Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartiniai įklotai, įklotukai

QUOTE(meduolia @ 2011 02 06, 21:03)
ania  bigsmile.gif  thumbup.gif pasibaigs sauskelnių siuvimas, mesim visas pajėgas ant įklotėlių  biggrin.gif

niaa, aš tuoj pribaigsiu sukneles po sauskelnių ir tik tadum ant įklotėlių ir biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomy: 06 vasario 2011 - 22:30
user posted image

na tas psl tai fantastika net nepagalvojau kad ir kelnaitems su juostele kaip ir gamintojai gamina galima pasisiuti thumbup.gif
Atsakyti
Na ir smagu cia siandien ir akis yra kur paganyt thumbup.gif
Ziuriu linksma kompanija cia susirinko - mamkos prisisiuvo sauskleniu, rankos atlaisvejo tai i sita tema beveik visos persimetem lotuliukas.gif
Atsakyti
jo, linksmybes tesiasi smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 02 06, 18:52)

Nu čia tai tiesiog sirk ir mėgaukis tuo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2011 02 07, 17:08)
Nu čia tai tiesiog sirk ir mėgaukis tuo  thumbup.gif

Is serijos, kai atidarai spinta ir negali issirinkti "ka rengsimes siandien" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2011 02 07, 18:08)

QUOTE(gitulia @ 2011 02 07, 19:41)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(JulieTa @ 2011 02 07, 17:25)

Oho, na ir tempai bigsmile.gif O man sunku prisiruošti. Jau prisikarpiau šio bei to būdama be vyrijos, o vat siūti, reikia mašiną traukti, išpakuoti... kol randu laiko prisėsti, vėl pradeda gužėti degtukų dėžutė. Būtų paprasčiau, bet va atsikraustė MB sūnus 16,5 metų iš pirmos santuokos pas mus gyventi, pakito visas ritmas, o ir varžausi tokius daikčiukus prie jo siūtis... blush2.gif Kaip nors reiks nutaikyti momentus...
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 02 05, 21:42)
Babi* , taip panaudotus reikia mirkyti šaltame vandenyje, tikriausiai tiek, kol prisiruoši skalbti  biggrin.gif O iš tikrųjų kiek mirkyti nelabai svarbu, svarbiausia, kad iš karto būtų pamerktas, nes kitaip sunkiai dėmės išsiskalbia.  rolleyes.gif

mergaitės, o man kilo klausimas temukę perskaičius, tarkim, mano mm yra baisiai gausios, ir per dieną sunaudoju mažiausiai dešimt paketų unsure.gif jei tai darbo diena, nuo ryto iki pietų būna ~6-7vnt.. tai jei kaip rašot, reikia iš karto užmerkti, kaip tą padaryti darbe/universitete? g.gif O jei ir neužmerkus, reiktų mašiną jungti kas vakarą, arba kas antrą, jei turi tarkim apie 20 vnt pasisiuvus, o tai elektros ir vandens sunaudoja nemažai mastau.gif aš nepiktai, tik iš praktinės pusės žiūriu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Piglet @ 2011 02 08, 00:36)
O jei ir neužmerkus, reiktų mašiną jungti kas vakarą, arba kas antrą, jei turi tarkim apie 20 vnt pasisiuvus, o tai elektros ir vandens sunaudoja nemažai mastau.gif aš nepiktai, tik iš praktinės pusės žiūriu... unsure.gif

Na as dar neneaudoju, o tik zvalgausi, bet manau tau cia mamos idar pasiulytu papildomai ir i menstruacines taureles temuke uzsukti.Tada reikalingu iklotu skaicius sumazetu gerokai biggrin.gif Mano mmm irgi labai gausios, pirmom dienom per valanda gali prisipildyti ir taurele, ir paketas (naudoju dviguba apsauga pirmom dienom), bet nuo kokios trecios dienos, naudojant taurele, dienai gal ir poros vienetu uztektu.
Atsakyti
QUOTE(Piglet @ 2011 02 08, 00:36)
mergaitės, o man kilo klausimas temukę perskaičius, tarkim, mano mm yra baisiai gausios, ir per dieną sunaudoju mažiausiai dešimt paketų  unsure.gif jei tai darbo diena, nuo ryto iki pietų būna ~6-7vnt.. tai jei kaip rašot, reikia iš karto užmerkti, kaip tą padaryti darbe/universitete?  g.gif O jei ir neužmerkus, reiktų mašiną jungti kas vakarą, arba kas antrą, jei turi tarkim apie 20 vnt pasisiuvus, o tai elektros ir vandens sunaudoja nemažai mastau.gif aš nepiktai, tik iš praktinės pusės žiūriu... unsure.gif

aš tokiems atvėjams paisiuvus neperšlampamų maišelių (nors galima ir šiaip celofaninius naudot), ir mašiną vakare paleidžiu kaskart. nebaisiai daug ji sunaudoja jei ant 30 skalbi, mes kasdien vystyklus skalbiam, tai nieko. o mmm gale galima ir ant 60 išskalbt visus
Papildyta:
QUOTE(JulieTa @ 2011 02 07, 16:25)
jo, linksmybes tesiasi smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 02 07, 20:49)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Oho, na ir tempai  bigsmile.gif  O man sunku prisiruošti. Jau prisikarpiau šio bei to būdama be vyrijos, o vat siūti, reikia mašiną traukti, išpakuoti... kol randu laiko prisėsti, vėl pradeda gužėti degtukų dėžutė. Būtų paprasčiau, bet va atsikraustė MB sūnus 16,5 metų iš pirmos santuokos pas mus gyventi, pakito visas ritmas, o ir varžausi tokius daikčiukus prie jo siūtis...  blush2.gif  Kaip nors reiks nutaikyti momentus...

Mano tempai tai gan lėti. O siūti tokius dalykus prie kažko kito man ir nesmagu būtų. Gerai, dabar jau namie tupiu, vyras į darbą išeina, tai galiu daryt, kas į galvą šauna smile.gif. Nu va, kokių blynelių prikepiau (tik dar be užsegimų):
user posted image
Ir dar toks:
user posted image
Čia jau beveik skiautinių menas biggrin.gif . Patiko man visai, o ir "škurlių atsargos" namie susinaudoja, nes kai aš tokia - yra kokia atliekama skiautė ar senas rakšluostis, panaudot nežinau kur, o išmesti gaila ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2011 02 08, 12:13)

Šauniai tu čia pasidarbavai! thumbup.gif Ką į vidų dėjai?
Atsakyti