Labas visoms, ieskau ir as tokiu, ziuriu jie visi sutvirtinimui su viena knopke. Ar kai vaikstai nenuvaziuoja priekin? Buna taip padaro ir vienkartiniai, kai lipdukai nebelimpa. Gal tokiu buna su lipdukais(kaip ant batuku vaikisku ar kedu). Ziurineju dabar visur, simpatiski tokie, su gelytem. Baltu nenoreciau.
QUOTE(mėnulis @ 2012 10 15, 13:13)
Labas visoms, ieskau ir as tokiu, ziuriu jie visi sutvirtinimui su viena knopke. Ar kai vaikstai nenuvaziuoja priekin? Buna taip padaro ir vienkartiniai, kai lipdukai nebelimpa. Gal tokiu buna su lipdukais(kaip ant batuku vaikisku ar kedu). Ziurineju dabar visur, simpatiski tokie, su gelytem. Baltu nenoreciau.
Tikrai nenuvažiuoja. Bent jau mano turimi, turi 2 spaudes, tiksliau vieną kuri prisisega, ir dvi ant kurių prisisega. Tai pagal triusikėlius ir pasireguliuoji, kuris patogiau.
O balti tikrai nepraktiška Juk greit gali pasidaryti rudi, rusvi arba tiesiog dėmėti
Sveikos perskaiciau sia tema nu ir nusprendziau, kad visa tai bent jau man labai nehigieniskai atrodo.. Niekas neprivesrstu vieno ikloto naudoti 10 kartu ar net daugiau, nesvarbu ar jis siutas butu ar koks kitoks
QUOTE(Tresnia @ 2012 11 01, 18:22)
Sveikos perskaiciau sia tema nu ir nusprendziau, kad visa tai bent jau man labai nehigieniskai atrodo.. Niekas neprivesrstu vieno ikloto naudoti 10 kartu ar net daugiau, nesvarbu ar jis siutas butu ar koks kitoks
nu cia jau jusu problema
Kaip įdomu, o kelnaites irgi kaskart šiukšlynan metat?
QUOTE(Tresnia @ 2012 11 01, 19:22)
Nepabandzius ir nesuzinosi ))))O as kaip dziaugiuosi, kad isigijusi mm taurele galiu nebejausti to fuiiii vienkartinio chigieninio paketo )) Pabandyk ir suprasi
mm taurele ir medziagos gabalas manau du skirtingi dalykai o jei susipurvina ar kazkas panasaus ir metu ne tukstancius kainuoja - galima ir nauju nusipirkt. O seip 21 amzius pagaliau , kam sunkinti gyvenima? Na atkentekit tas 7 dienas su tais"fu sintetiniais" paketais ir rami galva, nereikes nei siut nei purvinu paketu tasese nesiotis
nieko sau, kiek daug islindo moteriskiu faina, kad daug yra naudojanciu iklotus
QUOTE(Tresnia @ 2012 11 01, 19:22)
Kiekvienam savo.
QUOTE(NAJA @ 2012 11 01, 20:27)
Matyt sukruvintus per mm (tikiu, kad visko pasitaiko) iškart meta, nes jų plauti nebe apsimoka, juk tai taip nehigieniška. Neduok die.. tektų pasikeisti ir purviną tašėje namo nešti.
Nepykit, už tokią kritiką, nesusilaikiau. Tačiau kiekvienam savo. Jei jums nepatinka-netinka, jūs ir nenaudojat. Man tinka, patinka aš visom keturiom už juos ir dar kitoms pasiūlau, supažindinu, bet niekad nebruku savo nuomonės.
QUOTE(Tresnia @ 2012 11 02, 02:51)
mm taurele ir medziagos gabalas manau du skirtingi dalykai o jei susipurvina ar kazkas panasaus ir metu *ne tukstancius kainuoja - galima ir nauju nusipirkt. O seip 21 amzius pagaliau , kam sunkinti gyvenima? Na atkentekit tas 7 dienas su tais"fu sintetiniais" paketais **ir rami galva, nereikes nei siut nei purvinu paketu tasese nesiotis
* tai tuomet neverta ir plauti, užsidėjai, panešiojai dieną ir į šiūkšlyną - juk ne milijonus kainuoja
**tai jūs ir kentėkit "tas 7 dienas su tais"fu sintetiniais" paketais".. O aš renkuosi tai kas būtent man arčiau "dūšios"