Pritariu, mes irgi su vyru nudegėm kaip reikiant, kelis metus buvom nuolatiniai klientai, mokėjom nemažus pinigus, rėmelius pirkom vardinius, brangius, o kai nunešė vyras iškritusį varžtelį rėmeliams pakeisti - neremontuojam pasakė, nesileido į kalbas, dar buvo ir garantinis, aferistai, daugiau ten kojos nekelsim...
Pritariu, mes irgi su vyru nudegėm kaip reikiant, kelis metus buvom nuolatiniai klientai, mokėjom nemažus pinigus, rėmelius pirkom vardinius, brangius, o kai nunešė vyras iškritusį varžtelį rėmeliams pakeisti - neremontuojam pasakė, nesileido į kalbas, dar buvo ir garantinis, aferistai, daugiau ten kojos nekelsim...
Jums paskirti astigmatiniai (cilindriniai) akiniai. Grafoje cyl turi būti nurodytas skaičius su ženklu. Skaičiai su laipsniais - tai cilindrinės korekcijos ašys. Meistras pagal jas įstatys cilindrinius lęšius į rėmelį. Neškit savo receptą į optiką, ten tikrai viską supras ir jums pagamins akinius.
Sveikos, rega.lt labai puiki optika. Jau daugelį metų ten einame ir niekuomet dar nenusivylėme - yra ir Kaune ir Vilniuje, mes kadangi patys iš Kauno bet gyvename Vilniuje tai dabar Vilniuje lankome gedimino pr. salone labai išsamiai ištiria akis ir vaikams mano abiems reikėjo tyrimų, tai labai maloni daktarė ir su vaikais labai moka dirbti, kas geriausia tai akinių pasirinkimas yra labai platus tiek man, tiek vaikams - dabar pirkom labai šaunius rėmelius su vaikams su kabliukais ir nenukrenta tuomet tie akinukai, nes šiaip labai dažnai pasimesdavo tie akinukai. Tai tikrai labai rekomenduoju.
Neseniai pati sužinojau ir norėjau pasidalinti, kaip išsrinkti tobulus akinius pagal rėmlį ir veido formą. Visi žinom, kad akiniai derinami su veido forma, bet kaip..?
1. paiimi ir persipieši savo veido formą + antakius
2. padalini piešinį pusiau.
Kas lieka išskaidai į dvi atskiras dalis ir nupieši vieną prieš kitą gulsčiai: tai ideali jūsų akinių forma.
kadandi skiriamoji/vidurinė linija kertant yra visiškai tiesi - ją reikia pakoreguogti pagal antakų formą (išgaubimą). Kalabant apie vyrus: Tomo Cruzo veidas idealiai tinka aviatoriais stiliaus akiniai (ne veltui tokiuose filmuose ir vaidina).
Pavyzdžiai idealiai tinkantys moterims:
arba, paprastesnis variantas - jeigu akiniai (vizualiai sudejus abi puses) atkartoja jūsų veido formą - ta froma Jūsų! Gali būti pakreipti į vieną ar ktą pusę, suapvalinti ar užaštrinti, bet esmės nekeičia..
Mano skečas : Beatai (ir draugei) labiausiai tinkanti akinių forma (pagal mano teoriją) - jos nebjaurotų net vyriškos formos akiniai,neperstorais rėmais.
CAM06342 3.jpg 38,28KB 7 Parsiųsta kartų
Čia kaip naujas hobis, visiems iš interneto paišau, kokie tiktų akiniai