Zmogiuke, kaip gražu ir žiemiška ))
labas rytas
tai, kad as jo netaisau juk dar nebaigiau, va, kai pabaigsiu, ikelsiu... ir jei tada sulauksiu kritikos (kurios labai tikiuosi), va, tada galbut taisysiu nebedaug liko man... noriu pasiuvineti dar daugiau, bet vis neistaikau... o jau mintyse sukasi sekantis konkursinis... tureciau speti iki gruodzio 2d.
o kaip jums sekasi??? dar dalyviu nera, kiek maciau
Papildyta:
Zmogiuke, kaip patiko tavo minialbumas : viskas taip tvarkinga ir grazu
QUOTE(lotta23 @ 2010 11 21, 21:57)
Marikana - manau jau tu dek ta savo skrebuka i sali, palik ji ramybej! juk jau sudalyvavai ir net laimejai, ko daigiau reikia. Jei butu visai nepabaigtas, manau Irma nebutu priemus. Ir kaip ji sako, geriau 'leisk ta laika' ant nauju skrebuku, nei senu taisymui!
tai, kad as jo netaisau juk dar nebaigiau, va, kai pabaigsiu, ikelsiu... ir jei tada sulauksiu kritikos (kurios labai tikiuosi), va, tada galbut taisysiu nebedaug liko man... noriu pasiuvineti dar daugiau, bet vis neistaikau... o jau mintyse sukasi sekantis konkursinis... tureciau speti iki gruodzio 2d.
Papildyta:
Zmogiuke, kaip patiko tavo minialbumas : viskas taip tvarkinga ir grazu
QUOTE(marikana @ 2010 11 22, 10:18)
labas rytas
As jau pradejau galvoti, issirinkau nuotrauka
Ir aciu uz komplimentus
QUOTE(marikana @ 2010 11 22, 09:18)
As irgi turiu jau kartona, nuotraukas. Viska delioju ir ziurineju kaip geriau butu. Manau, kad tureciaiu greit pabaigti.
Tikiuosi tai jusu per daug nesupykdys
Mano advento kalendorius. Daugiau foto bloge
QUOTE(lotta23 @ 2010 11 22, 14:03)
Tikiuosi tai jusu per daug nesupykdys
nors jau pagyriau bloge, bet ir cia pasakysiu - nuostabu!
lotta kaip grazu ir paprasta
Jei butu visai nepabaigtas, manau Irma nebutu priemus. Ir kaip ji sako, geriau 'leisk ta laika' ant nauju skrebuku, nei senu taisymui!
Irma priimtu as juk neturiu teisiu nustatyti kas skaitosi baigta kas ne. Tai juk itakoja zmogaus subjektyvus skonis - kas man atrodo pusiau baigta, kitam atrodys kaip tik. Nuo jusu priklauso kokius skrebukus ikelete konkursui....svarbu kad paciai(-iam) patiktu ir noretumet pasidalinti, pasirodytri kitiem
lotta Pastarieji Kalediniai darbeliai man zandikauli atvepe aukstas lygis tikrai
O man siais metais nera jokios Kaledines dvasios ar pasiruosimo bet nors Jusu darbais pasidziaugsiu ir pasigrozesiu
Dekui Jums visoms uz liaupses (ups, zmogiukes zodzius paemiau
Irma, dar labai anskti tai kalediniai dvasei is tikruju ir yra...Manau ji tikrai ateis pas tave...As didzioji 'kritike' savo galvoje budavau, kad kodel taip anksti visi ruosiasi kaledom...bet va pati siais metais per plauka stabdausi nuo egles ir dekoraciju puosimo, cha, cha
Bet, kalbant apie skrepa...Man labai knieti sniega, kaledas ir visa kas susije su ziema skrebinti....reikia tik susikaupt ir atsirinkt ka...
Off topic : O kaip tu Irma kaledas sventi Amerikoje? Kazkokiu lietuvisku niuansu 'iveli'? Gal tavo ir berniukai moka kazkiek lietuviskai kalbet? O LT kada paskutini karta buvai? Pasiilgsti? As tarkim kucias svenciu lietuviskai, o kaledas angliskai...
Sorry uz toki smalsuma, bet man labai idomu tokie dalykai, juk tai yra gyvenimas
Irma, dar labai anskti tai kalediniai dvasei is tikruju ir yra...Manau ji tikrai ateis pas tave...As didzioji 'kritike' savo galvoje budavau, kad kodel taip anksti visi ruosiasi kaledom...bet va pati siais metais per plauka stabdausi nuo egles ir dekoraciju puosimo, cha, cha
Bet, kalbant apie skrepa...Man labai knieti sniega, kaledas ir visa kas susije su ziema skrebinti....reikia tik susikaupt ir atsirinkt ka...
Off topic : O kaip tu Irma kaledas sventi Amerikoje? Kazkokiu lietuvisku niuansu 'iveli'? Gal tavo ir berniukai moka kazkiek lietuviskai kalbet? O LT kada paskutini karta buvai? Pasiilgsti? As tarkim kucias svenciu lietuviskai, o kaledas angliskai...
Sorry uz toki smalsuma, bet man labai idomu tokie dalykai, juk tai yra gyvenimas
Zmogiuke, lotta23 - jau taip skaniai pakvipo Kalėdomis