Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartiniai įklotai, įklotukai

kokie mieli gruodinukes ikloteliai wub.gif as irgi laukiu kada mm turesiu ir ko gero pasisiusiu kelis pabandymui, paziuresiu kaip nesiojasi, nes kasdieninius labai patinka nesiot ir skalbimas problemu nesudaro smile.gif
o cia video kaip pasisiuti dekliuka ikotams rankineje nesiotis http://www.youtube.c...h?v=2jPf4j_XtKo
Atsakyti
QUOTE(gruodinuke @ 2011 01 31, 01:57)
sveikos  4u.gif

galų gale ir aš prisiruošiau wink.gif

va, rodausi, ko prigaminau, dabar lauksiu kito mėnesio mmm, kad išsibandyt galėčiau smile.gif

user posted image
user posted image

liko medžiagų likučių nuo daukartinių sauskelnyčių, tai viduj ir kanapės, ir froto, ir flanelės yra, kaip kokioj smile.gif apačia iš PUL'o. Nelabai man mašina su PUL'u draugauja, tai radau išeitį - apkantavau su juostele  thumbup.gif

labai faini ikloteliai, siusiuos ir as kai jau reikes, o as manau teflono pedele tave isgelbetu:) ir susidraugautu masina su pulu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gruodinuke thumbup.gif

Gitulia, aš į sparnus dedu tik PUL ir viršutinį, gal nebūtų stori kraštai, tada nemalonu labai, o į vidų dedu bambuką, kanapę jeigu pritrūksta tada froto, kadangi šitus visus siuvu iš atraižų tai kaip išeina biggrin.gif bet stengiuosi geresnes medžiagas dėt ir žinok puikiai atlaiko, rankom vis tik pradžioj praskalauju tai labai daug sugeria, matau akyse biggrin.gif

dažniausias sumuštinis toks: pulas su sparnais, poto kanapė, flanelė ir viršutinis (trikotažas arba ką nors gražesnio ir spalvotesnio jei turiu) smile.gif

bet pastebėjimas būtinai mergos darykit PUL'o sluoksnį su sparnais, nes vieną syk pritrūkau su sparnais pulinio sluoksnio tai paėmiau be sparnų, buvau ir tokių prisikarpius, tai kartais per tuos kraščiukus leidžia, jau kelia nepasitikėjimą unsure.gif gal namuose nebent tik tokius nešiot

įmesiu vėliau ir aš savus naujuosius biggrin.gif

beja su tuo apkantavimu gruodinuke, labai gražu bet ar praktiška, čia ta pati siauroji gumiukė ania? nenusiskalbs po pirmo ir kažin kaip lytėjimu jin unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 01 31, 11:02)

beja su tuo apkantavimu gruodinuke, labai gražu bet ar praktiška, čia ta pati siauroji gumiukė ania? nenusiskalbs po pirmo ir kažin kaip lytėjimu jin  unsure.gif

žinok neplanavau apkantuoti, bet man labai trūkinėja siūlas, kai PUL'ą siūnu, netekau kantrybės ir apsiuvau tuo, ką po ranka turėjau. Taip, ten ta plona kantavimo gumytė, stengiausi jos visai neįtempti, kad tik apjuosta būtų ir viskas. Irgi pergyvenu, kad netrintų, ar dar koks biesas nebūtų, bet žiūrėsiu, jei nepatogu bus, tai sekančią partiją apsiūsiu su medvilnine juostele (reiks tiks iš anksto jos užsipirkt). Na ir šiaip laukiu kol pasimatuosiu, panešiosiu, tada žinosiu ar mano modeliukas pasitvirtino, ar verta ir toliau tokius siūt, gal ilgint reikės ar dar ką platint.
Atsakyti

ačiū visoms už įvertinimą 4u.gif

QUOTE(gitulia @ 2011 01 31, 02:10)
gruodinuke, nu grazu ir spalvota  thumbup.gif
O jus i sparnelius tiek pat medziagos sluoksniu siunat kaip ir i pati iklota ar maziau? Kaip sluoksniuojat papasakokit?  4u.gif Ar sparneliams uztenka pvz. PUL ir 1 sluoksnio flaneles, o i ikloto viduri dar koki bambuko sluoksni ar du isiut? ar kitaip siunas?

va, parodau visą savo technologiją biggrin.gif pasiėmiau savo įprastai nešiojamus įklotus ir pagal juos pasidariau iškarpas. didžiojo įkloto sparniukus kiek pailginau, kad užtektų užsegimui su spaude, o kasdienio įklotuko kraštus pailginau. Kasdienio įklotuko iškarpa man reikalinga tam, kad vidinius didelio įkloto sluoksnius pasidaryčiau. Tai va, būna toks sumuštinis - PUL'o apatinis sluoksnis, tada keletą sluoksnių siaurojo įklotuko per vidurį ir ant viršaus platus flanelytės sluoksnis. Taigi, sparniukai gaunasi ploni, tik iš dviejų sluoksnių smile.gif Vidiniuose sluoksniuse stengiausi nepersistengti, nes tas įklotukas, kur su frotu (vos du sluoksniukai) man jau toks ganėtinai storas pasirodė.

user posted image
user posted image

QUOTE(juraciuxzx @ 2011 01 31, 10:42)
labai faini ikloteliai, siusiuos ir as kai jau reikes, o as manau teflono pedele tave isgelbetu:) ir susidraugautu masina su pulu. mirksiukas.gif

geras, net nežinojau, kad tokių būna blush2.gif Nėr ko stebėtis, tokia ten iš manęs ir siuvėja biggrin.gif Ačiū, turėsiu omeny 4u.gif
Atsakyti
Va čia labai paprastai pamoko, kaip pasiūti. Net ir nemokančios viską lengvai susigaudys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesa stanele @ 2011 01 30, 00:13)
Sveikos,as taip pat naudoju medziaginius iklotelius,pati pasisiuwau,galiu ir daugiau pasiuti jei atsiras perkanciu.Tai kai pasiusiu ikelsiu foto. O kur rasyti skelbima? I cia ar yra atskira iklotuku pardavinejimo tema?  smile.gif

Ar tema yra atskira, nežinau, bet turbūt nėra tokios. O dėl skelbimo irgi nežinau, ar moderatorėms neužkliūtų. Manau, kad gal susidomėjusios, jei tokių būtų, galėtų su jumis per až susisiekti.
Atsakyti
gruodinuke, labai gražu wub.gif
Na, aš siuvėja tai gal nekokia, bet jau ir bandžiau siūtis. Pradžiai pasidariau vieną ir net išbandžiau su juo pasivaikščioti - niekur neslysta, nekyla ir nekrinta. Tik man tas užsegimas knopkėm nelabai patiko. Kitus bandysiu su lipukais daryt.
Mano eksperimentas:
user posted image
Šitas tai nebent mm pabaigai galėtų būti naudojamas, nes jokių nepešlampamų audinių nedėjau, tik pabandymui dariau.
Radau namie kažkokio seno audinio, toks negražus, bet bandžiau su vandeniu - labai nenori jo praleist, nors šiaip tai nėra nei kietas, nei storas. Sakau gal jį reikės sunaudot g.gif
Atsakyti
gruodinukė, kokie fainuoliai thumbup.gif

parodysiu ir aš savo, einu fotkint. aš tai pabandžau be PUL siutis, į vidų dėjau vilnos sluoksnį, tai dabar lauksiu mmm patikrinimui.

nojura, kad jau siuvi, būtinai pasisiuk alia naktinių - po gimdymo tikrai pravers. vienkartinių kiek pamenu sunaudojau 12 vnt., tai ir daugkartinių tiek pat reikėtų, gi GN nesiskalbsi.
o paskui ir "kasdieniai" pravers, aš tai ilgai po CP juos naudojau, nežinau kiek ten po normalaus gimdymo tepa.

na štai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xena: 05 vasario 2011 - 18:00
QUOTE(xena @ 2011 02 05, 18:37)
gruodinukė, kokie fainuoliai  thumbup.gif

Labai fainučiai bigsmile.gif Man irgi kilo minčių bandyti su vilna siūti, bet po to susimąsčiau, ar tikrai padėtų nuo pratekėjimo? o tu siuvais kokį susmuštinį? Kas išorė, vidus? Kažin kokie audinukai tiktų dar išoriniams sluoksniams? g.gif Gal kuri turite minčių??? Dar mąsčiau iš tos neperšlampamos paklodės skiaučių?.. Bet ar nebus per stori? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 05 vasario 2011 - 18:11
Skaitau ir nesuprantu ar jus akmens amziuje gyvenat g.gif . nesuprasi ar parduotuviu nera g.gif kam siutis paketus doh.gif doh.gif doh.gif . nepykit aisku,bet man visai neaisku
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2011 02 05, 18:44)
Skaitau ir nesuprantu ar jus akmens amziuje gyvenat g.gif . nesuprasi ar parduotuviu nera g.gif kam siutis paketus  doh.gif  doh.gif  doh.gif . nepykit aisku,bet man visai neaisku

Dabar dar nueikit i medziaginiu sauskelniu tema ir to paties paklauskit lotuliukas.gif
Atsakyti