Mane baldavimo rezultatai nustebino - labai jau daug akiniuociu. Bet aiskiai cia veikia iskreipiantysis veiknys - i sia tema pagrinde "ilindo" regejimo problemu turincios mamos
Balsavau TAIP, taciau realiai akinius nesioju tik namuose - su jais is vonios "daeinu" iki lovos, kai vonioj issiimu linzes Nors mano akinukai visai grazuciai, bet kazkaip nepatogu... Rasoja ziema, siauresnis regejimo laukas. As uz linzes! O silikonines linzes dar geresnes musu akims
Balsavau TAIP, taciau realiai akinius nesioju tik namuose - su jais is vonios "daeinu" iki lovos, kai vonioj issiimu linzes Nors mano akinukai visai grazuciai, bet kazkaip nepatogu... Rasoja ziema, siauresnis regejimo laukas. As uz linzes! O silikonines linzes dar geresnes musu akims
Nesioju ne akinius o kontaktinius lesiu
QUOTE(Bajm @ 2006 04 12, 10:00)
kaip valote akinius?
yra specialios slapios serveteles akiniams valyti.labai patogu ir gerai nuvalo.
as akinius nesioju tik lauke,mat i toli nematau labai gerai o namuose-tai tik prie kompiuterio.
Akinukus nešiojau beveik 30 metų. Iš pradžių tik į tolį, o po to nuolatinai. Kai pas mus atsirado pirmieji lęšiai, tada namuose nešiodavau akinius, o kitur lęšius. Dėl akinių visada kompleksuodavau, todėl juos nešiodavau tik namuose, o nuo lęšių akys pavargdavo Ilgai svajojau apie akių operaciją, kol galutinai apsisprendžiau ją pasidaryti. Dabar jau nebenešioju nei akinių, nei lęšių. Džiaugiuosi, kad gerai matau ir atsikračiau nepatogumų, kurių turėdavau nešiojant lęšius ir akinius
Akinius nesiojau virs 20 metu. Pagaliau pasiryzau pabandyti lesius, dabar gailiuosi, kodel taip ilgai kankinausi su akiniais. Komfortas nerealus, ant nosies akiniai nekabo, o viska matau, vasara galejau nesioti akinius nuo saules, o tai kad reikia ryte vakare ideti isimti, kai ipranti, tai smulkmena.
[quote=Giedroji,2006 09 30, 22:29]
Akinius nesiojau virs 20 metu. Pagaliau pasiryzau pabandyti lesius, dabar
Na matau temele siek tiek apmirusi.
Gal mielos mamos neseniai akinuku ieskojote pirkti? Noriu atsinaujinti, o permoketi nelabai norisi. Gal kokiu akciju zinote, ar gal pasinaudojote siuo metu vykstancia Vision expres akcija?
Akinius nesiojau virs 20 metu. Pagaliau pasiryzau pabandyti lesius, dabar
Na matau temele siek tiek apmirusi.
Gal mielos mamos neseniai akinuku ieskojote pirkti? Noriu atsinaujinti, o permoketi nelabai norisi. Gal kokiu akciju zinote, ar gal pasinaudojote siuo metu vykstancia Vision expres akcija?
Dabar gera akcija Optometrijos centre viesiems rėmeliams 30 % nuolaida su "iki premija" kortele. galite pažiūrėti čia www.optometrija.lt
QUOTE(eglužė @ 2007 03 07, 21:39)
Dabar gera akcija Optometrijos centre viesiems rėmeliams 30 % nuolaida su "iki premija" kortele. galite pažiūrėti čia www.optometrija.lt
Man labiau patinka akcijos kur akiniu stiklai nemokamai, nes man stikliukai gan brangus reikalingi.
Optometrijos centre jau senokai buvau, bet labai idomiu remeliu taip ir nemaciau.
akiniai akiniai sugebejau atsisesti ant ju ryte Ryt reiks lekt ieskoti .Pikta kaip sirse dabar