man kilo klausimelis labiau is estetines puses - nauji tie iklotukai visai simpatiski atrodo ypac jei medziagyte geleta ar su pauksciukais, o kaip toliau? kraujas juk neissiplauna
QUOTE(Kriiste @ 2012 02 09, 00:38)
o kur tarkim galima ju isigyt, nes visos kiek supratau siuvates pacios - o ka daryt tom, kuriom rankos is uzpalaio isauge
Sweika, ju yra pirkti beveik visose parduotuvese kur pardavineja medziagines sauskelnes, pvz:
http://pupkis.lt/mamytems-39/lt/
http://www.kikilis.c...moterims-27/lt/
http://atsakingamama...uve/mamai-8/lt/
As pati naudoju medziaginius iklotus jau metai, pati pasisiuvau ir keliom pagal uzsakyma pasiuvau komplektukus. Bet as kitoj pusej PUL audini siuvu, aisku galima ir vilna vietoje jo.
Jeigu kam labai reikia kreipkites, ka nors sugalvosim.
Papildyta:
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 02 09, 17:16)
man kilo klausimelis labiau is estetines puses - nauji tie iklotukai visai simpatiski atrodo ypac jei medziagyte geleta ar su pauksciukais, o kaip toliau? kraujas juk neissiplauna
Na zinokit issiplauna, tik nereikia uzlaikti ju, o iskart plauti, arba bent jau uzmerkti. Tik aisku jie manau labiau tinka toms, kurios namie su vaiku sedi, pvz as Nelabai issivaizduoju jei tektu ne namie kazkur keistis ir dar nebutu galimybes iskart issiskalbt. As tai kiekviena syki eidama i tualeta pasikeiciu, tai pas mane tom dienom, pilnas radijatorius ju dziusta
O, maniškiai laumžirgiai Ačiū dar kartą inesa stanele, viskas tiko ir patiko, rekomenduoju O šiaip sutinku, kad toks dalykas praktiškiausias namuose būnant.
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 02 09, 16:16)
issiplauna labai svarbu pamerkti i salta vandeni, ir siek tiek pamirkyti tada isplauti rankomis ar skalbykleje
QUOTE(Ayaan @ 2012 02 09, 16:53)
O šiaip sutinku, kad toks dalykas praktiškiausias namuose būnant.
as irgi taip maniau bet pradejau dirbti ir labai gerai susisuku tik labai svarbu tureti kosmetine, i kuria galima isideti padevetus ir ten tureti nauju
zodziu - praktiska tikrai labai tik drasiau reikpradet naudot
QUOTE(Ayaan @ 2012 02 09, 17:53)
O, maniškiai laumžirgiai Ačiū dar kartą inesa stanele, viskas tiko ir patiko, rekomenduoju O šiaip sutinku, kad toks dalykas praktiškiausias namuose būnant.
Dziaugiuosi, kad patiko
Atsimenu, anksčiau mama mokė vatą įsukti į marlę - ir - vualia - įklotuks. Dabar, žiūriu, gerokai patobulėjo Kaip juokiasi mano vyras, tokį grožį reikia išorėje nešioti
Ekologiški daugkartiniai įklotai
Ekologiški daugkartiniai įklotai
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2012 02 08, 17:27)
Tikrai įdomi tema ir visai norėčiau išbandyt<...>nes kai namie 4 vyrai...na tikrai neišeina mirkyt, skalbt ir džiaustyt ant radiatorių...
Aš išskalbiu ir padžiaunu, kai nemato, pvz. vakare ir tai ant viršaus užmetu lengvą rankšluostuką.Nekrenta į akis ir viskas normaliai
QUOTE(Kriiste @ 2012 02 08, 22:38)
o kur tarkim galima ju isigyt, nes visos kiek supratau siuvates pacios - o ka daryt tom, kuriom rankos is uzpalaio isauge
Pirkau šitokius, mat patiko medžiagytės spalva ir šiaip...
http://www.gu-gu.lt/bmoters-higienaib/daugkartinio-naudojimo-moteriski-iklotai-menstruacinei-higienai-p-172.html
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2012 02 09, 14:43)
...vis seku šią temą, nes labai gundausi jų įsigyti, bet pradžioj visgi norėčiau įsigyti menstruacinę taurelę, bet apie ją kitoj temoj..
Irgi taip dariau, pirmiau nusipirkau taurelę, o kad būtų saugiau ir įklotukus, nes išėjus iš namų prisibijau "avarijų", o į vienkartinius tai nebesinori net žiūrėt.
Jų man tik kartais prireikia, bet jau išgelbėjo porą kartų
Na, šaunuolės, mergaitės Kol nebuvau atradusi Jūsų temukės dėdavausi paprastą savo pasiūtą medvilnininį įklotuką ant vienkartinio paketo, kad nepratekėtų. Nes ir aš negaliu pakęsti tos sintetikos prie kūno Bet kai pamačiau Jūsų grožius, labai užsinorėjau tokių. Gal galėtumėte parašyti į až, kuri siuvate, norėčiau nupirkti. Ačiū
O gal yra mamyčių Vilniuje siuvančių įklotukus į daugkartinius pampersiukus vaikams? Būtų smalsu sužinoti kainas
QUOTE(Bluntė @ 2012 05 18, 09:59)
O gal yra mamyčių Vilniuje siuvančių įklotukus į daugkartinius pampersiukus vaikams? Būtų smalsu sužinoti kainas
Na, manau, kad ir čia yra mamų siuvančių įklotukus sauskelnėm, tačiau ši tema skirta moteriškiems įklotams O jums reikia sauskelnėms, tai gal paieškokit daugkartinių sauskelnių temoje (rankdarbiuose (atrodo), kur mamos pačios siūna)
Papildyta:
QUOTE(restarta @ 2012 04 17, 10:57)
Irgi taip dariau, pirmiau nusipirkau taurelę, o kad būtų saugiau ir įklotukus, nes išėjus iš namų prisibijau "avarijų", o į vienkartinius tai nebesinori net žiūrėt.
Jau turiu taurelę, tai vis pasidairau daugkartinių įklotukų, bet dar nenusprendžiau kokių norėčiau Šiaip praeitas mm kažkaip nakčiai vietoj vienkartinio įklotuko, įsidėjau mažą medvilninį rankšluostuką Geriau būčiau nedėjusi, nes dabar apie tuos vienkartinius paketus ar įklotus net pagalvoti nenoriu Kaip gera buvo su tuo rankšluostuku, kad paskui namuose ir dieną su juo vaikščiojau. Tačiau su tokia priemone žmonėse ar darbe jau būtų nesaugu, nes pratekėjimo vistiek neišvengsiu, bent jau kol perprasiu taurelės naudojimo ypatumus, arba kol suprasiu kas kiek laiko pirmom dienom saugiai išpilti taurelę, kad ji nepersipildytų
Šiaip vis pamąstau, kad mm dienom vistiek reiktų paketų su pul'u, kad ramiau būtų vaikščioti ir žinočiau, kad nepratekės iki triusikėlių. Ir reiktų kažkiek įklotukų kasdieninių, bet irgi manau, kad su spaudėm turėtų būti, man prieš mm kelias dienas teplioja, tad irgi patogu būtų turėti.
O šiaip kokio dydžio jums įklotukai, paketukai patogiausi?
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2012 06 02, 19:06)
O šiaip kokio dydžio jums įklotukai, paketukai patogiausi?
del darbo pritariu - reikia priprast, sistema kazkokia turet
o man patogiausia 26cm ilgio ir dienai ir nakciai. bet viduj tik su bambuku, daugiau geriau sugeria nes pradzioje turejau paprastu su medvilne, tai budavo nakti - avariju