Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniuotės:)

QUOTE(andra313 @ 2017 02 21, 17:45)
A pries kelis metus irgi pirkau vision express, nes skubiai reikejo. Ir daugiau gyvenime ten nepirksiu. Stiklai (kurie tikrai nebuvo pigus ir buvo su ivairiom papildomom dangom, tame tarpe ir nuo subraizymu) tapo nenaudotini, net metu neatlaike: susibraize, atsirado dryziaiGarantijos negavau, nors as tikrai nei juos kazkur meciau, nei ka.


console.gif Pritariu, mes irgi su vyru nudegėm kaip reikiant, kelis metus buvom nuolatiniai klientai, mokėjom nemažus pinigus, rėmelius pirkom vardinius, brangius, o kai nunešė vyras iškritusį varžtelį rėmeliams pakeisti - neremontuojam pasakė, nesileido į kalbas, dar buvo ir garantinis, aferistai, daugiau ten kojos nekelsim...
Atsakyti
Vilniuj pigiausia optika esu radus tai Vilspekas. Akinius su rėmeliais ir darbu dar litais įsigydavau už 150.

Atsakyti
Sveikos, akinukų nešiotojos. Gavau pirmąjį savo akinių receptą ir nelabai moku jį skaityti ax.gif Receptas dėl trumparegystės, su dioptrijomis viskas aišku, įrašų apie sferą, ašį ir prizmę nėra. Recepto apačioje yra tokios dvi skalės, kuriose surašyti laipsniai. Kairėje akyje apibraukta ties 120 laipsnių, dešinėje ties 45 laipsniais. Gal žinot, ką tie laipsniai reiškia ir parodo? Gaila, neleidžia įkelti nuotraukos, bet gal suprasite mano klausimą smile.gif
Atsakyti

 Man labiau patinka užsisakyti akinius mažose optikose, visai kita kaina ir rėmelių galima rasti originalesnių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evk: 16 gegužės 2017 - 09:08
QUOTE(moranda @ 2017 05 12, 22:57)
Sveikos, akinukų nešiotojos. Gavau pirmąjį savo akinių receptą ir nelabai moku jį skaityti ax.gif  Receptas dėl trumparegystės, su dioptrijomis viskas aišku, įrašų apie sferą, ašį ir prizmę nėra. Recepto apačioje yra tokios dvi skalės, kuriose surašyti laipsniai. Kairėje akyje apibraukta ties 120 laipsnių, dešinėje ties 45 laipsniais. Gal žinot, ką tie laipsniai reiškia ir parodo? Gaila, neleidžia įkelti nuotraukos, bet gal suprasite mano klausimą smile.gif

Jums paskirti astigmatiniai (cilindriniai) akiniai. Grafoje cyl turi būti nurodytas skaičius su ženklu. Skaičiai su laipsniais - tai cilindrinės korekcijos ašys. Meistras pagal jas įstatys cilindrinius lęšius į rėmelį. Neškit savo receptą į optiką, ten tikrai viską supras ir jums pagamins akinius. 4u.gif
Atsakyti

Sveikos, galite pasiūlyti gerą optiką Kaune? Noriu pasitikrinti akis ir pasikeisti akinius. 

Atsakyti

Sveikos, rega.lt labai puiki optika. Jau daugelį metų ten einame ir niekuomet dar nenusivylėme - yra ir Kaune ir Vilniuje, mes kadangi patys iš Kauno bet gyvename Vilniuje tai dabar Vilniuje lankome gedimino pr. salone labai išsamiai ištiria akis ir vaikams mano abiems reikėjo tyrimų, tai labai maloni daktarė ir su vaikais labai moka dirbti, kas geriausia tai akinių pasirinkimas yra labai platus tiek man, tiek vaikams - dabar pirkom labai šaunius rėmelius su vaikams su kabliukais ir nenukrenta tuomet tie akinukai, nes šiaip labai dažnai pasimesdavo tie akinukai. Tai tikrai labai rekomenduoju.

Atsakyti

Neseniai pati sužinojau ir norėjau pasidalinti, kaip išsrinkti tobulus akinius pagal rėmlį ir veido formą. Visi žinom, kad akiniai derinami su veido forma, bet kaip..?

1. paiimi ir persipieši savo veido formą + antakius

2. padalini piešinį pusiau.

Kas lieka išskaidai į dvi atskiras dalis ir nupieši vieną prieš kitą gulsčiai: tai ideali jūsų akinių forma.

kadandi skiriamoji/vidurinė linija kertant  yra visiškai tiesi - ją reikia pakoreguogti pagal antakų formą (išgaubimą). Kalabant apie vyrus: Tomo Cruzo veidas idealiai tinka aviatoriais stiliaus akiniai (ne veltui tokiuose filmuose ir vaidina).

Pavyzdžiai idealiai tinkantys moterims:

1*EXEcxOijlycXe2iF6Ta_Qg.jpeg36ea224cf35e0873226a9a4b6fad2880.jpg

Atsakyti

arba, paprastesnis variantas - jeigu akiniai (vizualiai sudejus abi puses) atkartoja jūsų veido formą - ta froma Jūsų! Gali būti pakreipti į vieną ar ktą pusę, suapvalinti ar užaštrinti, bet esmės nekeičia..

Atsakyti

Mano skečas  :B : Beatai (ir draugei) labiausiai tinkanti akinių forma (pagal mano teoriją) - jos nebjaurotų net vyriškos formos akiniai,neperstorais rėmais.

Priedas  CAM06342 3.jpg   38,28KB   6 Parsiųsta kartų

Čia kaip naujas hobis, visiems iš interneto paišau, kokie tiktų akiniai  :D  :P

 

Atsakyti