kokie mieli gruodinukes ikloteliai as irgi laukiu kada mm turesiu ir ko gero pasisiusiu kelis pabandymui, paziuresiu kaip nesiojasi, nes kasdieninius labai patinka nesiot ir skalbimas problemu nesudaro
o cia video kaip pasisiuti dekliuka ikotams rankineje nesiotis http://www.youtube.c...h?v=2jPf4j_XtKo
QUOTE(gruodinuke @ 2011 01 31, 01:57)
sveikos
galų gale ir aš prisiruošiau
va, rodausi, ko prigaminau, dabar lauksiu kito mėnesio mmm, kad išsibandyt galėčiau
liko medžiagų likučių nuo daukartinių sauskelnyčių, tai viduj ir kanapės, ir froto, ir flanelės yra, kaip kokioj apačia iš PUL'o. Nelabai man mašina su PUL'u draugauja, tai radau išeitį - apkantavau su juostele
galų gale ir aš prisiruošiau
va, rodausi, ko prigaminau, dabar lauksiu kito mėnesio mmm, kad išsibandyt galėčiau
liko medžiagų likučių nuo daukartinių sauskelnyčių, tai viduj ir kanapės, ir froto, ir flanelės yra, kaip kokioj apačia iš PUL'o. Nelabai man mašina su PUL'u draugauja, tai radau išeitį - apkantavau su juostele
labai faini ikloteliai, siusiuos ir as kai jau reikes, o as manau teflono pedele tave isgelbetu:) ir susidraugautu masina su pulu.
Gruodinuke
Gitulia, aš į sparnus dedu tik PUL ir viršutinį, gal nebūtų stori kraštai, tada nemalonu labai, o į vidų dedu bambuką, kanapę jeigu pritrūksta tada froto, kadangi šitus visus siuvu iš atraižų tai kaip išeina bet stengiuosi geresnes medžiagas dėt ir žinok puikiai atlaiko, rankom vis tik pradžioj praskalauju tai labai daug sugeria, matau akyse
dažniausias sumuštinis toks: pulas su sparnais, poto kanapė, flanelė ir viršutinis (trikotažas arba ką nors gražesnio ir spalvotesnio jei turiu)
bet pastebėjimas būtinai mergos darykit PUL'o sluoksnį su sparnais, nes vieną syk pritrūkau su sparnais pulinio sluoksnio tai paėmiau be sparnų, buvau ir tokių prisikarpius, tai kartais per tuos kraščiukus leidžia, jau kelia nepasitikėjimą gal namuose nebent tik tokius nešiot
įmesiu vėliau ir aš savus naujuosius
beja su tuo apkantavimu gruodinuke, labai gražu bet ar praktiška, čia ta pati siauroji gumiukė ania? nenusiskalbs po pirmo ir kažin kaip lytėjimu jin
Gitulia, aš į sparnus dedu tik PUL ir viršutinį, gal nebūtų stori kraštai, tada nemalonu labai, o į vidų dedu bambuką, kanapę jeigu pritrūksta tada froto, kadangi šitus visus siuvu iš atraižų tai kaip išeina bet stengiuosi geresnes medžiagas dėt ir žinok puikiai atlaiko, rankom vis tik pradžioj praskalauju tai labai daug sugeria, matau akyse
dažniausias sumuštinis toks: pulas su sparnais, poto kanapė, flanelė ir viršutinis (trikotažas arba ką nors gražesnio ir spalvotesnio jei turiu)
bet pastebėjimas būtinai mergos darykit PUL'o sluoksnį su sparnais, nes vieną syk pritrūkau su sparnais pulinio sluoksnio tai paėmiau be sparnų, buvau ir tokių prisikarpius, tai kartais per tuos kraščiukus leidžia, jau kelia nepasitikėjimą gal namuose nebent tik tokius nešiot
įmesiu vėliau ir aš savus naujuosius
beja su tuo apkantavimu gruodinuke, labai gražu bet ar praktiška, čia ta pati siauroji gumiukė ania? nenusiskalbs po pirmo ir kažin kaip lytėjimu jin
QUOTE(meduolia @ 2011 01 31, 11:02)
žinok neplanavau apkantuoti, bet man labai trūkinėja siūlas, kai PUL'ą siūnu, netekau kantrybės ir apsiuvau tuo, ką po ranka turėjau. Taip, ten ta plona kantavimo gumytė, stengiausi jos visai neįtempti, kad tik apjuosta būtų ir viskas. Irgi pergyvenu, kad netrintų, ar dar koks biesas nebūtų, bet žiūrėsiu, jei nepatogu bus, tai sekančią partiją apsiūsiu su medvilnine juostele (reiks tiks iš anksto jos užsipirkt). Na ir šiaip laukiu kol pasimatuosiu, panešiosiu, tada žinosiu ar mano modeliukas pasitvirtino, ar verta ir toliau tokius siūt, gal ilgint reikės ar dar ką platint.
ačiū visoms už įvertinimą
QUOTE(gitulia @ 2011 01 31, 02:10)
gruodinuke, nu grazu ir spalvota
O jus i sparnelius tiek pat medziagos sluoksniu siunat kaip ir i pati iklota ar maziau? Kaip sluoksniuojat papasakokit? Ar sparneliams uztenka pvz. PUL ir 1 sluoksnio flaneles, o i ikloto viduri dar koki bambuko sluoksni ar du isiut? ar kitaip siunas?
O jus i sparnelius tiek pat medziagos sluoksniu siunat kaip ir i pati iklota ar maziau? Kaip sluoksniuojat papasakokit? Ar sparneliams uztenka pvz. PUL ir 1 sluoksnio flaneles, o i ikloto viduri dar koki bambuko sluoksni ar du isiut? ar kitaip siunas?
va, parodau visą savo technologiją pasiėmiau savo įprastai nešiojamus įklotus ir pagal juos pasidariau iškarpas. didžiojo įkloto sparniukus kiek pailginau, kad užtektų užsegimui su spaude, o kasdienio įklotuko kraštus pailginau. Kasdienio įklotuko iškarpa man reikalinga tam, kad vidinius didelio įkloto sluoksnius pasidaryčiau. Tai va, būna toks sumuštinis - PUL'o apatinis sluoksnis, tada keletą sluoksnių siaurojo įklotuko per vidurį ir ant viršaus platus flanelytės sluoksnis. Taigi, sparniukai gaunasi ploni, tik iš dviejų sluoksnių Vidiniuose sluoksniuse stengiausi nepersistengti, nes tas įklotukas, kur su frotu (vos du sluoksniukai) man jau toks ganėtinai storas pasirodė.
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 01 31, 10:42)
labai faini ikloteliai, siusiuos ir as kai jau reikes, o as manau teflono pedele tave isgelbetu:) ir susidraugautu masina su pulu.
geras, net nežinojau, kad tokių būna Nėr ko stebėtis, tokia ten iš manęs ir siuvėja Ačiū, turėsiu omeny
QUOTE(inesa stanele @ 2011 01 30, 00:13)
Sveikos,as taip pat naudoju medziaginius iklotelius,pati pasisiuwau,galiu ir daugiau pasiuti jei atsiras perkanciu.Tai kai pasiusiu ikelsiu foto. O kur rasyti skelbima? I cia ar yra atskira iklotuku pardavinejimo tema?
Ar tema yra atskira, nežinau, bet turbūt nėra tokios. O dėl skelbimo irgi nežinau, ar moderatorėms neužkliūtų. Manau, kad gal susidomėjusios, jei tokių būtų, galėtų su jumis per až susisiekti.
gruodinuke, labai gražu
Na, aš siuvėja tai gal nekokia, bet jau ir bandžiau siūtis. Pradžiai pasidariau vieną ir net išbandžiau su juo pasivaikščioti - niekur neslysta, nekyla ir nekrinta. Tik man tas užsegimas knopkėm nelabai patiko. Kitus bandysiu su lipukais daryt.
Mano eksperimentas:
Šitas tai nebent mm pabaigai galėtų būti naudojamas, nes jokių nepešlampamų audinių nedėjau, tik pabandymui dariau.
Radau namie kažkokio seno audinio, toks negražus, bet bandžiau su vandeniu - labai nenori jo praleist, nors šiaip tai nėra nei kietas, nei storas. Sakau gal jį reikės sunaudot
Na, aš siuvėja tai gal nekokia, bet jau ir bandžiau siūtis. Pradžiai pasidariau vieną ir net išbandžiau su juo pasivaikščioti - niekur neslysta, nekyla ir nekrinta. Tik man tas užsegimas knopkėm nelabai patiko. Kitus bandysiu su lipukais daryt.
Mano eksperimentas:
Šitas tai nebent mm pabaigai galėtų būti naudojamas, nes jokių nepešlampamų audinių nedėjau, tik pabandymui dariau.
Radau namie kažkokio seno audinio, toks negražus, bet bandžiau su vandeniu - labai nenori jo praleist, nors šiaip tai nėra nei kietas, nei storas. Sakau gal jį reikės sunaudot
gruodinukė, kokie fainuoliai
parodysiu ir aš savo, einu fotkint. aš tai pabandžau be PUL siutis, į vidų dėjau vilnos sluoksnį, tai dabar lauksiu mmm patikrinimui.
nojura, kad jau siuvi, būtinai pasisiuk alia naktinių - po gimdymo tikrai pravers. vienkartinių kiek pamenu sunaudojau 12 vnt., tai ir daugkartinių tiek pat reikėtų, gi GN nesiskalbsi.
o paskui ir "kasdieniai" pravers, aš tai ilgai po CP juos naudojau, nežinau kiek ten po normalaus gimdymo tepa.
na štai
parodysiu ir aš savo, einu fotkint. aš tai pabandžau be PUL siutis, į vidų dėjau vilnos sluoksnį, tai dabar lauksiu mmm patikrinimui.
nojura, kad jau siuvi, būtinai pasisiuk alia naktinių - po gimdymo tikrai pravers. vienkartinių kiek pamenu sunaudojau 12 vnt., tai ir daugkartinių tiek pat reikėtų, gi GN nesiskalbsi.
o paskui ir "kasdieniai" pravers, aš tai ilgai po CP juos naudojau, nežinau kiek ten po normalaus gimdymo tepa.
na štai
QUOTE(xena @ 2011 02 05, 18:37)
gruodinukė, kokie fainuoliai
Labai fainučiai Man irgi kilo minčių bandyti su vilna siūti, bet po to susimąsčiau, ar tikrai padėtų nuo pratekėjimo? o tu siuvais kokį susmuštinį? Kas išorė, vidus? Kažin kokie audinukai tiktų dar išoriniams sluoksniams? Gal kuri turite minčių??? Dar mąsčiau iš tos neperšlampamos paklodės skiaučių?.. Bet ar nebus per stori?
Skaitau ir nesuprantu ar jus akmens amziuje gyvenat . nesuprasi ar parduotuviu nera kam siutis paketus . nepykit aisku,bet man visai neaisku
QUOTE(karosimi @ 2011 02 05, 18:44)
Skaitau ir nesuprantu ar jus akmens amziuje gyvenat . nesuprasi ar parduotuviu nera kam siutis paketus . nepykit aisku,bet man visai neaisku
Dabar dar nueikit i medziaginiu sauskelniu tema ir to paties paklauskit