Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartiniai įklotai, įklotukai

Aš taip pat siuvuosi kasdienius be jokio drėgmę sulaikančio sluoksnio. Man irgi jo visiškai nereikia. Siuvu tiesiog iš vieno bambuko sluoksnio.
Atsakyti
Norejau uzklaust kiek sluoksniu siuvat iklotus "dienoms"? gal ta papildoma lankstoma iklotuka dedates i kisenele, kaip cia :
user posted image

galvoju, kad geriau PUL sluoksnis isoreje, bet kaip tada su papildomu pastorinimu... g.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Įdomu įdomu, o sakykit jie nepersisuka į šoną, nenučiuožia į priekį ar atgal?
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 10 15, 21:56)
galvoju, kad geriau PUL sluoksnis isoreje, bet kaip tada su papildomu pastorinimu... g.gif

tai viskas gerai su pastorinimu, jei jis ne kisenelej idedamas. man patogiau, kad viskas jau isiuta ir nesuki galvos tiesiog.

QUOTE(@usr@ @ 2012 01 20, 09:57)
Įdomu įdomu, o sakykit jie nepersisuka į šoną, nenučiuožia į priekį ar atgal?

manau,kad priklauso nuo medziagos ir nuo storio pacio ikloto. turiu siauresnis, jis man slidineja kartais. o siaip tai gerai priglunda, ypac geriau kai plotis atitaikytas prie kelnaiciu. o del pirmyn ir atgl irgi neslidineja nieks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2012 01 20, 10:12)
manau,kad priklauso nuo medziagos ir nuo storio pacio ikloto. turiu siauresnis, jis man slidineja kartais. o siaip tai gerai priglunda, ypac geriau kai plotis atitaikytas prie kelnaiciu. o del pirmyn ir atgl irgi neslidineja nieks wink.gif

Dėkui už operatyvų atsakymą 4u.gif
Atsakyti
oho, pirma kart matau, kad yra pirkti daugkartiniu iklotu smile.gif
Atsakyti
Tikrai įdomi tema ir visai norėčiau išbandyt. Bet...turbūt teks laukti dar metelių kokia 10 ( o tada gal jau ir nebereikės?...)...nes kai namie 4 vyrai...na tikrai neišeina mirkyt, skalbt ir džiaustyt ant radiatorių... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mike-pukuotukas: 08 vasario 2012 - 17:28
Geras, sian atradau sita tema smile.gif bet greiciausiai ir man teks palaukt, nes naumuose tuoj bus 3 vyrai. Siaip jei dziovykle tureciau, tai tikrai bandyciau naudot tokius smile.gif
Atsakyti
o kur tarkim galima ju isigyt, nes visos kiek supratau siuvates pacios - o ka daryt tom, kuriom rankos is uzpalaio isauge blush2.gif g.gif
Atsakyti
Kreiptis asmeniškai į siuvančias pvz smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 02 08, 23:38)
o kur tarkim galima ju isigyt, nes visos kiek supratau siuvates pacios - o ka daryt tom, kuriom rankos is uzpalaio isauge blush2.gif  g.gif

hihihi.gif clap_1.gif hihihi.gif Ačiū, pralinksminot smile.gif Net balsu nusijuokiau smile.gif Nes esu būtent iš tokių biggrin.gif Bet vis seku šią temą, nes labai gundausi jų įsigyti, bet pradžioj visgi norėčiau įsigyti menstruacinę taurelę, bet apie ją kitoj temoj.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2012 02 09, 14:43)
hihihi.gif  clap_1.gif  hihihi.gif Ačiū, pralinksminot smile.gif Net balsu nusijuokiau smile.gif Nes esu būtent iš tokių biggrin.gif Bet vis seku šią temą, nes labai gundausi jų įsigyti, bet pradžioj visgi norėčiau įsigyti menstruacinę taurelę, bet apie ją kitoj temoj.. smile.gif

ta geri turiu thumbup.gif , va dabar situ uzreikjo, bet man kasdienai, ne "tomis" dienomis schmoll.gif . Susiradau tokius, kokiu labai noeciau - tik reik rast buda kaip juos parsigabent (labai noriu kad butu tik bambuko sluoksnis ir vilnos, be jokiu papildomu blush2.gif )
http://www.sweetbott...ners_p_981.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 09 vasario 2012 - 14:57