Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartiniai įklotai, įklotukai

Labas visoms, ieskau ir as tokiu, ziuriu jie visi sutvirtinimui su viena knopke. Ar kai vaikstai nenuvaziuoja priekin? Buna taip padaro ir vienkartiniai, kai lipdukai nebelimpa. Gal tokiu buna su lipdukais(kaip ant batuku vaikisku ar kedu). Ziurineju dabar visur, simpatiski tokie, su gelytem. Baltu nenoreciau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 10 15, 13:13)
Labas visoms, ieskau ir as tokiu, ziuriu jie visi sutvirtinimui su viena knopke. Ar kai vaikstai nenuvaziuoja priekin? Buna taip padaro ir vienkartiniai, kai lipdukai nebelimpa. Gal tokiu buna su lipdukais(kaip ant batuku vaikisku ar kedu). Ziurineju dabar visur, simpatiski tokie, su gelytem. Baltu nenoreciau.  schmoll.gif

Tikrai nenuvažiuoja. Bent jau mano turimi, turi 2 spaudes, tiksliau vieną kuri prisisega, ir dvi ant kurių prisisega. Tai pagal triusikėlius ir pasireguliuoji, kuris patogiau.
O balti tikrai nepraktiška smile.gif Juk greit gali pasidaryti rudi, rusvi arba tiesiog dėmėti smile.gif
Atsakyti
aciu uz atsakyma, jus tokios malonios visos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 15 spalio 2012 - 13:34
Sveikos 4u.gif perskaiciau sia tema nu ir nusprendziau, kad visa tai bent jau man labai nehigieniskai atrodo.. Niekas neprivesrstu vieno ikloto naudoti 10 kartu ar net daugiau, nesvarbu ar jis siutas butu ar koks kitoks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2012 11 01, 18:22)
Sveikos  4u.gif  perskaiciau sia tema nu ir nusprendziau, kad visa tai bent jau man labai nehigieniskai atrodo.. Niekas neprivesrstu vieno ikloto naudoti 10 kartu ar net daugiau, nesvarbu ar jis siutas butu ar koks kitoks  schmoll.gif

nu cia jau jusu problema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 11 01, 19:24)
nu cia jau jusu problema lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip įdomu, o kelnaites irgi kaskart šiukšlynan metat?
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2012 11 01, 19:22)
Sveikos  4u.gif  perskaiciau sia tema nu ir nusprendziau, kad visa tai bent jau man labai nehigieniskai atrodo.. Niekas neprivesrstu vieno ikloto naudoti 10 kartu ar net daugiau, nesvarbu ar jis siutas butu ar koks kitoks  schmoll.gif

Nepabandzius ir nesuzinosi smile.gif))))O as kaip dziaugiuosi, kad isigijusi mm taurele galiu nebejausti to fuiiii vienkartinio chigieninio paketo smile.gif)) Pabandyk ir suprasi

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
mm taurele ir medziagos gabalas manau du skirtingi dalykai smile.gif o jei susipurvina ar kazkas panasaus ir metu mirksiukas.gif ne tukstancius kainuoja - galima ir nauju nusipirkt. O seip 21 amzius pagaliau doh.gif , kam sunkinti gyvenima? Na atkentekit tas 7 dienas su tais"fu sintetiniais" paketais ir rami galva, nereikes nei siut nei purvinu paketu tasese nesiotis lotuliukas.gif
Atsakyti
nieko sau, kiek daug islindo moteriskiu thumbup.gif faina, kad daug yra naudojanciu iklotus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2012 11 01, 19:22)

Kiekvienam savo.

QUOTE(NAJA @ 2012 11 01, 20:27)

Matyt sukruvintus per mm (tikiu, kad visko pasitaiko) iškart meta, nes jų plauti nebe apsimoka, juk tai taip nehigieniška. Neduok die.. tektų pasikeisti ir purviną tašėje namo nešti. lotuliukas.gif
Nepykit, už tokią kritiką, nesusilaikiau. Tačiau kiekvienam savo. Jei jums nepatinka-netinka, jūs ir nenaudojat. Man tinka, patinka aš visom keturiom už juos ir dar kitoms pasiūlau, supažindinu, bet niekad nebruku savo nuomonės.

QUOTE(Tresnia @ 2012 11 02, 02:51)
mm taurele ir medziagos gabalas manau du skirtingi dalykai smile.gif o jei susipurvina ar kazkas panasaus ir metu  mirksiukas.gif  *ne tukstancius kainuoja - galima ir nauju nusipirkt. O seip 21 amzius pagaliau  doh.gif , kam sunkinti gyvenima? Na atkentekit tas 7 dienas su tais"fu sintetiniais" paketais **ir rami galva, nereikes nei siut nei purvinu paketu tasese nesiotis  lotuliukas.gif

* tai tuomet neverta ir plauti, užsidėjai, panešiojai dieną ir į šiūkšlyną - juk ne milijonus kainuoja lotuliukas.gif
**tai jūs ir kentėkit "tas 7 dienas su tais"fu sintetiniais" paketais".. O aš renkuosi tai kas būtent man arčiau "dūšios" smile.gif
Atsakyti
Gal kam įklotų lotuliukas.gif
čia smile.gif
Atsakyti