Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvelis nespėjo į gimdymą :)

QUOTE(GRANTA @ 2006 02 05, 14:41)
gaila kad negimdei rugpjūčio 28 d.  ax.gif , nes tą dieną mano gimtadienis  blush2.gif  bigsmile.gif NA BET VISTIEK SVEIKINU  biggrin.gif
user posted image

biggrin.gif
Atsakyti
Labai gaila,kad tevelis nespejo,bet dziugu girdeti,kad buna tokiu lengvu nekankinanciu gimdymu.Sveikiname ir linkime augti didutem ir buti sveikutem wub.gif
Atsakyti
Temos autorei: jei norėtumėte prisijungti prie kitų supermamų, dalyvaujančių vasario mėn. "gimdymo istorijų" konkurse, kviečiame per artimiausias 2 dienas užsukti į konkurso temą va čia užsiregistruoti į dalyvaujančių konkurse sąrašą (tiesiog parašykite ten komentarą, kad ir jūs prisijungiate, jei norite.

moderatorė Aurėja
Atsakyti
dideliausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
saunu, kad taip buna, nereik kankintis. Man labai panasiai buvo. Apie 21 val atvaziavom i gimdymo namus, kol surase duomenis, persirengiau. Vyrui sakau ka cia lauksi, vaziuok namo. Galima sakyt isgrudau ji is ligonines, nors jis norejo su manim buti. Bet as tokia jau esu: as pati, man nereik nieko salia, as nieko nebijau. tai va , kol jis buvo namie ir skambinejo man , gal atvaziuot, kaip laikaisi. 23.20 jau turejau leliu, skambinu vyrui 23.30 sakau jau turim, o jis netiki. itikinau, tai paskui jau atleke pas mus i ligonine.
Atsakyti
na gal nepasakysi, kad nespejo. maniau atvaziuos pas mane nakti, iki ryto ir pagimdysiu, bet gavosi taip, kaip gavosi.
Atsakyti
Saunu, kai viskas praeina sklandziai. Linkiu sekmes auginant mazyle smile.gif
Atsakyti
Niu kaip fainai bigsmile.gif Gerai kai vaikai ateina i si pasauli be didelio skausmo smile.gif
Atsakyti
Geras gimdymas thumbup.gif Kad visoms taip 4u.gif
Atsakyti
Miela inesa1982, pasirodo, aš "neakivaizdinė" tavo gimdymo liudininkė. 04 09 01 , tiesa, jau pagimdžiusi gulėjau KGN. Gal ir koridoriuje kur prasilenkėme. Džiaugiuosi už tave, tavo dukrytę bei močiutę.
Atsakyti
O kad as taip savo antraji gimdyciau,nes su pirmu vos plauku nenusiroviau.
mastau.gif
Atsakyti
Aš irgi taip noriu 4u.gif
Atsakyti