Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartiniai įklotai, įklotukai

QUOTE(JulieTa @ 2012 11 02, 19:21)
Gal kam įklotų  lotuliukas.gif
čia smile.gif

kokie graaaazus, kaip ju laukiu smile.gif smile.gif

negaliu pakesti net ir daznai keiciamu daugkartiniu paketu dregmes. jie susilamdo, tersia aplinka, nera juos kur ismesti, jie nepuva. namie ju negaliu mesti nei prie organiniu atlieku nei prie plastmasiu, nei aisku i tualeta. tad reikia vien jiems ir visokiems pampersams paruosti atskira siuksliu maisa. su taurele medziaginiai pats tas. yra skirtumas ka nesioti...
Papildyta:
QUOTE(Tresnia @ 2012 11 02, 02:51)
mm taurele ir medziagos gabalas manau du skirtingi dalykai smile.gif o jei susipurvina ar kazkas panasaus ir metu  mirksiukas.gif  ne tukstancius kainuoja - galima ir nauju nusipirkt. O seip 21 amzius pagaliau  doh.gif , kam sunkinti gyvenima? Na atkentekit tas 7 dienas su tais"fu sintetiniais" paketais ir rami galva, nereikes nei siut nei purvinu paketu tasese nesiotis  lotuliukas.gif

o kam kenteti?
Atsakyti
O va man idomu pasidare kodel gi jus mano sakinio apie panaudotu iklotu nesiojimasi rankinese nenagrinejat lotuliukas.gif lotuliukas.gif, na zinoma kaip ir kekvienam uzsiemimuj bei dalykuj reikia atskiru zmoniu grupes. Manes niekas nepriverstu paketo naudoti daugiau nei viena karta (turbut tevu aklejimas buvo kitoks, ir higiena bei svarus rubai ir visa kita buvo pirmoje vietoje ax.gif). Zinoma jei jums gerai taip - o ir sutaupot lotuliukas.gif tuomet prasau ir toliau vaiksciokit su daugkartiniais iklotais paketais, ir sunkinkit savo gyvenima su ju skalbimu, siuvimu ir tt mirksiukas.gif
beja ponia j-u-r-a-t-e taip gaunasi kad as pasakius jog MAN visa tai nehigieniska nuomone savo "bruku", o kai visos kitos sako kaip nuostabu ir tt, tai jos jau "nebruka" savo nuomones? : O beja ilgalaikio tuoletinio popieriaus pasisiuti nesugalvojote dar? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2012 11 03, 00:10)
O va man idomu pasidare kodel gi jus mano sakinio apie panaudotu iklotu nesiojimasi rankinese nenagrinejat  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif, na zinoma kaip ir kekvienam uzsiemimuj bei dalykuj reikia atskiru zmoniu grupes. Manes niekas nepriverstu paketo naudoti daugiau nei viena karta (turbut tevu aklejimas buvo kitoks, ir higiena bei svarus rubai ir visa kita buvo pirmoje vietoje  ax.gif). Zinoma jei jums gerai taip - o ir sutaupot  lotuliukas.gif tuomet prasau ir toliau vaiksciokit su daugkartiniais iklotais paketais, ir sunkinkit savo gyvenima su ju skalbimu, siuvimu ir tt mirksiukas.gif
beja ponia j-u-r-a-t-e taip gaunasi kad as pasakius jog MAN visa tai nehigieniska nuomone savo "bruku", o kai visos kitos sako kaip nuostabu ir tt, tai jos jau "nebruka" savo nuomones? : O beja ilgalaikio tuoletinio popieriaus pasisiuti nesugalvojote dar?  lotuliukas.gif

O kam butinai nesiotis tuos panaudotus? As grisiu namo ir pasikeisiu. O kas cia tokio baisaus? Savas kraujas, kuri estetiskame medziaginiame maiselyje nusinesi namo issiskalbti. Man daug baisiau butu papuves dregnas vienkartinis iklotas ar tamponas. veisiantis mikrobus. Plastiko atlieka, kur voliojasi siukslyne. Ar pagalvoji, kur ji poto dingsta? Kad nematai, nereiskia, kad jos nera. Dar naujiena pasakysiu tau turbut lotuliukas.gif Kad kiti ir vaikams pampersu nenaudoja, o siuvasi daugkartinius, siaubas, ar ne kaip slykstu. lotuliukas.gif
Atsakyti
O va man idomu pasidare kodel gi jus mano sakinio apie panaudotu iklotu nesiojimasi rankinese nenagrinejat  lotuliukas.gif

galiu panagrineti tongue.gif tongue.gif tongue.gif
turiu dvi kosmetines: jos yra mazos, vienoje sudeti svarus iklotai, kitoje buna nesvarus, darbe tenka pasikeisti. taigi tai nera visai sudetinga. nes kai ji nusiemi, jis pasidaro visai maziukas - tiesiog suvinioju ir su spaudem suspaudziu wink.gif todel jis netepa, o ir kvapo toj kosmetinej uzdarius nesijaucia. namuose uzmerkiu ir baigta wink.gif tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas, norejau paklausti, gal kas turi medziagu likuciu, skirtu vaikiskoms daugkartinems sauskelnems ir mot. daugkartiniams ikloteliams siuti? Nupirkciau likucius( neperslampamo sluosknio, vidiniu sluoksniu sugerianciu ir t.t. kokiu reikia sluoksniu medziagu, jus geriau nusimanot cool.gif smile.gif ), is kuriu iseitu pasiuti, nes nelabai nusimanau kur pirkti ir dideliu kiekiu parduotuveje man nereikia. smile.gif Rasykit asmenine zinute, kas noretumete parduoti smile.gif
Atsakyti
Manes niekas nepriverstu paketo naudoti daugiau nei viena karta (turbut tevu aklejimas buvo kitoks, ir higiena bei svarus rubai ir visa kita buvo pirmoje vietoje  ax.gif)

Aš tikiu, kad tiesiog nėra prasmės toliau dėstyti savo nuomonės - ne ta tema, ne ta kompanija. Jei Jums tai taip klaiku ir nepriimtina tai kam gaištate brangų laiką čia, kur tikrai nesulauksite nei palaikymo nei pritarimo, ir juolabiau nei viena Jūsų nuomonės nepaisys.
Manęs niekas ir niekada neprivers nešioti plastiko gabalo, pripildyto sintetinės kilmės želė granulių, kuriose ypač puikiai dauginasi begalės bakterijų, pavojingų ligų sukėlėjų. Daikto, kuris nepūva šimtmečiais. Šiukšlės, kuri mūsų nuolat didėjančias šiukšlių krūvas, kas mėnesį papildo dešimtimis vienetų ir taip kas mėnesį. Bet, žinoma, ką aš čia pasakoju, ne milijoną juk metų gyvenam smile.gif o "po manęs nors ir tvanas" puikus požiūris į savo vaikų ateitį ... apie globalią planetos užterštumo problemą nesiplėsiu, nemanau, kad tokie dalykai išvis pažįstami. Vartokite kuo daugiau, terškite į "sveikatą", gydykitės nesibaigiančius uždegimus, pienliges ir bet ką kitą, remkite puikiai veikiančias farmacininkų sistemas. Ir, svarbiausia, nesivarginkite man atsakyti į šį postą - negaiškite laiko.
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2012 11 03, 12:13)

SUPER! thumbup.gif Nekartosiu to paties, tik pritarsiu! cool.gif
Atsakyti
apie sintetinius iklotus:
http://projektai.del...s.d?id=59875147

Atsakyti
beja ponia j-u-r-a-t-e taip gaunasi kad as pasakius jog MAN visa tai nehigieniska nuomone savo "bruku", o kai visos kitos sako kaip nuostabu ir tt, tai jos jau "nebruka" savo nuomones? : O beja ilgalaikio tuoletinio popieriaus pasisiuti nesugalvojote dar?  lotuliukas.gif

Kol kas aplinkybės neverčia, tai ir nesiųnu, prireiks - pasisiųsiu. Nieko baisaus nėra tame, kad apkakotus pampersus reikėjo skalbti, tai vienu medžiagos gabalu daugiau ar mažiau lotuliukas.gif
O jei rimtai, nematau tikslo.

Aš tikiu, kad tiesiog nėra prasmės toliau dėstyti savo nuomonės - ne ta tema, ne ta kompanija. Jei Jums tai taip klaiku ir nepriimtina tai kam gaištate brangų laiką čia, kur tikrai nesulauksite nei palaikymo nei pritarimo, ir juolabiau nei viena Jūsų nuomonės nepaisys.
Manęs niekas ir niekada neprivers nešioti plastiko gabalo, pripildyto sintetinės kilmės želė granulių, kuriose ypač puikiai dauginasi begalės bakterijų, pavojingų ligų sukėlėjų. Daikto, kuris nepūva šimtmečiais. Šiukšlės, kuri mūsų nuolat didėjančias šiukšlių krūvas, kas mėnesį papildo dešimtimis vienetų ir taip kas mėnesį. Bet, žinoma, ką aš čia pasakoju, ne milijoną juk metų gyvenam smile.gif o "po manęs nors ir tvanas" puikus požiūris į savo vaikų ateitį ...  apie globalią planetos užterštumo problemą nesiplėsiu, nemanau, kad tokie dalykai išvis pažįstami. Vartokite kuo daugiau, terškite į "sveikatą", gydykitės nesibaigiančius uždegimus, pienliges ir bet ką kitą, remkite puikiai veikiančias farmacininkų sistemas. Ir, svarbiausia, nesivarginkite man atsakyti į šį postą - negaiškite laiko.

Nuoširdžiai - tai asmeniškai man ši tema irgi svetima.. blush2.gif Tačiau piniginė išraiška, tai kiek visi šie paketai kainuoja.. Manęs netenkina.. Asmeniškai man tai gal didesnis stimulas, ieškoti alternatyvų. Iki to dar nesubrendau blink.gif 4u.gif
Atsakyti
kiek reikia sluoksniu flaneles daugkrtiniame iklote?
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2012 11 13, 21:01)

Sveika, manau kiekviena sluoksniuoja pagal savo poreikius. Geriausia būtų turėti skirtingų storių įklotų - storesni tarnaus gausesnėmis dienomis, plonesni - pabaigoje. smile.gif
Atsakyti
Manęs niekas ir niekada neprivers nešioti plastiko gabalo, pripildyto sintetinės kilmės želė granulių, kuriose ypač puikiai dauginasi begalės bakterijų, pavojingų ligų sukėlėjų. Daikto, kuris nepūva šimtmečiais. Šiukšlės, kuri mūsų nuolat didėjančias šiukšlių krūvas, kas mėnesį papildo dešimtimis vienetų ir taip kas mėnesį. Bet, žinoma, ką aš čia pasakoju, ne milijoną juk metų gyvenam smile.gif o "po manęs nors ir tvanas" puikus požiūris į savo vaikų ateitį ...  apie globalią planetos užterštumo problemą nesiplėsiu, nemanau, kad tokie dalykai išvis pažįstami. Vartokite kuo daugiau, terškite į "sveikatą", gydykitės nesibaigiančius uždegimus, pienliges ir bet ką kitą, remkite puikiai veikiančias farmacininkų sistemas. Ir, svarbiausia, nesivarginkite man atsakyti į šį postą - negaiškite laiko.

Tai gal tuomet nueikime visi ir susisaudykime, ir tuomet niekas nebeters planetos nei paketais, nei kitokiomis atliekomis 4u.gif
Atsakyti