mergaitės, super
kuo toliau, tuo gražiau
o to puslapiuko AKYTĖMS PAGANYTI geriau nereikėjo rodyti, nes jau taip nagai niežti
laukiu nesulaukiu kada susirgsiu, kad galėčiau savuosius išmėginti
QUOTE(nojura @ 2011 02 05, 12:54)
gruodinuke, labai gražu
Na, aš siuvėja tai gal nekokia, bet jau ir bandžiau siūtis. Pradžiai pasidariau vieną ir net išbandžiau su juo pasivaikščioti - niekur neslysta, nekyla ir nekrinta. Tik man tas užsegimas knopkėm nelabai patiko. Kitus bandysiu su lipukais daryt.
Mano eksperimentas:
Šitas tai nebent mm pabaigai galėtų būti naudojamas, nes jokių nepešlampamų audinių nedėjau, tik pabandymui dariau.
Radau namie kažkokio seno audinio, toks negražus, bet bandžiau su vandeniu - labai nenori jo praleist, nors šiaip tai nėra nei kietas, nei storas. Sakau gal jį reikės sunaudot
QUOTE(xena @ 2011 02 05, 18:37)
gruodinukė, kokie fainuoliai
parodysiu ir aš savo, einu fotkint. aš tai pabandžau be PUL siutis, į vidų dėjau vilnos sluoksnį, tai dabar lauksiu mmm patikrinimui.
nojura, kad jau siuvi, būtinai pasisiuk alia naktinių - po gimdymo tikrai pravers. vienkartinių kiek pamenu sunaudojau 12 vnt., tai ir daugkartinių tiek pat reikėtų, gi GN nesiskalbsi.
o paskui ir "kasdieniai" pravers, aš tai ilgai po CP juos naudojau, nežinau kiek ten po normalaus gimdymo tepa.
na štai
QUOTE(JulieTa @ 2011 02 06, 14:53)
prastas vaizdelis, bet ok, rodausi
raudoni langeliai
juodoji klasika:
ir is vaikisku paluciu likuciu
QUOTE(JulieTa @ 2011 02 07, 17:25)
jo, linksmybes tesiasi
QUOTE(nojura @ 2011 02 08, 12:13)
Mano tempai tai gan lėti. O siūti tokius dalykus prie kažko kito man ir nesmagu būtų. Gerai, dabar jau namie tupiu, vyras į darbą išeina, tai galiu daryt, kas į galvą šauna
. Nu va, kokių blynelių prikepiau (tik dar be užsegimų):
Ir dar toks:
Čia jau beveik skiautinių menas
. Patiko man visai, o ir "škurlių atsargos" namie susinaudoja, nes kai aš tokia - yra kokia atliekama skiautė ar senas rakšluostis, panaudot nežinau kur, o išmesti gaila