QUOTE(kackac @ 2015 06 02, 02:24)
Nelabai įsivaizduoju, kaip įmanoma internetu užsakyti progresinius akinius
Su receptu viskas aišku, suvedat duomenis ir viskas. O kaip centruotė? Tikslus vyzdžių centrų sužymėjimas ant demo lęšių yra viena iš pagrindinių faktorių, lemiančių progresinių akinių tinkamumą žmogui. Centrai žymimi "gyvai", žmogui užsidėjus pasirinktą rėmą. Neįsivaizduoju, kaip tai padaryti internetu. Nebent, siunčiant savo nuotrauką ar naudojant kažkokią spec. internetinę programėlę. Kita vertus, koks tuomet tikslumas? O tikslumas progresiniuose akiniuose ypač svarbu. Bet koks nukrypimas ir prasideda nusiskundimai, kad negaliu vaikščioti, sienos ir grindys išlinkusios, nesimato skaityti arba knyga atrodo išlenkta. Žodžiu, man kelia įtarimą progresinių užsakymas internetu.
Na aš ištikro nelabai suprantu kaip ten ką padaro. Faktas vienas, užsakant gyvai primatavo juk viską. Atejau atsiimti, ir besimatuojant tiek supykino, ir raides mačiau dvigubas . Net neėmiau jų. Vat ir specas matuotojas, padorioje akių klinikoje. Ne vienus akinius gaminomės šeimai ten, visi buvo geri, iki kol prireikė progresinių.
Nusprendžiau surizikuoti pirkti internetu dėl mažesnių kainų ir galimybės keisti jei netiks, arba grąžinti. Bingo, šiandien gavau akinukus. Net išsišiepiau iš laimės. Jau ir vairavau su jais, nebesijaučiu kaip girta
Kol laukiau jų, nuėjau į kitą parduotuvę, kad paaiškintų man apie progresinius. Sužinojau, kad jų yra visokiausių rūšių, sužinojau skirtumus, ir kainas. Gryžus pasitikrinau kokius užsakiau internetu, ir jau iškart mačiau, kad užsakiau gerus. O gavus įsitikinau, kad pataikiau.
Dabar gavoju, kad parduotuvėje man matyt padarė su pačios prasčiausios kokybės technologija ir stiklais, nes atsimenu, kad buvo storas stiklas.
Dabar gavau su "Digital Free Form Ultra Thin Progressive stiklais".