QUOTE(Tresnia @ 2012 11 03, 00:10)
beja ponia j-u-r-a-t-e taip gaunasi kad as pasakius jog MAN visa tai nehigieniska nuomone savo "bruku", o kai visos kitos sako kaip nuostabu ir tt, tai jos jau "nebruka" savo nuomones? : O
beja ilgalaikio tuoletinio popieriaus pasisiuti nesugalvojote dar?
Kol kas aplinkybės neverčia, tai ir nesiųnu, prireiks - pasisiųsiu. Nieko baisaus nėra tame, kad apkakotus pampersus reikėjo skalbti, tai vienu medžiagos gabalu daugiau ar mažiau
O jei rimtai, nematau tikslo.
QUOTE(NAJA @ 2012 11 03, 12:13)
Aš tikiu, kad tiesiog nėra prasmės toliau dėstyti savo nuomonės - ne ta tema, ne ta kompanija. Jei Jums tai taip klaiku ir nepriimtina tai kam gaištate brangų laiką čia, kur tikrai nesulauksite nei palaikymo nei pritarimo, ir juolabiau nei viena Jūsų nuomonės nepaisys.
Manęs niekas ir niekada neprivers nešioti plastiko gabalo, pripildyto sintetinės kilmės želė granulių, kuriose ypač puikiai dauginasi begalės bakterijų, pavojingų ligų sukėlėjų. Daikto, kuris nepūva šimtmečiais. Šiukšlės, kuri mūsų nuolat didėjančias šiukšlių krūvas, kas mėnesį papildo dešimtimis vienetų ir taip kas mėnesį. Bet, žinoma, ką aš čia pasakoju, ne milijoną juk metų gyvenam
o "po manęs nors ir tvanas" puikus požiūris į savo vaikų ateitį ... apie
globalią planetos užterštumo problemą nesiplėsiu, nemanau, kad tokie dalykai išvis pažįstami. Vartokite kuo daugiau, terškite į "sveikatą", gydykitės nesibaigiančius uždegimus, pienliges ir bet ką kitą, remkite puikiai veikiančias farmacininkų sistemas. Ir, svarbiausia, nesivarginkite man atsakyti į šį postą - negaiškite laiko.
Nuoširdžiai - tai asmeniškai man ši tema irgi svetima..
Tačiau piniginė išraiška, tai kiek visi šie paketai kainuoja.. Manęs netenkina.. Asmeniškai man tai gal didesnis stimulas, ieškoti alternatyvų. Iki to dar nesubrendau