Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartiniai įklotai, įklotukai

Ir man atrodo pats laikas pradėti gyventi ekonomiškai ir su ekologija tai visai nesusiję biggrin.gif
Turiu visokių atraižų, nuskalbtų maikučių, rankšluosčių, dar galvoju į vidinį sluoksnį kokį vilnos gabalą įsimesiu ir bus viskas ok g.gif Gaila neturiu to neperšlampančio PUL ar kaip ten vadinasi, bet ką nors sumąstysiu tongue.gif
Atsakyti
Nu kur jau nesusiję biggrin.gif , o antrinių žaliavų panaudojimas jūsų atveju? Kad ir iš naujai priktų audinių vistiek tai susiję, nes nemesite į šiukšlynus ir nepirksite parduotuvėse kas mėnesį vienkartinių įklotų smile.gif
O vietoje pul'o, galima nusipirkti kokią impregnuotą medvilnę - ji keletą kartų pigesnė už pul'ą.

Man įklotai turi būti ploni, kitaip jaučiu siaubingą dikomfortą. Nežinau kaip jums, bet siūlyčiau per daug sluoksnių neprisluoksniuoti, o vilną rinktis kokią itin ploną ir gerai suveltą. ( kokį ne itin sotrą megztinį karštai išskalbti) O to neperšlampančio sluoknsio tai tikrai norisi bent jau dėl " šventos ramybės". Nes menkas malonumas vaikštinėti ir jaudintis ar ne peršlapo kiaurai.
Atsakyti
Man, NAJA, tai labiau su ekonomiškumu susiję biggrin.gif Juolab, kad dabar parduotuvėse tiek visko yra ir dar net parašyta, kad ekologiška, o tai šiuo metu labai madinga lotuliukas.gif
Ačiū labai už patarimą naudoti impregnuotą medvilnę, įlindus į visagalį internetą sužinojau, kad ir aš galiu būti "madinga" ir impregnuotis audinį ekologiškai bičių vašku. Reikės pabandyti ar pasiteisins.
Čia nuorodėlė, gal dar kuri mamytė norės būti eko ploja.gif http://organinemedvi...namu-salygomis/
Atsakyti
QUOTE(Eski @ 2011 09 13, 20:08)
Man, NAJA, tai labiau su ekonomiškumu susiję  biggrin.gif  Juolab, kad dabar parduotuvėse tiek visko yra ir dar net parašyta, kad ekologiška, o tai šiuo metu labai madinga  lotuliukas.gif
Ačiū labai už patarimą naudoti impregnuotą medvilnę, įlindus į visagalį internetą sužinojau, kad ir aš galiu būti "madinga" ir impregnuotis audinį ekologiškai bičių vašku.  Reikės pabandyti ar pasiteisins.
Čia nuorodėlė, gal dar kuri mamytė norės būti eko ploja.gif http://organinemedvi...namu-salygomis/

nu nuostabu, kokiu ideju galima prisigaudyti internete, o su bendraminciu pagalba uztenka tik cia zvilgtelt! Jega, bent zinosiu kad taip galima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eski @ 2011 09 13, 12:48)
Ir man atrodo pats laikas pradėti gyventi ekonomiškai ir su ekologija tai visai nesusiję  biggrin.gif 

as manau - net labai susije. as per viena menesiniu cikla sunaudodavau apie pakeli paketu, juos mesdavau ir tersdavau aplika dabar jau senokai gyvenu taip ir nesuvokiu, kai galeciau kitaip biggrin.gif
be to, nezinau ar sutapimas, ar is tikro - pakito kiekis smile.gif esu labai patenkinta biggrin.gif
ir visom linkiu toki dalyka naudot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eski @ 2011 09 13, 20:08)
Man, NAJA, tai labiau su ekonomiškumu susiję  biggrin.gif  Juolab, kad dabar parduotuvėse tiek visko yra ir dar net parašyta, kad ekologiška, o tai šiuo metu labai madinga  lotuliukas.gif
Ačiū labai už patarimą naudoti impregnuotą medvilnę, įlindus į visagalį internetą sužinojau, kad ir aš galiu būti "madinga" ir impregnuotis audinį ekologiškai bičių vašku.  Reikės pabandyti ar pasiteisins.

Šauni idėja su vašku thumbup.gif Tik man ji atrodo netinkama įklotams, nes juos skalbiu karštai ir džiovinu džiovyklėje ( ne labai eko ania ? tongue.gif ) taip pat karštai, o ir nešlampantis sluoksnis tiek mano įklotuose tiek vaiko sauskelnėse yra vidinis. Jį pakartotinai impregnuoti neišeis.
Plius kaip paskui pakartotinai impregnuoti jau susiūto įkloto tik vieną sluoksnį. Čia gal labiau tinkantis būdas kokiems sulankstomiems, nesiūtiems įklotams, kuriuos gali po panaudojimo išlanksyti ir išskalbus atskirą sluoksnį impregnuoti ir vėl susilankstyti.
Nu bet smagus būdas vistiek, manau kažkame kitame galima bus panaudoti. Ačiū labai už nuorodą, būtinai pasinaudosiu.

O jei jau kalbėti apie tai, kad eko dabar madinga, tai aš esu absoliučiai už būtent tokios mados sekimą biggrin.gif UŽ madą auginti vaikus ir patiems augti sveikais, UŽ madą sveikai maitintis, UŽ madą mesti rūkyti biggrin.gif
Tik, kaip ir visur, reikia mokėti atsirinkti, kas tikrai tikra, o kas peršama tik naudojantis skambiais žodžiais .
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2011 09 14, 13:04)
O jei jau kalbėti apie tai, kad eko dabar madinga, tai aš esu absoliučiai už būtent tokios mados sekimą  biggrin.gif  UŽ madą auginti vaikus ir patiems augti sveikais, UŽ madą sveikai maitintis, UŽ madą mesti rūkyti  biggrin.gif
Tik, kaip ir visur, reikia mokėti atsirinkti, kas tikrai tikra, o kas peršama tik naudojantis skambiais žodžiais .

labai grazai parasiai wink.gif super drinks_cheers.gif
Atsakyti
Smagu, kad temelė vel atgijo 4u.gif
Sakykite, ar pačios siūnatės ar jau perkatės pagamintus?
jei siūnatės, įmeskite nuotraukyčių...
Beje, kiek ilgai toks įklotas nepraranda savo prekinės išvaizdos?
Atsakyti
Oi kaip faina, kad yra bendraminčių!!!!
Aš tai kai pirmą kartą sužinojau apie tokį dalyką, tai pasibaisėjau, prisiminiau tarybinius laikus, tai mamos merliukus skalbdavo.... schmoll.gif
Na bet dėl įdomumo nuėjau į vienas dirbtuvėles, kur mamos pačios prisisiumo sau įklotukų. Tai aš pradėjau nuo to, kad pasiuvau tokių plonų kasdieninių tipo kai teplioja nedaug. Ir kaip patiko thumbup.gif
Labiausiai tai, kad nieko visai nejauti, nu visai nieko - kaip su kelnaitėm thumbup.gif
Tada jau pati namie šleivai kreivai prisisiuvau ir mėnesinių dienom ir dabar tik taip ir gyvenu.
Kam labai įdomu pačiom siuti, tai ateikit į dirbtuvėles. Vėl bus kaip ir aš buvau Prieraišiosios tėvystės centre spalio mėnesį.

Kai dabar prisimenu tą plastmasę tarp kojų .... doh.gif doh.gif fui.
Tiesa mano įklotukai bordiniai, vyšniniai ir gelėti, tai prekinės išvaizdos neprarado visai.
Atsakyti
QUOTE(Mėnulytė @ 2011 10 01, 21:44)
Na bet dėl įdomumo nuėjau į vienas dirbtuvėles, kur mamos pačios prisisiumo sau įklotukų. tėvystės centre spalio mėnesį.

ir as ten prisisiuvau biggrin.gif gal kartu siuvom, bet nezinau, kas tu tongue.gif
siaip ar taip, labai faina, prisisiuvau daug ir as biggrin.gif ir dabar kitaip net neisivaizduoju, reiks nufotkint kazkaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2011 10 02, 14:06)
ir as ten prisisiuvau biggrin.gif gal kartu siuvom, bet nezinau, kas tu tongue.gif
siaip ar taip, labai faina, prisisiuvau daug ir as biggrin.gif ir dabar kitaip net neisivaizduoju, reiks nufotkint kazkaip biggrin.gif

Jau ir aš gundausi į tuos kursus užsirašyt ax.gif Tikrai, moterys, nufotkinkint tai, ką turite, ir dydžius parašykite - įdomu padiskutuot ir apie tai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikondrija @ 2011 10 02, 18:24)
nufotkinkint tai, ką turite, ir dydžius parašykite - įdomu padiskutuot ir apie tai... ax.gif

kazka nufotkinau biggrin.gif
CIA ir CIA.

del dydziu, tai pas mane dvieju dydziu, man pilnai uztenka: mazesni pradziai ir pabaigai, o didesni - per pika smile.gif
kaip kitos? g.gif
Atsakyti