Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartiniai įklotai, įklotukai

QUOTE(eling @ 2011 02 09, 15:08)
Šauniai tu čia pasidarbavai!  thumbup.gif  Ką į vidų dėjai?

dėkui ax.gif
Viduj tai toks senas nuskalbtas virtuvinis rankšluostis. Po pora sluoksnių dėjau. Tokie lyg plonoki gavosi g.gif . Galvoju dar kiek storesnių reikės pasidaryt paskui.
Atsakyti

mergaitės, super thumbup.gif kuo toliau, tuo gražiau rolleyes.gif o to puslapiuko AKYTĖMS PAGANYTI geriau nereikėjo rodyti, nes jau taip nagai niežti biggrin.gif
laukiu nesulaukiu kada susirgsiu, kad galėčiau savuosius išmėginti lotuliukas.gif

QUOTE(nojura @ 2011 02 05, 12:54)
gruodinuke, labai gražu  wub.gif
Na, aš siuvėja tai gal nekokia, bet jau ir bandžiau siūtis. Pradžiai pasidariau vieną ir net išbandžiau su juo pasivaikščioti - niekur neslysta, nekyla ir nekrinta. Tik man tas užsegimas knopkėm nelabai patiko. Kitus bandysiu su lipukais daryt.
Mano eksperimentas:
user posted image
Šitas tai nebent mm pabaigai galėtų būti naudojamas, nes jokių nepešlampamų audinių nedėjau, tik pabandymui dariau.
Radau namie kažkokio seno audinio, toks negražus, bet bandžiau su vandeniu - labai nenori jo praleist, nors šiaip tai nėra nei kietas, nei storas. Sakau gal jį reikės sunaudot  g.gif

QUOTE(xena @ 2011 02 05, 18:37)
gruodinukė, kokie fainuoliai  thumbup.gif

parodysiu ir aš savo, einu fotkint. aš tai pabandžau be PUL siutis, į vidų dėjau vilnos sluoksnį, tai dabar lauksiu mmm patikrinimui.

nojura, kad jau siuvi, būtinai pasisiuk alia naktinių - po gimdymo tikrai pravers. vienkartinių kiek pamenu sunaudojau 12 vnt., tai ir daugkartinių tiek pat reikėtų, gi GN nesiskalbsi.
o paskui ir "kasdieniai" pravers, aš tai ilgai po CP juos naudojau, nežinau kiek ten po normalaus gimdymo tepa.

na štai
user posted image

QUOTE(JulieTa @ 2011 02 06, 14:53)
prastas vaizdelis, bet ok, rodausi  doh.gif
raudoni langeliai  biggrin.gif
user posted image

juodoji klasika:
user posted image

ir is vaikisku paluciu likuciu  lotuliukas.gif
user posted image

QUOTE(JulieTa @ 2011 02 07, 17:25)
jo, linksmybes tesiasi smile.gif
user posted image

QUOTE(nojura @ 2011 02 08, 12:13)
Mano tempai tai gan lėti. O siūti tokius dalykus prie kažko kito man ir nesmagu būtų. Gerai, dabar jau namie tupiu, vyras į darbą išeina, tai galiu daryt, kas į galvą šauna smile.gif. Nu va, kokių blynelių prikepiau (tik dar be užsegimų):
user posted image
Ir dar toks:
user posted image
Čia jau beveik skiautinių menas  biggrin.gif . Patiko man visai, o ir "škurlių atsargos" namie susinaudoja, nes kai aš tokia - yra kokia atliekama skiautė ar senas rakšluostis, panaudot nežinau kur, o išmesti gaila  ax.gif

Atsakyti
niu mergai, aš prisižiūrau čia visko arba toj sauskelnių temoj, ir noriu siūt. Neturiu laiko dabar, neerzinkit nuuuu, plyzzzzzzz biggrin.gif

O jei rimts, tai nu auksrarankės labai wink.gif Stingiukams Juračiuko liuxovi tokie. VIsų fajni. Man dar super, kad iš medžiagų likučių sudurtinukus tokius darot. Liux susinaudoja tokie reikalai, kur jau tik išmest norisi. (man dabar žiauri nekaupimomanija)
Atsakyti
QUOTE(Tomy @ 2011 02 12, 14:51)
niu mergai, aš prisižiūrau čia visko arba toj sauskelnių temoj, ir noriu siūt. Neturiu laiko dabar, neerzinkit nuuuu, plyzzzzzzz biggrin.gif

O jei rimts, tai nu auksrarankės labai wink.gif Stingiukams Juračiuko liuxovi tokie. VIsų fajni. Man dar super, kad iš medžiagų likučių sudurtinukus tokius darot. Liux susinaudoja tokie reikalai, kur jau tik išmest norisi. (man dabar žiauri nekaupimomanija)

tai kad juraciuxzx, kaip supratau, iš to puslapiuko, kur akytėms paganyti, ištraukė pasigrožėti, ar aš ne taip supratau??
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 02 12, 16:43)
tai kad juraciuxzx, kaip supratau, iš to puslapiuko, kur akytėms paganyti, ištraukė pasigrožėti, ar aš ne taip supratau??

aha, dar nesiuvau, ner laiko, su sauskelnem baigineju, 4 beliko ir bus viskas, jau kad iskirptos nebepaliksiu nesusiutu.
O tas tik istraukiau paziureti, nes kad ir stringam galima siuti net nepagalvojau smile.gifsmile.gifsmile.gif
tik man ta spaude kazko atrodo gali spausti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 02 12, 21:44)

ir mano akim žiūrint, be gailesčio į revuką sulystų hihihi.gif šitam atvejui reiktų iš vis kažko subtilaus biggrin.gif
Atsakyti
Aha, aš su tais stringiniais įklotukais tai nedraugaučiau biggrin.gif kažkodėl atrodo, kad ta "knopkikė" būtinai perisisuks ir bakstels ne ten kur reikia - kamštuks toks blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
rolleyes.gif bakst bakst smile.gif

aa, niu ne teip supratau, bet esmės tai nekeičia, vistiek nerealu. O Juračiux tai super šaunuolė, iš anos temos paskutinių psl. sprendžiu fotkių prisižiūrėjus ax.gif
Atsakyti
sveikos,
giriu ir as cia visas smile.gif labai jaukus daikteliai atrodo thumbup.gif

na ir rodausi...
siandien stai toki padariau :
http://www.flickr.co...in/photostream/

o seniau siutam kaip tik pries dukraitei pasibeldziant, taigi nei kart neisbandytam dar lotuliukas.gif ikaliau knopkike:

bet reik pastebeti itraukia tokie dalykeliai, ypac kad puikiai likuciai susinaudoja, o man kaip biski suvalkietisko kraujo turinciai, tai sitas reikalas labai tinka ir patinka blush2.gif
Atsakyti
pirma karta isgirdau apie toki dalyka blink.gif jauciu netureciau kantrybes tiek darbuotis doh.gif tik tiek kad daug pinigeliu susitaupo g.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos, 4u.gif
ir as domiuosi daugkartiniais iklotais, o temele atrodo "apmirusi" ax.gif
Rodykites, ką turite įsigijusios, pasiuvusios, pasidalinkite naudojimo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mamytes, atnaujinkime pokalbisu sia aktualia tema, noriu tokiu iklotuku, o ir mano dukryte manau su dziaugsmu juos naudotu :-)
Atsakyti