Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas ;) (26 tema)

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 24, 23:16)
biggrin.gif nu ir skrebini, tempais blink.gif ...cia tau kaip "race against time" kol dar leliaus nesusilaukei, bet greitai, greitai tau teks leisti savo SB priemonems pailseti tongue.gif

Jauciuosi ilgai neskrebinus! Paskutinis buvo tavo konkursui interviu tema!

As neturiu jokiu maisto cravings, bet uzeina popieriaus cravings (ne, nevalgau as jo, cha mirksiukas.gif Tai buna taip knieti ar tai ta butent diena skrebinti, ar tai atvirute, ar tai ornamenta ar albumelius puosti...ir kaip sakau, sapnuoju tai labai... ax.gif

***Kaip tik sventes ateina, gales SB priemones ilsetis...bet tikiuosi kaip nors rasiu laiko...nors ir jei kiekvienas prisedimas bus tik po 5 min wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotta23: 24 lapkričio 2010 - 22:36
Dėmesio Dėmesio!!!
MB kažką skrebiško pagamino. Nu ne tradicinį skrebą ax.gif , bet su nuotraukom...
kviečiu pažiūrėti kadangi l.l ilgai neįkėliau ir jis man vis primena ir paklausia ar įkėliau smile.gif tikriausia nori susilaukti komentarų mano bloge lotuliukas.gif
čia
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 25, 18:15)
Dėmesio Dėmesio!!!

Super, super! l.l. patiko! Komentarai bloge 4u.gif wub.gif

Tu cia manes paerzinimui kaip suprantu visa tai dabar ikelei mirksiukas.gif cool.gif che, che wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2010 11 25, 11:04)
Super, super! l.l. patiko! Komentarai bloge  4u.gif  wub.gif

Tu cia manes paerzinimui kaip suprantu visa tai dabar ikelei  mirksiukas.gif  cool.gif che, che wink.gif

Aciu 4u.gif
Aisku, aisku...raginu tave kuo greiciau ta spyrgiuka i pasauli isstumti, o jei dar ilgiau lauksi tai nebus spyrgiukas o didelis spyrgas. As gimus sveriau 5,5kg mano mama nepataria laukti 2 sav. po termino biggrin.gif
Atsakyti
Irma, tau "-", kad taip ilgai neparodei smile.gif man labai patiko. Nerealu tėti tavo vaikai turi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lotta23 @ 2010 11 25, 18:04)
Super, super! l.l. patiko! Komentarai bloge  4u.gif  wub.gif

Tu cia manes paerzinimui kaip suprantu visa tai dabar ikelei  mirksiukas.gif  cool.gif che, che wink.gif

As jau kasdien laukiu, kada kada bus didzioji naujiena smile.gif
Beje, tavo due date panasi su skrebuku dizainere Elizabeth Kartchner biggrin.gif (Dear Lizzy)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 25 lapkričio 2010 - 23:13
Oho Irma, visas kleckas tu tada buvai! biggrin.gif
Zmogiuke, tu lauki...patikek kaip as laukiu, o nieks nevyksta rolleyes.gif
Dekui jums uz rupinimasi 4u.gif

(as jau po mano due date echoskopines (21d buvo)
bet tik 1 diena siaip esu po 'kitos' due date, kuria mes pacios, knygos ir lenteles apskaiciuoja)...bus matyt, bus matyt...nenuobodziauju as siaip, tik aisku, galetu jis jau ir issiristi....

Ziuriu mes cia tik tryse snekam? Ar visos kitos ir kiti issalo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2010 11 26, 11:45)

Ziuriu mes cia tik tryse snekam? Ar visos kitos ir kiti issalo?  unsure.gif

Šiuo metu pas mane toks periodas, kad aš dažniausiai būnu tik už skaitytoją
Atsakyti
Žieminis skrebukas darytas savo malonumui 4u.gif

Daugiau foto ir info mano bloge smile.gif

user posted image

P.S. Zmogiuke - dekui uz dear lizzy prirodyma, cha ka tik isigijau jos knyga, labai rekomenduojama amazonej mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2010 11 26, 13:24)
P.S. Zmogiuke - dekui uz dear lizzy prirodyma, cha ka tik isigijau jos knyga, labai rekomenduojama amazonej  mirksiukas.gif

Pasakysi, kaip tau ji, ar patiko smile.gif
Einu ziuret skrebuko is arciau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 26 lapkričio 2010 - 13:39
Aciu visom uz komplimentus MB video. Jam isverciau ka parasete tai vaiksto issiputes kaip kalakutas lotuliukas.gif ...atseit jis genijus...su kiekvienu komentaru sako kad jam galva palaipsniui issipucia biggrin.gif Vz, ...l.l. ji pamaloninot. (P.S. labiausiai ji prajuokino Kristi13 komentaras kaip ji pavare ant vyro ir akvariumo biggrin.gif )
Ziuriu mes cia tik tryse snekam? Ar visos kitos ir kiti issalo? 

Galejau vakar paskrebinti bet pradejau zaisti su nauja elektronine kirtimo masinele "Vegabond", ir uzsizaidziau wub.gif Jetau kaip dziaugiuosi kad isigyjau thumbup.gif

Bandysiu skrebinti nauja Color Room palete. Man ji atrodo tokia kad tiktu bent kokiai temai...Nr.34
Atsakyti
hello 4u.gif kaip jums sekasi?
noriu pasidziaugti, kad jau gavau savo priziuka blush2.gif IRma, labai labai labai aciu 4u.gif 4u.gif
4u.gif
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 24, 16:49)
vel sirguliuoju, ech, tas gripo sezonas dabar.

kaip sveikatele? gal jau pasitaise?

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 24, 21:52)
Štai mano vakarykštė šviežiena. Greitukas, nėra jokio tokio sudėtingo.

kaip grazu wub.gif einu i bloga

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 25, 18:15)
MB kažką skrebiško pagamino.

jau pakomentavau mirksiukas.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 25, 21:32)
Aisku, aisku...raginu tave kuo greiciau ta spyrgiuka i pasauli isstumti, o jei dar ilgiau lauksi tai nebus spyrgiukas o didelis spyrgas. As gimus sveriau 5,5kg mano mama nepataria laukti 2 sav. po termino

Irma, ale tikrai didelis spyrgas buvai blink.gif

QUOTE(lotta23 @ 2010 11 26, 14:24)
Žieminis skrebukas darytas savo malonumui  4u.gif

labai patiko pavadinimas ir visas vaizdas thumbup.gif einu i bloga
Atsakyti
Aciu brangiosios ir brangieji uz komentarus 4u.gif

Irma prasom parodyt ka ta masinike gali, negirdejus tokios, reiks prachekinti mirksiukas.gif

Man visos colour room paletes patinka ir gal noreciau skrebinti (ne, nesiusti jiems)....bet kartais man atrodo as tokios ar anokios spalvos neturiu...nors juk galima dazais pasigelbeti...daug kas net netikslias ikelia i pvz.

O vyras tavo zinoma, kad apsidziauge biggrin.gif

Mano jau kazkada cia pasake, 'man patinka tokie kur labai daug visko' che, che...ta prasme be tusciu vietu (white space)......

P.S. Niekaip negaliu nuspresti ar A4 formatas yra grazu skrepui...ta prasme ar as ji noreciau skrebinti...ir kaip man visa tai ziuretusi...kazkap 12x12 malonesnis....O kaip jums?

Zmogiuke - jos knygos turinys gana viliojanciai atrodo...galvojau prigriebsiu...nes ebay Ali Edwards nera jokios tik albumu, o per amazone tingiu persiregistruot...beje jos lyg labai brangios netgi pasirode....ir nesu tikra ar labai mane zavi jos skrebinimo stilius...toks pusiau (cia mano nuomone)

mirksiukas.gif
Atsakyti