QUOTE(Klepesova @ 2008 03 24, 16:10)
Būtinai keisk gydytoją.
Mano akys blogėjo pamažu: iki 16 mačiau viską ir visus
, 17 buvo -0,5 ir-07
, 19 metų jau -1 ir -1,5 kai suėjo 24 pasakė kad -1,5 ir -1,75 (kaip tą 0,05 pamatė- man ir dabar dar klausimas
, gal tik suklydo rašydama) na o kai suėjo 27 ir nuėjau į Senąją pelėdą man ištyrė viską (tiesa pirkau akinius už beveik 800Lt) ir nustatė ne tik tiksliai mano problemą, bet ir nuo ko migrena identifikavo
) tačiau deja per vėlai. Sakė pas mane ši problema įgimta ir ją pastebėti turėjo net studentas. Kur žiūrėjo mano "gerosios gydytojos" tiek metų- nežinia.
Dabar turiu akinius stipriausius liaudiškai chameleonais vadinamus, su atspindžiu... paprasti akiniai- bet išėjus į lauką pradeda tamsuoti. Taigis būna "faina" kai trumpam saulutė pasirodo- mano akiniai pasidaro juodi- o jai pasislėpus visi žmonės žiūri kaip į trečią brolį kvailelį nuo saulės akinius tamsią dieną nešiojantį
, bet man gerai- galvos nebeskauda
o tai koki acia liga???? nes toks jausmas kad man tas pats. Labai jautriai reaguoju i sviesa, kad ir siandien, nei cia saule sviecia, nei labai giedra diena o isejus i lauka jau merkiuosi akis skauda, tiesa buvau su lesiais...
kita menesi drosiu pas kita gydytoja, nes tik sausi pasikeiciua akinius ir jauciu kad jau vel siek tiek suprastejo regejimas
as taip nieko nedarydama iki kurmio lygio nusirisiu