Sveikos.
Šiandien iš optikos atsiėmiau savo naujus akinius ir stipriai nusivyliau.
Ar kuriai nors teko susidurti su tokiu dalyku, kad su akiniais vaizdas stipriai sumažėja, lipant laiptais atrodo, kad jie griūna, vertikalūs darosi, koją dedi ant žemės ir negali suprasti, kada ji pasieks žemę, žiūri į kokį nors daiktą ir judinant galvą jo proporcijos keičiasi: mažėja, siaurėja ir t.t. Kol pagaliau pradeda pykint nuo visko.
Pažadėjau otpikoj, kad šiandien pasipratinsiu ir ryt ateisiu, bet net negaliu su jais būt, pykina
Pasiskaičiau, kad gali būt sumaišytas cilindro pliusas su minusu. Aišku, aš nieko čia nesuprantu ir nežinau, kaip ir kas įtakoja tokį dalyką.
Akinių receptą parinko tos pačios optikos gydytoja. O šiandien darbuotoja bandė aiškint, kad akinių lęšiai sferiniai, dėl ko reikia priprast prie jų. Bet man niekas nepaaiškino, kad taip bus. Man reikia paprastų, elementarių lęšių, bet jokių vaizdo iškraipymų
Turėjau ne vienus akinius, bet tokios nesąmonės nebuvo. Beje, mano regėjimas -2.
Kaži ar įmanoma įrodyt, kad tai jų kaltė ir man juos reikia perdaryti? Gal pas kitą gydytoją nueiti su tais akiniais?
sveiki, man buvo lygiai ta pati situacija kaip aprašėte. Galvos pakreipt negalėdavau, ant žemės net koją statyt normaliai neidavo, kaip ir minėjot, negali suprasti ar pasieksiu žemę. Paskambinau tą pačią dieną į Optiką, liepė apsiprast- bandžiau pratintis beveik dvi savaites bet deja, niekaip, todėl nuskubėjau pasikeist, tai pridaviau pakeist. nemokamai viskas.