QUOTE(maskatukas @ 2016 01 09, 17:30)
Lb dekui uz atsakymus. As nesioju tik akinius. Pastoviai reikia naudoti asaras.o atidarius buteliuka galioja 2 men , tai reikia ir pakeisti kita priemone. Tears naturale naudoju. Vistiek akys traiskanoja, maziau bet vistiek.
Aš irgi turiu tą problemą, be drėkinančių lašiukų nei per kur
Efektyviausias ko gero Lakripos gelis, užtenka 2-3 kartus susilašinti. Visa kita tai reikia gerokai dažniau. Lašiukus keičiu, dažniausiai naudoju šiaip drėkinančius ( sensivit su vit. A, su akišveite, su hialuronu ar dar kažką kam būna tuo metu akcija)+ lakriposą. Tik atostogų metu apsieinu be lašų arba reikia labai mažai, bet kai dirbu tai reikia kišenėje nešiotis praktiškai
Ir man irgi reikia progresinių akinių- jau net ne dėl patogumo, bet dėl sveikatos, nes baigiu akis suvaryti. Tariausi dėl jų Fielmane, tai sakė, kad dabar esantys rinkoje netinkami vairavimui, tiksliau- nelabai tinkami, nes iškraipo šoninio matomumo zoną. bet, sakė, turi šiais metais kažkada pasirodyti turintys šoninio matomumo zoną ir tinkamesni vairavimui, tai aš palauksiu kol tokie pasirodys, nes man svarbiausia, kad tiktų darbui... tik kaina tų progresinių tai kosmosas