Aš taip pat siuvuosi kasdienius be jokio drėgmę sulaikančio sluoksnio. Man irgi jo visiškai nereikia. Siuvu tiesiog iš vieno bambuko sluoksnio.
Norejau uzklaust kiek sluoksniu siuvat iklotus "dienoms"? gal ta papildoma lankstoma iklotuka dedates i kisenele, kaip cia :
galvoju, kad geriau PUL sluoksnis isoreje, bet kaip tada su papildomu pastorinimu...
galvoju, kad geriau PUL sluoksnis isoreje, bet kaip tada su papildomu pastorinimu...
Labas rytas,
Įdomu įdomu, o sakykit jie nepersisuka į šoną, nenučiuožia į priekį ar atgal?
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 10 15, 21:56)
tai viskas gerai su pastorinimu, jei jis ne kisenelej idedamas. man patogiau, kad viskas jau isiuta ir nesuki galvos tiesiog.
QUOTE(@usr@ @ 2012 01 20, 09:57)
manau,kad priklauso nuo medziagos ir nuo storio pacio ikloto. turiu siauresnis, jis man slidineja kartais. o siaip tai gerai priglunda, ypac geriau kai plotis atitaikytas prie kelnaiciu. o del pirmyn ir atgl irgi neslidineja nieks
QUOTE(JulieTa @ 2012 01 20, 10:12)
manau,kad priklauso nuo medziagos ir nuo storio pacio ikloto. turiu siauresnis, jis man slidineja kartais. o siaip tai gerai priglunda, ypac geriau kai plotis atitaikytas prie kelnaiciu. o del pirmyn ir atgl irgi neslidineja nieks
Dėkui už operatyvų atsakymą
Tikrai įdomi tema ir visai norėčiau išbandyt. Bet...turbūt teks laukti dar metelių kokia 10 ( o tada gal jau ir nebereikės?...)...nes kai namie 4 vyrai...na tikrai neišeina mirkyt, skalbt ir džiaustyt ant radiatorių...
o kur tarkim galima ju isigyt, nes visos kiek supratau siuvates pacios - o ka daryt tom, kuriom rankos is uzpalaio isauge
Kreiptis asmeniškai į siuvančias pvz
QUOTE(Kriiste @ 2012 02 08, 23:38)
o kur tarkim galima ju isigyt, nes visos kiek supratau siuvates pacios - o ka daryt tom, kuriom rankos is uzpalaio isauge
Ačiū, pralinksminot Net balsu nusijuokiau Nes esu būtent iš tokių Bet vis seku šią temą, nes labai gundausi jų įsigyti, bet pradžioj visgi norėčiau įsigyti menstruacinę taurelę, bet apie ją kitoj temoj..
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2012 02 09, 14:43)
Ačiū, pralinksminot Net balsu nusijuokiau Nes esu būtent iš tokių Bet vis seku šią temą, nes labai gundausi jų įsigyti, bet pradžioj visgi norėčiau įsigyti menstruacinę taurelę, bet apie ją kitoj temoj..
ta geri turiu , va dabar situ uzreikjo, bet man kasdienai, ne "tomis" dienomis . Susiradau tokius, kokiu labai noeciau - tik reik rast buda kaip juos parsigabent (labai noriu kad butu tik bambuko sluoksnis ir vilnos, be jokiu papildomu )
http://www.sweetbott...ners_p_981.html