QUOTE(migliuse @ 2009 08 21, 19:21)
Na man dave tokia kortele ten viskas ir surasyta. Kaip supratau ten cilindras yra
Sveika, noriu patarti tau del astigmatiniu kontaktiniu lesiu, kad 700 litu kainuotu lesiai, tai net issiziojau, tai kas ten per lesiai, niekaip nesuprantu, idomu kokioje optikoje buvai, kur cia tokios kainos? Tiesa, o tu sakei gydytojai, kad nori kontaktiniu lesiu, ar cia akiniu ar kontaktiniu lesiu receptas? Visu pirma man taip irgi buvo, as nuejau i "Optikos pasauli" ten patikrino gydytoja akis ir uzsake astigmatinius lesius, matai juos gamino specialiai pagal mano recepta, po 2-3 savaiciu kai pagamino lesius atejau vel i ta pacia optika, tada gydytoja apziurejo ar gerai tas lesis laikosi,leido pavaikscioti pora dienu, tada vel as atejau i optika ir pardaveja uzsake dezute tu lesiu, zinok jauciuosi puikiai, akiniu net nenoriu nesioti, tu lesiu pavadinimas yra Acuvue Oasys, dezuteje yra 6 vienetai, kainuoja dezute 249 litai berods, o perkant 2 dezutes dabar vyksta akcija 40% nuolaida, o vienai dezutei gauni 25% nuolaida. lesiai tikrai labai geri, ir su nuolaida pigiai gaunasi ir ne 700 litu kainuoja:)