Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniuotės:)

QUOTE(Olimpiete @ 2011 03 17, 18:08)
Akinius nesioju beveik visa gyvenima, taigi esu turejusi ju ivairiu. Optometrija tobuleja ir jau siais laikais dioptrinius lesius galima ideti i realiai bet kuriuos jums patinkancius remus. Nebutina netgi kad remas tiesus butu, nedant brangu polaroid lesi, jau net nesvarbu tas islinkimas. Mano pacios didelis minusas (trumparegyste), o siai vasarai pagal mada smile.gif turiu isigijusi stai tokius:

http://img707.images...37/akinukai.jpg

Ir stikla galima padaryti tamsumo koki nori, pvz siu as dariausi violeta, virsuje tamsu, i apacia sviesejanti.

Jei nepaslaptis kiek kainavo sie akiniai jau su pakeistais lesiais? ir kur daretes? Man taip pat didele trumparegyste -5,5. Kontaktinius lesius retai kada galiu isideti, nes akys jautrios. Chameleoniniai man negrazu. O taip noretusi akinuku nuo saules, va tokiu graziu, madingu, kaip Jusu. Tik bijau, kad nieko nesigaus, del per dideles trumparegystes.
Atsakyti
QUOTE(dideee @ 2011 03 17, 20:19)
Jei nepaslaptis kiek kainavo sie akiniai jau su pakeistais lesiais?  ir kur daretes? Man taip pat didele trumparegyste -5,5. Kontaktinius lesius retai kada galiu isideti, nes akys jautrios. Chameleoniniai man negrazu. O taip noretusi akinuku nuo saules, va tokiu graziu, madingu, kaip Jusu. Tik bijau, kad nieko nesigaus, del per dideles trumparegystes.


Mano akys panasiai kaip jusu, kontaktiniu lesiu negaliu irgi naudoti del to pacio akiu jautrumo, "isverkiu" as juos smile.gif
Remeliai 1000 lt be cento, lesius dejau pigius, nes turiu ir kitus akinius nuo saules su geresne danga, taigi lesiai kainavo apie 200 uz 2 vnt. Jei buciau dejus brangius Polaroid lesius, kur be visu iprastiniu dangu dar atspindziai nuimami ir pan, tai buciau islosus, kad dar plonesnis lesis butu, bet ir be to gavos tikrai puikus rezultatas, ne specialistas nepasakytu, kad cia dioptrijos idetos. Patenkinta 100 proc.
Dariausi Optometrijos centre.
Atsakyti
Eilę metų nešiojam akinius su visais įmanomais filtrais ir fotochromine danga. Patalpoj lęšiai vos vos tonuoti rusvai (gali būti pilkai, melsvai), o lauke smarkiai patamsėja. Ypač naudingi giedrą žiemos dieną, kai šviesą atspindi sniegas. Lęšiai šviesėja/tamsėja gana greitai, bet nesijaučia jokio diskomforto. cool.gif cool.gif
Atsakyti
As tokius akinius laikau automobilyje, nes reikalingi jie man tik vairuojant. Nors pasikeist tenka kaskart ivaziuojant i garaza - tai jokia problema.

Pirkau Fielmann optikoje pries gal 3 metus. Kainavo ±100 Lt remeliai ir kokie 150 Lt stiklai. Tiesiog issirinkite is saules akiniu stendo tinkancius remelius, tik ziurekite, kad stiklas nebutu lenktas. O stiklus su dioptrijom galima irgi rinktis ivairaus tamsumo ir atspalviu.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Noreciau patarimo, kurios akinukus perka Vilniuje. Norisi stilingu, graziu, bet aisku kuo pigiau..visada perku Fielman, nes ten geras aptarnavimas, bet jei akinukai grazesni is kart kerta per kisene. Gal kas turi rekomenduoti optikos salonu? 4u.gif
Atsakyti
Aširgi turiu akinius nuo saulės su dioptrijomis. tikrai nelabai patogu, ypač kai užeini saulėtą dieną į parduotuvę, ir reikia pasikeist į paprastus akinukus. o tada išėjus iš parduotuvės - vėl atgal. nes akinius nešioju dėkle, tai rankinėj dar juos kol surandi... bet šiaip aišku kai jau kažkur parke sėdi, paplūdimy ar panašiai - nepakeičiamas dalykas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eretukas: 05 balandžio 2011 - 22:23
turiu ir aš tokius akinius. pasidariau iš kart kai nusipirkau mašiną, nes kol jos neturėjau važinėjau minimaliai su MB mašina ir jų nelabai reikėjo.
pasiteisino man jie 100 procentų.
tik gaila, kad rėmeliai turi būti kuo statesni, nenuožulnūs. mano veidas siauras, tai tokie "tiesūs" akiniai nelabai kaip žiūrisi.
bet svarbu man patogu vairuojant, nelabai kreipiu dėmesį į tai ar jie man tinka ar ne

kitose situacijose aš jų nenaudoju, nes minusiukas nedidelis, nelabai dar reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 06 balandžio 2011 - 08:12
Nešioju akinius tamsėjančius (fotochrominius, arba "chameleoninius"). Gal ir šiek tiek patogu, bet jau pradėjau nemėgt jų... jie pas mane kažkaip rudai, vos ne oranžiškai tamsėja, tai vasarą nuotraukose taip nesąmoningai atrodau, negaliu žiūrėt doh.gif tai dabar galvoju vasarai naujus akinius pasidaryt - vienus paprastus, skaidrius, ir kitus nuo saulės. Tik kaip čia dauguma minėjo, bėda kad tamsius lęšius su dioptrijom gali tik į tiesius, nelenktus rėmus įdėt... "ray ban" tipo labai gerai tiktų, bet galvoju ar jie greit neišeis iš mados. Ir dėl spalvos vis mąstau - vienoj optikoj klausiau, tai sakė lešiai gali būt juodi arba rudi, ir 3 tamsumo lygių. Žodžiu, teks ne vieną šimtą paaukot unsure.gif brangus malonumas tie akiniai...
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2011 04 06, 09:10)
turiu ir aš tokius akinius. pasidariau iš kart kai nusipirkau mašiną, nes kol jos neturėjau važinėjau minimaliai su MB mašina ir jų nelabai reikėjo.
pasiteisino man jie 100 procentų.
tik gaila, kad rėmeliai turi būti kuo statesni, nenuožulnūs. mano veidas siauras, tai tokie "tiesūs" akiniai nelabai kaip žiūrisi.
bet svarbu man patogu vairuojant, nelabai kreipiu dėmesį į tai ar jie man tinka ar ne

kitose situacijose aš jų nenaudoju, nes minusiukas nedidelis, nelabai dar reikia



mano situacija tokia pat- akiniu nesiot nereikia, tik vairuojant. o kadangi mano akys yra superjautrus- negaliu normaliai atsumerkt jei sviecia saule, tai nuolat su akiniais esu.tad vairuojant kas nors pastoviai nukencia. dazniausiia vasara ir sauleta diena renkuosi tamsius akinius. nes jei spygina saule-tai is viso nieko nematau.
vis pagalvoju apie tokius akinius su dioprtijom. buvau kazkada uzejus i viena optika, bet kaina nelabai pradziugino, plius remeliu pasirinkimas buvo trikai skurdus.
bet siais metais , kai isigyjau masina, rimtai planuoju pasidaryt tuos akinius..
Atsakyti
o Vilniaus akropolyje, yra kur taiso akinukus?
Atsakyti
apsilankiau 3 optikas. kaina tokiu akiniu - apie 600lt su remeliais... brangoka... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 04 30, 20:15)
apsilankiau 3 optikas. kaina tokiu akiniu - apie 600lt su remeliais... brangoka... g.gif  g.gif  g.gif

Tikrai kad brangoka. Idomu, negalima atsinest savo remeliu, kad i juos stiklus idetu su dioptrijom g.gif
Cia tikriausiai per gerai noriu lotuliukas.gif
Atsakyti