Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartiniai įklotai, įklotukai

QUOTE(eling @ 2011 02 06, 01:34)
QUOTE(gitulia @ 2011 02 06, 01:17)

Čia atsakymas į klausimą kiek jų reikia arba apmąstymui, ar tikrai tiek reikia? mastau.gif

tiesiog nerealu blink.gif cia pagal nuotaika tik keistis ir keistis smile.gif superiniai smile.gif mastau, jei jie jau deveti ir taip isskalbti atrodo - tada is vis nerealu smile.gif
as irgi si bei ta pasisiuvau, jau laukiu mmm ir tada bandysiu, kaip cia man viskas tinka ir patinka smile.gif siaip geruliai atrodo, kol nenaudoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2011 02 06, 09:55)

Taigi pasirodyk photo.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 02 06, 12:22)
Taigi pasirodyk  photo.gif  cool.gif

prastas vaizdelis, bet ok, rodausi doh.gif
raudoni langeliai biggrin.gif
user posted image

juodoji klasika:
user posted image

ir is vaikisku paluciu likuciu lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2011 02 06, 14:53)

simpatiški, man lapai patiko raudoni langeliai biggrin.gif Papasakok iš ko gaminai... Kas išorė? Aš vis dar ieškau minčių... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 02 06, 15:25)
simpatiški, man lapai patiko raudoni langeliai  biggrin.gif  Papasakok iš ko gaminai... Kas išorė? Aš vis dar ieškau minčių...  4u.gif

aciu.
tie langeliai - flanele, zalioj stotelej pirkau smile.gif kazkaip pamaniau, kad raudonai armijai visai gerai turetu but biggrin.gif i vidu bambukas, ranksluostis, kaip kuriam ir dar Pul'as.
Atsakyti
AKYTĖMS PAGANYTI smile.gif
Atsakyti
Kiek grožybių thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
oho tas psl tai fantastika, kai tik pasiusiu visa sauskelnyna tikrai ir sau siusiuosi iklotus, dabar laiko nera, ir aisku kai gims lelius kuri laika ziauriai nebus laiko...
o kaip manote gal 14 dydis spaudziu butu geriausias iklotams? na bent kasdieniniams?
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 02 06, 18:52)

aciu uz nuoroda, nebegaliu islyst is ten bigsmile.gif kaip maniake jau kokie tu iklotu lotuliukas.gif dar ryte du susikirpau, vakare tris - ikvepta, vyras jau sako, tau kiek cia ju reik blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2011 02 06, 20:58)
aciu uz nuoroda, nebegaliu islyst is ten  bigsmile.gif kaip maniake jau kokie tu iklotu  lotuliukas.gif dar ryte du susikirpau, vakare tris - ikvepta, vyras jau sako, tau kiek cia ju reik  blink.gif  lotuliukas.gif

ania bigsmile.gif thumbup.gif pasibaigs sauskelnių siuvimas, mesim visas pajėgas ant įklotėlių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2011 02 06, 21:58)

lotuliukas.gif O tu jam aukščiau įkeltą video mestelk, lai pažiūri ir pamąsto, iš ko 4 stalčiukų komodą turtui sukraut sumeistrauti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 02 06, 22:40)
lotuliukas.gif  O tu jam aukščiau įkeltą video mestelk, lai pažiūri ir pamąsto, iš ko 4 stalčiukų komodą turtui sukraut sumeistrauti  lotuliukas.gif

nu gerai tu cia biggrin.gif as jau audziu minty, kad man reik komodele kokia susimastyt, ale kur statyt doh.gif
Atsakyti