Įkraunama...
Įkraunama...

Brukaliai ("spameriai") forume

http://www.supermama...?...&p=42488534
Atsakyti
Sveikos moderatores. Noriu paklausti jusu, kodel o galbut kokiu tikslu (jei yra toks) leidziate vienam dalyviui Blondinas 250 (ar panasiai), tyciotis atviru tekstu is kitu dalyviu? Tyciojasi is kitu moteru atvirai vadindamas jas durnemis, debilemis, ir kitais panasiais zodziais? Jau ne syki skaitau jo issireiskimus ivairiose temose, ir susidaro nuomone kad kisa savo tikrai debiliskus issreiskimus vien dalyviu kirsinimui. Zinau kad kai kurios dalyves vien pamaciusios tam tikroj temoj Blondina tersianti tema, nusprendzia savo protinga nuomone pasilaikyti sau. Lai reiskiasi "durnelis". Ir ne mano vienos tokia nuomone. Siandien pat ta pati perskaiciau skyrelyje Vyru puslapis temoje "Kada jie nusprendzia tuoktis ar pirstis" ar kazkas panasaus. Viena dalyve garsiai samprotavo ta pacia tema, keista kad moderatoriai uz atvira tyciojimasi, neskiria jokiu nuobaudu sitam dalyviui, ar galiausiai nepasalina jo. Ir tai tikrai nera laisve visiems reiksti savo nuomone, kaip jus gal ir pasiteisinsite. Tai yra tyciojimasis is kitu pasislepus uz kompo.
O gal Blondinas tai viena/as is moderatoriu, uztai cia toks visateisis??? g.gif
Atsakyti
matot numeriuka 250, va tiek kartu buvo banintas ir tiek kartu pakeites IP adresa vel pasijunge.
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2010 12 01, 05:03)
matot numeriuka 250, va tiek kartu buvo banintas ir tiek kartu pakeites IP adresa vel pasijunge.


Tiesa, man buvo kilusi ta pati mintis, ypac kai pamaciau kad teturi 30 zinuciu ar pan.
Na ir vargsu reikia buti, skirti tiek savo laiko blevyzgoms... Itariu vargselis be darbo sedi ir nevertina savo laiko doh.gif
Atsakyti
Kodėl siuntinėjamos jau ne pirmą kartą tokio pobūdžio žinutės??? Manęs jos visiškai nedomina ir tik teršia paštą!!!

"Sveikos,

Grožio prekių centras www.patinka. lt laukdamas Šv.Kalėdų siūlo Jums puikias akcijas: kvepalams ir batams 20% nuolaida, o visiems laikrodžiams nuolaida net iki 60%. Be to, mūsų mylimiausioms klientėms iš supermama.lt - speciali nuolaida visoms kitoms prekėms 20%. Tereikia įvesti nuolaidos kodą "nuolaida" ir galėsite pirkti apatinius, drabužius ir aksesuarus pigiau.

Pasipildėme avalynės asortimentą ir šį kartą rasite naujų kolekcijų iš žinomiausių pasaulio gamintojų: EMU Australia, Nike, Reebok, Vagabond, Dr. Martens, La Mer ir kitų. Be to, atsinaujinome ir pradėjome prekiauti vardiniais laikrodžiais Armani, D&G, Camel Active, Esprit. Tarp kurių tikrai atrasi sau patinkantį.

Patinka.lt"
Atsakyti
Žinutės nr. 444 http://www.supermama...;#entry42613110 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 12 04, 00:25)

Blondinas nemirtingas,atgims didesniu nr
Atsakyti
kazkokios paslaugos

http://www.supermama...howtopic=667587
Atsakyti
Komercinis skelbimas (reklamuojamas forumas, kuriame galima užsisakyti talismanus) http://www.supermama...howtopic=673962
Atsakyti
siulo paslaugas

http://www.supermama...howtopic=674427
Atsakyti
QUOTE(Madonnna @ 2010 12 01, 18:44)
Kodėl siuntinėjamos jau ne pirmą kartą tokio pobūdžio žinutės??? Manęs jos visiškai nedomina ir tik teršia paštą!!!

thumbup.gif drinks_cheers.gif

Šiandien mano AŽ užgrūdo pasiūlymas iš nario DaugiauSporto, turbūt ir kitus pamalonimo, gal galima pratrinti?
Cituoju:
"Labas,

jeigu sportas nesvetimas dalykas, kvieciu uzsukti i daugiausporto.lt

Cia registruojasi zmones, kurie patys sportuoja ir turi issikele sau kazkoki tiksla. Pvz., suliekneti, padalinti figura ir pan.
Kiekviena menesi jie uzpildys nedidele anketele ir prisegs naujausia savo foto(gali but ir be veido), kad butu galima matyti, kaip laikui begant, su kiekvienu menesiu kunas vis grazeja.
Tikimes, kad sie rezultatai ikveps ir motyvuos nesportuojancius zmones pasekti siuo pavyzdziu, pasirinkti aktyvu ir sveika gyvenimo buda

Galbut susidomesite ir prisijungsite prie sio projekto

Aciu uz demesi

daugiausporto.lt"
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 12 06, 14:15)
gal galima pratrinti?

Žinutes iš pranešimų gaviklio gali trinti tik patys nariai smile.gif
Atsakyti