Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniuotės:)

akinius nešioju jau apie 10 metų, ne dėl grožio aišku...Brangūs bjaurybės dažnai nepasikeisi...o ir jokios preimonės nuo rasojimo nepadeda. Kartais pagalvoju apie operaciją, nes lindzės ne prie širdies
Atsakyti
Aš irgi nešioju akinius, turbūt kokį porą metų ir randu vien nepatogumus, nė vieno pliuso. Jei akių korekcijos operacija būtų pigesnė, iškart daryčiaus.
Atsakyti
akinius nešioju, nes man patinka juos nešioti - rėmelius renkuosi tik gerose optikose (eagle vision, fielmann), nes tai yra mano stiliaus dalis (a la inteligentiška studentė). na, būna reikalas panešioti kontaktinius lęšius, pvz, bjaurus oras ar turistinis žygis, arba tiesiog būnu pavargusi nuo akinių, tai kokį mėnesį nešioju vien kontaktinius lęšius.
mano gyvenimas su akiniais trunka jau ~12metų, "atradau" lęšius prieš ~5metus.
Atsakyti
As ir nesioju akinius mirksiukas.gif Bet tik namuose. Zliba esu matyt jau penkti metai g.gif Linzes nesioju trecius. Nera jokiu nepatogumu su linzem,o jei dar pasirinktumet silikonines is vis jokio diskomforto. Galiu ir i baseina ir i upe ir i bara ir visur kur reikia. Tiesa va neseniai nusipirkau stiliovus Vogue remelius (kainele 600Lt be nuolaidos blink.gif ), taigi dabar su tokiais ir i gatve daznai iseinu ir siaip patogu,kad savaitgaliais nereik detis linziu.
Per visa nesiojimo praktika pakeiciau bene tris remelius, ir tai tik todel,kad turejau dvejus - vieni buvo nesiojimui namuose, kiti laukan (kol dar linziu nebuvau atradus). , bet jie nebuvo is brangiuju - max. 180Lt g.gif
Atsakyti
Nuo mokyklos laikų nešiojau akinius, dabar jau kokie šešeri metai - tik kontaktinius lęšius. Įsidedu ryte ir pamirštu, išsiimu tik miegot eidama. Paminklą reikėtų pastatyti tam, kas juos išrado.
Atsakyti
Akinius nešioju 8 metus, tai taip pripratau, kad kartais net duše užmirštu nusiimti biggrin.gif Turiu ir kontaktinius lęšius, bet su jais ilgiau terliotis reikia, kartais taip tingisi ax.gif O dėl operacijos, tai nelabai patikimas dalykas, juk ilgalaikių dalies ragenos pašalinimo pasekmių dar niekas netyrinėjo, laikui bėgant beiskeičiant akių struktūrai, funkcijoms gali tekti vėl grįžti prie akinių, ir dar "džiaugtis" komplikacijomis. blink.gif
Atsakyti
Akinius nešioju jau 20 metų doh.gif Gal ir daugiau, nes dar darželio nuotraukuose su akinukais... Vaikystėj tai svajojau jų atsikratyti. O pauglystėj tai tapo ir mano įvaizdžio dalimi biggrin.gif
Keičiu rėmelius kas 4-5 metai. Tuo pačiu ir naujus silpnesnius stikliukus tenka įdėti thumbup.gif
Trūkumas? Rasoja biggrin.gif O kai buvo šalčiai virš -20 tai vienas stiklas buvo ir užšalęs blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi prie akiniuociu biggrin.gif . akinius nesioju apie 7 metus. didziausi nepatogumai- sunku issirinkt tinkacius remelius, baisu pamest ar sulauzyt, rasojantys stiklai irgi nervina. lyginant su lesiais, akiniai turi daugiau minusu, todel jau beveik trejus metus nesioju lesius, o akinius- tik namie.
Atsakyti
Akinius nešioju jau vieš 10 metų. Dabar kokius 3 metus nešioju ir kontaktinius lešius, bet namie, retkarčiais ir mieste einu su akiniais. Pagrindinis akinių privalumas (lyginant su kontaktinėmis linzėmis) man yra tai, kad dirbant kompiuteriu ne taip pavargsta akys.
O trūkumai: bijau pamesti (tarkim žygyje kokiam), maudytis su akiniais nesimaudau, o be jų esu žliba, rasot ypatingai nerasoja, bet gražesnė aš sau be akinių...
Atsakyti
aš ir akinukus nešioju. jau kokie 8 metai. iš pradžių nešiodavau tik per pamokas. jausdavau kompleksą ir per pertraukas būdavau žliba ir gatvę irgi be akinių. kai pradėjau studijuot, pusantrų metų nešiojau linzes. akinius labai retai - savaitgaliais, ar šiaip jei tingėdavau su linzėm terliotis (ypač kai neišsimiegojus būdavau). bet poto linzių ko tai akys pradėjo "nebepriimt", nusipirkau naujas, bet tas pats - valanda dvi ir vėl reikia išsiimt. o dabar taip pripratau prie akinių, kad kažkaip keistai atrodau sau be akinių, o ir draugui neįprastai atrodau.
Atsakyti
Akinius nešioju 22 metus. Vaikystėj ir paauglystėj nekenčiau jų, todėl nenešiojau (nepaisant didelio minuso). Dabar stengiuosi jų nepastebėt pati ir kad aplinkiniai nepastebėtų- nešioju arba linzes, arba akinius be rėmelių. Sau, kaip Kveli, žymiai gražesnė esu be akinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meškutė_Nida: 03 vasario 2006 - 08:31
As taip pat prie akiniuku biggrin.gif Akiniuota jau apie 14 metu.Prasteti regejimas pradejo jau pradinese klasese,bet jauciau ziauru kompleksa,todel nesioti pradejau nuo kokios 8 klases,kai pradejau visiskai nedakuslinti kas parasyta ant lentos.10 klasej tevai nupirko linzes,dar kurias reikejo virinti doh.gif Tai nuo tada su jomis nesiskyriau.O dabar kokie 3 metai vel nesioju akinius,nes dirbau prirukytose patalpose,tai akis labai grauzdavo.Bet matyt teks prisiminti linzes vel, nes mazius jau dabar paciumpa uz akiniu,okas bus veliau doh.gif Nervina kai uzrasoja(jozik v tumane),kai rengiuosi pamirstu nusiimti,kartais kai pasidedu,tai vyro tenka prasyt,kad padetu ieskoti doh.gif,vonioj pamirstu nusiimti,dazytis bandau nenusiemusi o kai reikia rinktis remelius,turiu su kuo nors eiti, kad pasakytu ar normaliai atrodau,arba detis linzes.Manau,kad ir akiniai ir linzes turi savu privalumu ir trukumu,todel nespjaunu nei i vienus,nei i kitus.
Atsakyti