Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartiniai įklotai, įklotukai

Jūrate, jau susisikalbėjome tai čia nebesikartosiu smile.gif

O dėl taurelės ir įklotų: kiekvienas jų mano gyvenime turi savo laiką. Kai intensyviau kažką veikiu, kažkur lekiu ir turiu mažiau laisvo laiko - naudoju taurelę, jei bindzinėju sau ramiai, o ir nakčiai - naudoju tik įklotus.
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2012 06 03, 21:17)
Jūrate, jau susisikalbėjome tai čia nebesikartosiu smile.gif

o gal dar kam nors aktualu - pasikartokit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2012 06 03, 20:40)
sito nesuprantu  doh.gif
va cia jau realiau, bet ir tai... kazkaip kisti i save kazkokia taurele... brrr, nupurto pagalvojus biggrin.gif  doh.gif atsiprasau...  ax.gif

Nėra už ką atsiprašinėti. Kiekviena renkamės sau priimtiniausią variantą. Man taurelė priimtinesnė, nes beveik visą laiką naudojau tamponus, vien dėl to nemalonaus "kliurktelėjimo" smile.gif
Šiaip pirmąsyk sužinojusi apie taurelę irgi pagalvojau, kad kaip tokį daiktą galimą kištis.. doh.gif Bet kažkodėl pradėjau toliau domėtis, neišgąsdino taip, kad būtų nebeįdomu. Skaitinėjau merginų atsiliepimus, ir pasitaikius akcijai-atrakcijai įsigyjau taurelę. Tikrai esu patenkinta šiuo savo pirkiniu, nes:
*per kelis sekančius ciklus man ji atsipirks, o likusį laiką naudosiu už dyką thumbup.gif Man tai aktualu smile.gif
** nėra sausumo pojūčio, kuris būdavo naudojant tamponus.
Iš minusų, baimė, kad prabėgs, bet gal čia dėl to, kad tik kelias mm naudoju smile.gif Dėl to ir noriu įsigyti daugkartinius paketus-įklotus. Kad jausčiausi išvis saugiai ir patogiai (ir sutaupyčiau pinigėlių, juk jie ilgam) smile.gif
Atsakyti
Wow, kokia nereali tema thumbup.gif Prieš daugiau nei metus pradėjau domėtis kiek įmanoma sveikesniu gyvenimo būdu.. Temą šitą atradus tai oho bigsmile.gif Nes pastaruoju metu tai po antros trečios dienos imdavo niežėt, nemalonus jausma, brrr doh.gif
Tai dabar iškilo keli klausimai:
Kur gauti to PUL'o? Būtų tiesiog audinių parduotuvėje? Nors pagalvojau, gal čia ir impregnuota medvilnė gerai būtų... Kokios maždaug kainos?
Skaitinėjant susidarė įspūdis, kad geriausias vidus būtų bambukiniss + vilna, arba vien bambukinis?
O kažin bambuko būna spalvingo? blush2.gif
Nors dabar mm paketą sugalvojau tokį - PUL'as arba medvilnė impregnuota, tuomet į vidų bambukas + vilna (nors dėl jos nesu tikra) ir viršus bamubukinis arba graži spalvota medvilnė...
Žodžiu, kol kas vaikai nesišviečia, bet jau prieš porą metų apsvarsčiau galimybę sauskelnes naudot, o dar kai MB nepritaria pampersams, tai manau darysiu pirmą žingsnį į šitą pusę. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 06 09, 16:41)
Nors dabar mm paketą sugalvojau tokį - PUL'as arba medvilnė impregnuota, tuomet į vidų bambukas + vilna (nors dėl jos nesu tikra) ir viršus bamubukinis arba graži spalvota medvilnė...

smagu, kad vis daugeja atrandanciu tokias temas wink.gif
mano iklotas toks ir yra wink.gif
Pul, viduj- bambuko frotas ir ant virsaus grazi medvilne ar trikotazas wink.gif
Atsakyti
Ir kaip jis toks? Kiek bambuko? Tik vienas sluoksnis?
Ech, tik man dar palūkėt reiks, nes siuvimo mašina pas tėvus kitame mieste, nors gal vieną kokį ir rankom būtų galima susisiūt...
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 06 10, 21:34)
Ir kaip jis toks? Kiek bambuko? Tik vienas sluoksnis?
Ech, tik man dar palūkėt reiks, nes siuvimo mašina pas tėvus kitame mieste, nors gal vieną kokį ir rankom būtų galima susisiūt...

taip, bambuko froto dedu viena, kitu bambuku dedu du. man niekas geriau nesugeria kaip bambukas.
mano pirmieji iklotai buvo su paprastu ranksluosciu, nekokybiskai padaryti, bile kaip is skubejimo lotuliukas.gif blush2.gif tai ir laike neilgai ir tekejo sonais biggrin.gif
paskui pasigaminau superinius smile.gif
Atsakyti
O kur jo galima rast Vilniuje? Ir maždaug kokiom kainom? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 06 11, 11:07)
O kur jo galima rast Vilniuje? Ir maždaug kokiom kainom?  blush2.gif

ner vilniuje wink.gif
gal kam aktualu - http://beta.lt/kauna...e-taurele-yuuki
Atsakyti
Skaičiau pirmoje sauskelnių gaminimo temoje apie lanoliną, kad juo vilną impregnuoja, tai gal būtų galima su juo medvilnę impregnuot? g.gif
O šiaip tuomet bambuką internetu reikėtų užsakinėt? g.gif
Atsakyti
Šiandien labai maloniai sužinojau apie arbatmedžio et.aliejaus poveikį. Pasiūlymas dėl sauskelnių, bet manau tiktų kuo puikiausiai ir įklotams, kadangi antibakterinis dalykėlis. Tiesiog įlašinti į vandenį, kuriame mirkoma arba panaudojus užlašint ir įdėjusį maišelį ( ne namie būnant ) laikyti iki parsinešimo namo ax.gif Nežinau kaip kiti, bet koralinio klubo siūlomas variantas pakankamai vieno lašiuko biggrin.gif Nekantrauju išmėginti biggrin.gif
Beje, jei vietoj bambukinio audinio pasinaudoti bambukinių kojinių audiniu? blush2.gif
Atsakyti
Merginoms visom didziule- didiziule padeka ir respect'as 4u.gif
ar bande kuri su kontaktine juostele siutis? neturiu knopkem aparaciuko.
Atsakyti