Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartiniai įklotai, įklotukai

QUOTE(karosimi @ 2011 02 05, 19:44)
Skaitau ir nesuprantu ar jus akmens amziuje gyvenat g.gif . nesuprasi ar parduotuviu nera g.gif kam siutis paketus  doh.gif  doh.gif  doh.gif . nepykit aisku,bet man visai neaisku

Vienos rūpinasi gamta ir savo sveikata, kitos dėl kažkokių priežasčių negali naudoti pirktinių įklotų. O aš nesuprantu tokių žmonių, kaip jūs: ateina, parašo tokį komentarą ne į temą ir sėdi. Taigi kam patinka, kas nori, tas siųnasi, dėl jūsų tokio komentaro nei viena nenustos to daryti. O ir tokio pobūdžio žinutės nei vienai nepagelbsti, taip, kad jei nepatinka tokios temos, geriau aplenkti jas, o ne purkštauti, kad ne akmens amžiuj gyvenam.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 02 05, 19:59)
Vienos rūpinasi gamta ir savo sveikata, kitos dėl kažkokių priežasčių negali naudoti pirktinių įklotų. O aš nesuprantu tokių žmonių, kaip jūs: ateina, parašo tokį komentarą ne į temą ir sėdi. Taigi kam patinka, kas nori, tas siųnasi, dėl jūsų tokio komentaro nei viena nenustos to daryti. O ir tokio pobūdžio žinutės nei vienai nepagelbsti, taip, kad jei nepatinka tokios temos, geriau aplenkti jas, o ne purkštauti, kad ne akmens amžiuj gyvenam.

Gyvenimas priverčia ieškoti to kas tau tinka... ačiū visoms už info, foto ir pasidalinimą patirtimi.

mm sirgsiu negreit schmoll.gif bet po gimdymo tikrai žinosiu ką daryt, kad būtų patogu thumbup.gif

oi kaip mane beria nuo pirktinių doh.gif o aš ir kankinausi, nes paprasčiausiai nežinojau blush2.gif
Taigi manau, kad tai aš iš akmens amžiaus išlindau ir sužinojau, kad yra alternatyvų pirktiniams lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, o kiek laiko išbūnat su vienu įklotu, t.y. po kiek laiko persigeria? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 02 05, 20:41)
Merginos, o kiek laiko išbūnat su vienu įklotu, t.y. po kiek laiko persigeria? blush2.gif

Aš manau, kad čia kiekvienai turėtų būti individuliai, kaip ir su vienkartiniais, viena gali ir 5 val. išvaikščioti, o kita jau po 1 val bėga keistis ax.gif Dar priklauso ir nuo įklotuko sudėties, kokio sugeriamumo audinukai įsiūti 4u.gif
Atsakyti
Ir as dar paklausinesiu ax.gif O kaip kasdieninius iklotukus naudojat ar tik per mmm..?
Bandziau ir siandien viena siuti is flaneles, kol kas be jokiu PUL, kad nepaleisciau jo vejais. Pirma galvoju isbandyt paprastesnius variantus, kad suprast patogu ar ne, surasti tinkama iskarpa, tada jau brangese medziaga butu galima naudot. rolleyes.gif Siuvau pagal gruodinukesz pamoka - klijavau pampersus ant popieriaus ir paisiau. Gerai, kad vyru namuose nebuvo, butu nesuprate lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 05 vasario 2011 - 19:53
Ojojoj ,as gi paprasiau nesupykti.nereikia cia parintis. paklausiau ir tiek.normaliai galit atsakyti.la bamba parase ,kad bere ir su pirktiniais kankinasi.nu va tada suprantu o jus puolat visos taip is karto ,nu sory nenorejau taip supigdyti
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2011 02 05, 21:14)
Ojojoj ,as gi paprasiau nesupykti.nereikia cia parintis. paklausiau ir tiek.normaliai galit atsakyti.la bamba parase ,kad bere ir su pirktiniais kankinasi.nu va tada suprantu o jus puolat visos taip is karto ,nu sory nenorejau taip supigdyti

Manęs tikrai nesupykdei, tik kvailokai atrodo žmonės, kurie ateina į temą ir pradeda pasakoti tokius dalykus. Gi jeigu jums to nereikia, jums nepriimtinas šitas būdas- neikit čia mirksiukas.gif
O jūs savo ruožtu galėjot normaliai paklausti, o ne aiškinti, kad ne akmens amžiuje gyvenam.

Aš vis kaupiuosi, kaupiuosi pasisiūti įklotus, bet taip ir nesurandu laiko, o dar žinant, kad siuvėja iš manęs ne kokia biggrin.gif doh.gif Dar noriu jūsų paklausti: panaudojus įklotus, pirmiausia juos reikia pamirkyti šaltame vandenyje? Kiek laiko? blush2.gif
Atsakyti
gitulia, aš nesiūčiau kasdieninių su PUL. o kam to reikia? arba aš kažką ne taip supratau blush2.gif smile.gif Kai prisiruošiu, būtinai siūsiu ir kasdieninius, kuriuos irgi tenka naudoti. Pas mane ta pati problema su vyrija, neužtaikau, kad visų nėra, kad galėčiau paeksperimentuoti doh.gif ... Kažkuri sakė irgi jau išbandžiusi, tik va dilema, kaip pasiūti, kad neslankiotų, nejau irgi sparniukus montuoti su spauduku. Interneto platybėse buvau užtikusi, kad siuvėjėlės kelnaitėse tokias gumutes įsiūna - truputį aukščiau skersai per klyniuką ir žemiau taip pat. Tuomet kasdieninį (ir ne tik) po jom įdeda, ir laiko gerai.
Va čia video.

Babi* , taip panaudotus reikia mirkyti šaltame vandenyje, tikriausiai tiek, kol prisiruoši skalbti biggrin.gif O iš tikrųjų kiek mirkyti nelabai svarbu, svarbiausia, kad iš karto būtų pamerktas, nes kitaip sunkiai dėmės išsiskalbia. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 05 vasario 2011 - 22:47
QUOTE(Babi* @ 2011 02 05, 19:41)

nu aš po 2-3 val. jau keičiu, kaip ir vienkartinius.

eling, mano sumuštinis buvo toks: viršutinis gėlėtas sluoksnis viskozinis trekotažas (šiaip trikotažas minkštas malonus ir dar gėlės tos sužavėjo), tada du sluoksniai flanelės, tada du sluoksniai labai plonos vilnos ir visa apačia juoda flanelinė (norėjau dėti tą vilną, bet tada gautusi abu tamprūs trikotažiniai sluoksniai, mano mašina nesusidorotų).
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 02 05, 22:42)
gitulia, aš nesiūčiau kasdieninių su PUL. o kam to reikia?

Oi ne kasdieniniams tikrai PUL nereikia. As tik galvoju dabar paeksperimentuoti su paprastais be PUL, su kasdieniniais, o jau PUL deti i tuos "sventinius", kai jau surasiu patogia forma ir sluoksniavima. g.gif
O kasdieninius irgi galvoju, kad reik su sparniukais daryt, tik trumpesnius ir plonesnius. Arba spaudes i kelnaites kalt jei sparniuku nesinori lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 06 vasario 2011 - 00:17
QUOTE(gitulia @ 2011 02 06, 01:17)

Bijau, kad su spaudėm bus nepatogu sėdėt - kasdieniniai labai ploni, da mėlynėm pasipuošim hihihi.gif

Papildyta:
Čia atsakymas į klausimą kiek jų reikia arba apmąstymui, ar tikrai tiek reikia? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 06 vasario 2011 - 00:34
QUOTE(karosimi @ 2011 02 05, 19:44)
Skaitau ir nesuprantu ar jus akmens amziuje gyvenat g.gif . nesuprasi ar parduotuviu nera g.gif kam siutis paketus  doh.gif  doh.gif  doh.gif . nepykit aisku,bet man visai neaisku

chi chi chi, tai per mazai skaitote. Vien tema uzmacius lepteleti nepakanka, reikia daugiau pasidometi.
O vien tas jusu pasakymas "akmens amziuje gyvenate" jau skamba su tam tikru sarkazmu maziausiai...
o domejotes kas ikoltu sudetyje? skaitete, kad 70 USA jie buvo vieni is anafilaksinio soko sukeleju moterims? deja tebededamos tos kensmingos medziagos keliancios alergija i paketus ir iklotus ir siandien.
O teko girdeti, kad ikotai vieni is pienliges sukeleju?
taigi...
Atsakyti