergijos Ignac, tave irgi...
O as pasigirti noriu Laimejau In Studija loterija - pagrindini priza! Negaliu atsidziaugt dabar
O as pasigirti noriu Laimejau In Studija loterija - pagrindini priza! Negaliu atsidziaugt dabar
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 11 28, 11:16)
Skrebuke, naujas skrebukas Einu i bloga panagrinet is arciau
aciu
sveikinu su laimejimu , butinai parodyk kas ten do albumiukas ir kokia jo paskirtis? ar skrebinsi jame kaip mini album, ar uzrasine. As nesupratau is nuotraukos...atrodo lyg ten jis jau ipakuotas, papuostas, o kas visuj man neaisku
as irgi laimejau juvelyrika viename vintazo bloge, bet oficialiai 'pasirodysiu' ir paristatysiu kada man atsius priza ir juos galesiu pareklamuoti Kaip faina kazka laimeti visai netiketai
Glide, laikykites, uzjauciu del alergijos
baisu tikrai , bet (+) kad turesi l.l.l. svarius namus