Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartiniai įklotai, įklotukai

QUOTE(JulieTa @ 2012 06 02, 19:28)
del darbo pritariu - reikia priprast, sistema kazkokia turet smile.gif
o man patogiausia 26cm ilgio wink.gif ir dienai ir nakciai. bet viduj tik su bambuku, daugiau geriau sugeria  rolleyes.gif nes pradzioje turejau paprastu su medvilne, tai budavo nakti - avariju  doh.gif

o man su vilna - nesijaucia jei "paslampa" blush2.gif
Atsakyti
Aš saviškius tik su bambuku ir su PUL siuvu (na dar plius medžiagėlė grožiui) - tada visada saugu, jokių netikėtumų.
Pati mėgstu praktiškai nejausti įkloto, tad siuvu juos plonus ir nedidelius. Man pakanka 20 cm ilgio. Bambukas sugeria ypač gerai tai niekada nenusivyliau. Plius naudojant su taurele - labai patogu, kad jie ploni, nes beveik nieko nejauti ir puikiai atstoja kasdienį įklotą.
Atsakyti
o gal kas nors apsiimtu pasiut is vilnos ir pagal uzsakyma, ne tik sau blush2.gif Siuvimo srityje man rankos is uzpakalio dygsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2012 06 03, 15:27)
Aš saviškius tik su bambuku ir su PUL siuvu (na dar plius medžiagėlė grožiui) - tada visada saugu, jokių netikėtumų.
Pati mėgstu praktiškai nejausti įkloto, tad siuvu juos plonus ir nedidelius. Man pakanka 20 cm ilgio. Bambukas sugeria ypač gerai tai niekada nenusivyliau. Plius naudojant su taurele - labai patogu, kad jie ploni, nes beveik nieko nejauti ir puikiai atstoja kasdienį įklotą.

Specialiai nuėjau ir išmatavau savo mėgtų vienkartinių paketų ilgį (dabar jau nemėgstu, nes pajutau kad gali būti maloniau be jų). Tai visas ilgis 22cm., bet po 1 cm. iš abiejų pusių yra ta dalis, kuri nesugeria. Tad manau, kad 20cm. man būtų idealiausiais. Be to naudoju taurelę, tai ir jie reikalingi apsisaugoti nuo pratekėjimo, o ne pastoviom mm sugerti smile.gif O jūsų įklotukai irgi su spaudėmis ar pan.? blush2.gif Ir gal kartais užsiimat pardavimų? blush2.gif Nes kaip ir Kriiste, kas liečia siuvimą, "man rankos is uzpakalio dygsta" doh.gif

QUOTE(Kriiste @ 2012 06 03, 16:52)
o gal kas nors apsiimtu pasiut is vilnos ir pagal uzsakyma, ne tik sau blush2.gif Siuvimo srityje man rankos is uzpakalio dygsta doh.gif

Aš irgi nedraugauju su siuvimo mašina. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2012 06 03, 18:40)
Nes kaip ir Kriiste, kas liečia siuvimą, "man rankos is uzpakalio dygsta"  doh.gif
Aš irgi nedraugauju su siuvimo mašina.  doh.gif

kaip tikrai lietuvei dziugu, kad daugiau tokiu yra kaip as lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2012 06 03, 15:27)
Bambukas sugeria ypač gerai tai niekada nenusivyliau. Plius naudojant su taurele - labai patogu, kad jie ploni, nes beveik nieko nejauti ir puikiai atstoja kasdienį įklotą.

drinks_cheers.gif del bambuko wink.gif
bet as nesuprantu, kam ta taurele, kai iklotus naudojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2012 06 03, 18:59)
drinks_cheers.gif  del bambuko wink.gif
bet as nesuprantu, kam ta taurele, kai iklotus naudojat?  g.gif

kad iklotu keist nereiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 06 03, 18:47)
kaip tikrai lietuvei dziugu, kad daugiau tokiu yra kaip as lotuliukas.gif

Perskaičiusi aš tą patį pagalvojau hihihi.gif

QUOTE(JulieTa @ 2012 06 03, 18:59)
drinks_cheers.gif  del bambuko wink.gif
bet as nesuprantu, kam ta taurele, kai iklotus naudojat?  g.gif

Na, aš pirmenybę teikiu taurelei, tad šiuo atveju, man reikalingi įklotukai prie taurelės smile.gif Nes visada yra prabėgimo ar persipildymo tikimybė. O taurelę naudoju dėl to, kad negaliu pakęsti to "kliurkt" jausmo kai tom dienom pvz. atsistoji nuo kėdės ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 06 03, 19:00)
kad iklotu keist nereiktu mirksiukas.gif

sito nesuprantu doh.gif

QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2012 06 03, 19:59)
O taurelę naudoju dėl to, kad negaliu pakęsti to "kliurkt" jausmo kai tom dienom pvz. atsistoji nuo kėdės ir pan. smile.gif

va cia jau realiau, bet ir tai... kazkaip kisti i save kazkokia taurele... brrr, nupurto pagalvojus biggrin.gif doh.gif atsiprasau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2012 06 03, 20:40)
sito nesuprantu  doh.gif
va cia jau realiau, bet ir tai... kazkaip kisti i save kazkokia taurele... brrr, nupurto pagalvojus biggrin.gif  doh.gif atsiprasau...  ax.gif

nu nebandzius - sunku tuo patiket mirksiukas.gif as irgi ilgai moraliskai ruosiaus - bet va jau 4 metai neisivaizduoju kitaip schmoll.gif , dabar per mmm nesijauciu absoliuciai kitaip, nei per iprastas dienas, jokios baimes, jokios itampos kad prabegs, pasislinks ar nemalonus pojutis kai dregna, jokio diskomforto schmoll.gif , galeciau ir be iklotu but - bet nu del visa ko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 06 03, 20:44)
jokios baimes, jokios itampos kad prabegs, pasislinks ar nemalonus pojutis kai dregna, jokio diskomforto schmoll.gif , galeciau ir be iklotu but - bet nu del visa ko blush2.gif

gal keista, bet as kai pradejau su daugkartiniais iklotais but, man irgi toks jausmas dabar wink.gif super patogu, labai malonu, ir nebebijau prabegs kazkas ir pan... nerealus konfortas thumbup.gif todel manau, kad kiekviena tikriausiai turi atrasti, kas patogu jai smile.gif ane? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2012 06 03, 20:56)
gal keista, bet as kai pradejau su daugkartiniais iklotais but, man irgi toks jausmas dabar wink.gif super patogu, labai malonu, ir nebebijau prabegs kazkas ir pan... nerealus konfortas  thumbup.gif todel manau, kad kiekviena tikriausiai turi atrasti, kas patogu jai smile.gif ane? wink.gif

nu cia diskutuot gal galetumem, jei jus ir ta ir ta butumet bandzius blush2.gif , nes man asmeniskai taurele turi daugiau privalumu, bet velgi tai itakoja menesiniu gausumas ir kiti faktoriai. Be to mane vien ant daugkartiniu iklotu pasilikt gasdintu ju skalbimo ir dziovimo kiekis - dabar vakare isskalbt viena ir padziaut (diskretiskai po apatiniais) - nesudaro probelmu, bet jei reiktu tiek, kiek reikia - ko gero nesiryzciau blush2.gif
Atsakyti