Jūrate, jau susisikalbėjome tai čia nebesikartosiu
O dėl taurelės ir įklotų: kiekvienas jų mano gyvenime turi savo laiką. Kai intensyviau kažką veikiu, kažkur lekiu ir turiu mažiau laisvo laiko - naudoju taurelę, jei bindzinėju sau ramiai, o ir nakčiai - naudoju tik įklotus.
QUOTE(NAJA @ 2012 06 03, 21:17)
o gal dar kam nors aktualu - pasikartokit
QUOTE(JulieTa @ 2012 06 03, 20:40)
sito nesuprantu
va cia jau realiau, bet ir tai... kazkaip kisti i save kazkokia taurele... brrr, nupurto pagalvojus atsiprasau...
va cia jau realiau, bet ir tai... kazkaip kisti i save kazkokia taurele... brrr, nupurto pagalvojus atsiprasau...
Nėra už ką atsiprašinėti. Kiekviena renkamės sau priimtiniausią variantą. Man taurelė priimtinesnė, nes beveik visą laiką naudojau tamponus, vien dėl to nemalonaus "kliurktelėjimo"
Šiaip pirmąsyk sužinojusi apie taurelę irgi pagalvojau, kad kaip tokį daiktą galimą kištis.. Bet kažkodėl pradėjau toliau domėtis, neišgąsdino taip, kad būtų nebeįdomu. Skaitinėjau merginų atsiliepimus, ir pasitaikius akcijai-atrakcijai įsigyjau taurelę. Tikrai esu patenkinta šiuo savo pirkiniu, nes:
*per kelis sekančius ciklus man ji atsipirks, o likusį laiką naudosiu už dyką Man tai aktualu
** nėra sausumo pojūčio, kuris būdavo naudojant tamponus.
Iš minusų, baimė, kad prabėgs, bet gal čia dėl to, kad tik kelias mm naudoju Dėl to ir noriu įsigyti daugkartinius paketus-įklotus. Kad jausčiausi išvis saugiai ir patogiai (ir sutaupyčiau pinigėlių, juk jie ilgam)
Wow, kokia nereali tema Prieš daugiau nei metus pradėjau domėtis kiek įmanoma sveikesniu gyvenimo būdu.. Temą šitą atradus tai oho Nes pastaruoju metu tai po antros trečios dienos imdavo niežėt, nemalonus jausma, brrr
Tai dabar iškilo keli klausimai:
Kur gauti to PUL'o? Būtų tiesiog audinių parduotuvėje? Nors pagalvojau, gal čia ir impregnuota medvilnė gerai būtų... Kokios maždaug kainos?
Skaitinėjant susidarė įspūdis, kad geriausias vidus būtų bambukiniss + vilna, arba vien bambukinis?
O kažin bambuko būna spalvingo?
Nors dabar mm paketą sugalvojau tokį - PUL'as arba medvilnė impregnuota, tuomet į vidų bambukas + vilna (nors dėl jos nesu tikra) ir viršus bamubukinis arba graži spalvota medvilnė...
Žodžiu, kol kas vaikai nesišviečia, bet jau prieš porą metų apsvarsčiau galimybę sauskelnes naudot, o dar kai MB nepritaria pampersams, tai manau darysiu pirmą žingsnį į šitą pusę.
Tai dabar iškilo keli klausimai:
Kur gauti to PUL'o? Būtų tiesiog audinių parduotuvėje? Nors pagalvojau, gal čia ir impregnuota medvilnė gerai būtų... Kokios maždaug kainos?
Skaitinėjant susidarė įspūdis, kad geriausias vidus būtų bambukiniss + vilna, arba vien bambukinis?
O kažin bambuko būna spalvingo?
Nors dabar mm paketą sugalvojau tokį - PUL'as arba medvilnė impregnuota, tuomet į vidų bambukas + vilna (nors dėl jos nesu tikra) ir viršus bamubukinis arba graži spalvota medvilnė...
Žodžiu, kol kas vaikai nesišviečia, bet jau prieš porą metų apsvarsčiau galimybę sauskelnes naudot, o dar kai MB nepritaria pampersams, tai manau darysiu pirmą žingsnį į šitą pusę.
QUOTE(Simumu @ 2012 06 09, 16:41)
smagu, kad vis daugeja atrandanciu tokias temas
mano iklotas toks ir yra
Pul, viduj- bambuko frotas ir ant virsaus grazi medvilne ar trikotazas
Ir kaip jis toks? Kiek bambuko? Tik vienas sluoksnis?
Ech, tik man dar palūkėt reiks, nes siuvimo mašina pas tėvus kitame mieste, nors gal vieną kokį ir rankom būtų galima susisiūt...
Ech, tik man dar palūkėt reiks, nes siuvimo mašina pas tėvus kitame mieste, nors gal vieną kokį ir rankom būtų galima susisiūt...
QUOTE(Simumu @ 2012 06 10, 21:34)
Ir kaip jis toks? Kiek bambuko? Tik vienas sluoksnis?
taip, bambuko froto dedu viena, kitu bambuku dedu du. man niekas geriau nesugeria kaip bambukas.
mano pirmieji iklotai buvo su paprastu ranksluosciu, nekokybiskai padaryti, bile kaip is skubejimo tai ir laike neilgai ir tekejo sonais
paskui pasigaminau superinius
O kur jo galima rast Vilniuje? Ir maždaug kokiom kainom?
QUOTE(Simumu @ 2012 06 11, 11:07)
O kur jo galima rast Vilniuje? Ir maždaug kokiom kainom?
ner vilniuje
gal kam aktualu - http://beta.lt/kauna...e-taurele-yuuki
Skaičiau pirmoje sauskelnių gaminimo temoje apie lanoliną, kad juo vilną impregnuoja, tai gal būtų galima su juo medvilnę impregnuot?
O šiaip tuomet bambuką internetu reikėtų užsakinėt?
O šiaip tuomet bambuką internetu reikėtų užsakinėt?
Šiandien labai maloniai sužinojau apie arbatmedžio et.aliejaus poveikį. Pasiūlymas dėl sauskelnių, bet manau tiktų kuo puikiausiai ir įklotams, kadangi antibakterinis dalykėlis. Tiesiog įlašinti į vandenį, kuriame mirkoma arba panaudojus užlašint ir įdėjusį maišelį ( ne namie būnant ) laikyti iki parsinešimo namo Nežinau kaip kiti, bet koralinio klubo siūlomas variantas pakankamai vieno lašiuko Nekantrauju išmėginti
Beje, jei vietoj bambukinio audinio pasinaudoti bambukinių kojinių audiniu?
Beje, jei vietoj bambukinio audinio pasinaudoti bambukinių kojinių audiniu?
Merginoms visom didziule- didiziule padeka ir respect'as
ar bande kuri su kontaktine juostele siutis? neturiu knopkem aparaciuko.
ar bande kuri su kontaktine juostele siutis? neturiu knopkem aparaciuko.