QUOTE(Jarida @ 2009 11 11, 07:26)
na zinok as ir pasidariau tik skaitymui tuos akinius ir darbui su kompiuteriu, kai uzsidejau tai galva susisuko kaip girta jauciausi
na bet sake kad cia taip normalu turim priprasti, tai pasikankinau neilgai pripratau prie ju dabar darbe ju nenusiimu kai tik sedziu prie kompo liuks ir matau visai kitaip net smagu
pakentek truputi ir viskas bus gerai nebent jau tau labai ten negerai reiketu is naujo kad paziuretu gal tikrai per stiprius israse
tikiuosi nesupyksit, kad toki sena posta pacitavau. Bet praita savaite jauciausi lygiai taip pat.
Atejau pasiimti ka tik pagamintu akiniu. Dare dvigubo regejimo linzes, skaitymui apacioje vienas stiprumas, ziureti i toli kitas. Iskart abejojau, del tokio recepto. Ir ka gi, uzsidejau as juos, ir ne velnio nemaciau per apatine dali. Visos raides dvigubos ( pertikrino regejima, receptas puikiai tinka su paprastom linzem). O per virsutine dali maciau viska puikiai, tiek raides, tiek i toli. Nesutikau ju paimti. Tiek sumoketa, o nenaudosiu. Issirinkau antrus remelius, o tu nesekmingu linziu kaina padenge man naujas linzes dviems akiniams.
Sako ne visiems tinka tos "digital" linzes, man deja netiko. But buve patogu apsieiti su vienais. Dabar turesiu keitalioti
Kadangi esu visiskai naujoke akiniu sferoje, dar ir ant remeliu kainu issiduriau. Internetu galima uz tas pacias kainas kaip parduotuveje uz paprastus, brandinius nusipirkti
Brangu nematyti, tikiuosi negreit reikes keisti i naujus. Bet nuo pernai jau pastiprino recepta