Sveikos, man be galo būtų įdomu kaip galima pagerinti regėjima, prieš kokius 6 metu pajaučiau kad pablogėjo regėjimas teko tam tikslui jau naudoti akinius -0,5 bet tik tam tikriems atvejams, pastoviai nešioti nereikėjo, paskui po metų vėl pajaučiau kad blogiau nuėjau pasikeičiau į stipresnius -0,75, tai buvo 2002 metais, paskui buvo tarpas kad akys pavargdavo, darbas mokslai, dagiau nei prieš pusantrų metų tikrinausi poliknikoje, sako bus gerai dar tokio pat stiprumo. tad taip ir liko, tačiau dabar nuėjus i optika pasidaryti naujus akinius ir apsilankius pas optikos okulistę man jau prireikė net -1,5, o aš jaučiaus kad paskutiniu metu man pagerėjo
atrodo kad skirtumo didelio labai be akinių ir su tais mano 0,75 nejausdavau, bet kad labai toli tikrai nematydavau, na tai man nemaišė gyventi, mikriuka susistabdydavau ir be akiniu
. tad man labai įdomu, ka reiktų daryti, kad dar nepablogėtų labiau
Nors ir dabar gyd nepriskyrė nešioti pastoviai tik vairavimui, ar dar kur nematysiu, bet manau kad prie sitpresnių gali greičiau priprasti.
Meilė laukinė galia. Kai stengiamės ją valdyti, ji mus sunaikina. Kai stengiamės įkalinti, paverčia vergais. Kai mėginame suprasti, supainioja mus ir sutrikdo. Ši galia žemėje yra tam, kad suteiktų mums laimės, kad priartintų mus prie Dievo ir prie mūsų artimo. Bet mylint taip, kaip dabar mylime, kiekvienai ramybės minutei tenka valanda sielvarto. Paulo Coelho