Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartiniai įklotai, įklotukai

man kilo klausimelis labiau is estetines puses - nauji tie iklotukai visai simpatiski atrodo ypac jei medziagyte geleta ar su pauksciukais, o kaip toliau? kraujas juk neissiplauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 02 09, 00:38)
o kur tarkim galima ju isigyt, nes visos kiek supratau siuvates pacios - o ka daryt tom, kuriom rankos is uzpalaio isauge blush2.gif  g.gif

Sweika, ju yra pirkti beveik visose parduotuvese kur pardavineja medziagines sauskelnes, pvz:
http://pupkis.lt/mamytems-39/lt/
http://www.kikilis.c...moterims-27/lt/
http://atsakingamama...uve/mamai-8/lt/

As pati naudoju medziaginius iklotus jau metai, pati pasisiuvau ir keliom pagal uzsakyma pasiuvau komplektukus. Bet as kitoj pusej PUL audini siuvu, aisku galima ir vilna vietoje jo.
user posted imageuser posted image

Jeigu kam labai reikia kreipkites, ka nors sugalvosim. rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 02 09, 17:16)
man kilo klausimelis labiau is estetines puses - nauji tie iklotukai visai simpatiski atrodo ypac jei medziagyte geleta ar su pauksciukais, o kaip toliau? kraujas juk neissiplauna g.gif

Na zinokit issiplauna, tik nereikia uzlaikti ju, o iskart plauti, arba bent jau uzmerkti. Tik aisku jie manau labiau tinka toms, kurios namie su vaiku sedi, pvz as smile.gif Nelabai issivaizduoju jei tektu ne namie kazkur keistis ir dar nebutu galimybes iskart issiskalbt. blink.gif As tai kiekviena syki eidama i tualeta pasikeiciu, tai pas mane tom dienom, pilnas radijatorius ju dziusta smile.gif
Atsakyti
O, maniškiai laumžirgiai bigsmile.gif Ačiū dar kartą inesa stanele, viskas tiko ir patiko, rekomenduoju smile.gif O šiaip sutinku, kad toks dalykas praktiškiausias namuose būnant.
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 02 09, 16:16)

issiplauna wink.gif labai svarbu pamerkti i salta vandeni, ir siek tiek pamirkyti wink.gif tada isplauti rankomis ar skalbykleje wink.gif

QUOTE(Ayaan @ 2012 02 09, 16:53)
O šiaip sutinku, kad toks dalykas praktiškiausias namuose būnant.

as irgi taip maniau wink.gif bet pradejau dirbti ir labai gerai susisuku wink.gif tik labai svarbu tureti kosmetine, i kuria galima isideti padevetus ir ten tureti nauju wink.gif
zodziu - praktiska tikrai labai smile.gif tik drasiau reikpradet naudot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2012 02 09, 17:53)
O, maniškiai laumžirgiai  bigsmile.gif Ačiū dar kartą inesa stanele, viskas tiko ir patiko, rekomenduoju  smile.gif  O šiaip sutinku, kad toks dalykas praktiškiausias namuose būnant.

Dziaugiuosi, kad patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Jei ka domina medziaginiai ikloteliai uzeikite cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsimenu, anksčiau mama mokė vatą įsukti į marlę - ir - vualia - įklotuks. Dabar, žiūriu, gerokai patobulėjo smile.gif Kaip juokiasi mano vyras, tokį grožį reikia išorėje nešioti biggrin.gif

Ekologiški daugkartiniai įklotai

Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2012 02 08, 17:27)
Tikrai įdomi tema ir visai norėčiau išbandyt<...>nes kai namie 4 vyrai...na tikrai neišeina mirkyt, skalbt ir džiaustyt ant radiatorių...  blush2.gif

Aš išskalbiu ir padžiaunu, kai nemato, pvz. vakare ir tai ant viršaus užmetu lengvą rankšluostuką.Nekrenta į akis ir viskas normaliai mirksiukas.gif
QUOTE(Kriiste @ 2012 02 08, 22:38)
o kur tarkim galima ju isigyt, nes visos kiek supratau siuvates pacios - o ka daryt tom, kuriom rankos is uzpalaio isauge blush2.gif  g.gif

Pirkau šitokius, mat patiko medžiagytės spalva ir šiaip... ax.gif
http://www.gu-gu.lt/bmoters-higienaib/daugkartinio-naudojimo-moteriski-iklotai-menstruacinei-higienai-p-172.html
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2012 02 09, 14:43)
...vis seku šią temą, nes labai gundausi jų įsigyti, bet pradžioj visgi norėčiau įsigyti menstruacinę taurelę, bet apie ją kitoj temoj.. smile.gif

Irgi taip dariau, pirmiau nusipirkau taurelę, o kad būtų saugiau ir įklotukus, nes išėjus iš namų prisibijau "avarijų", o į vienkartinius tai nebesinori net žiūrėt.
Jų man tik kartais prireikia, bet jau išgelbėjo porą kartų thumbup.gif
Atsakyti
Na, šaunuolės, mergaitės thumbup.gif Kol nebuvau atradusi Jūsų temukės dėdavausi paprastą savo pasiūtą medvilnininį įklotuką ant vienkartinio paketo, kad nepratekėtų. Nes ir aš negaliu pakęsti tos sintetikos prie kūno doh.gif Bet kai pamačiau Jūsų grožius, labai užsinorėjau tokių. Gal galėtumėte parašyti į až, kuri siuvate, norėčiau nupirkti. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
O gal yra mamyčių Vilniuje siuvančių įklotukus į daugkartinius pampersiukus vaikams? 4u.gif Būtų smalsu sužinoti kainas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2012 05 18, 09:59)
O gal yra mamyčių Vilniuje siuvančių įklotukus į daugkartinius pampersiukus vaikams?  4u.gif  Būtų smalsu sužinoti kainas  blush2.gif

Na, manau, kad ir čia yra mamų siuvančių įklotukus sauskelnėm, tačiau ši tema skirta moteriškiems įklotams smile.gif O jums reikia sauskelnėms, tai gal paieškokit daugkartinių sauskelnių temoje (rankdarbiuose (atrodo), kur mamos pačios siūna)
Papildyta:
QUOTE(restarta @ 2012 04 17, 10:57)
Irgi taip dariau, pirmiau nusipirkau taurelę, o kad būtų saugiau ir įklotukus, nes išėjus iš namų prisibijau "avarijų", o į vienkartinius tai nebesinori net žiūrėt.
Jų man tik kartais prireikia, bet jau išgelbėjo porą kartų  thumbup.gif

Jau turiu taurelę, tai vis pasidairau daugkartinių įklotukų, bet dar nenusprendžiau kokių norėčiau blush2.gif Šiaip praeitas mm kažkaip nakčiai vietoj vienkartinio įklotuko, įsidėjau mažą medvilninį rankšluostuką doh.gif Geriau būčiau nedėjusi, nes dabar apie tuos vienkartinius paketus ar įklotus net pagalvoti nenoriu doh.gif lotuliukas.gif Kaip gera buvo su tuo rankšluostuku, kad paskui namuose ir dieną su juo vaikščiojau. Tačiau su tokia priemone žmonėse ar darbe jau būtų nesaugu, nes pratekėjimo vistiek neišvengsiu, bent jau kol perprasiu taurelės naudojimo ypatumus, arba kol suprasiu kas kiek laiko pirmom dienom saugiai išpilti taurelę, kad ji nepersipildytų smile.gif
Šiaip vis pamąstau, kad mm dienom vistiek reiktų paketų su pul'u, kad ramiau būtų vaikščioti ir žinočiau, kad nepratekės iki triusikėlių. Ir reiktų kažkiek įklotukų kasdieninių, bet irgi manau, kad su spaudėm turėtų būti, man prieš mm kelias dienas teplioja, tad irgi patogu būtų turėti.
O šiaip kokio dydžio jums įklotukai, paketukai patogiausi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2012 06 02, 19:06)
O šiaip kokio dydžio jums įklotukai, paketukai patogiausi?  g.gif

del darbo pritariu - reikia priprast, sistema kazkokia turet smile.gif
o man patogiausia 26cm ilgio wink.gif ir dienai ir nakciai. bet viduj tik su bambuku, daugiau geriau sugeria rolleyes.gif nes pradzioje turejau paprastu su medvilne, tai budavo nakti - avariju doh.gif
Atsakyti