Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalba kačiukams

Sulaukiau žinutės, kad katinėlį priglaustų Kaune smile.gif reikia, tik kažkaip jį nugabenti, tad ieškome transporto Vilnius - Kaunas. Boksiuką, jei reikės, pasiskolinsiu iš draugės
Atsakyti
QUOTE(villijaa @ 2013 09 23, 09:16)
Sulaukiau žinutės, kad katinėlį priglaustų Kaune smile.gif reikia, tik kažkaip jį nugabenti, tad ieškome transporto Vilnius - Kaunas. Boksiuką, jei reikės, pasiskolinsiu iš draugės


pro kauna vaziuotume uz 2-3 sav tik. tikiuosi transporta rasite greiciau
Atsakyti
Už lango tyli, bet tamsi ir šalta naktis... Rudeninis lietus nepaliaujam barbena į stiklą. Matau, kaip lietaus lašai rangydamiesi lyg skubančios gyvačiukės nubėga stiklu ir susilieja į vieną visumą. Tokiomis akimirkomis žiūrėdama pro langą į niūrią tamsą suprantu, kad turėti namus yra be galo gera.

Su Tedžiu apie tai pasišnekam kas vakarą, kai tik nuvogusi akimirką nuo kitų augintinių ir globotinių užeinu į jo kuklius keturių kvadratinių metrų apartamentus, kuriuos jam tenka dalintis su dar trimis paaugliukėmis katytėmis. Nieko nelaukęs šnekutis tuoj pat įsitaiso man ant kelių, pasiglausto, pasitrina ir pradeda pasakoti... Aš, žiūrėdama į jo katiniškai protingas akis ir švelniai glausdama jį prie krūtinės, leidžiu Tedžiui išsišnekėti. Kasdien vis geriau pradedu suprasti, kad Tedis nori man papasakoti apie savo buvusį gyvenimą...

Kažkada jis gyveno gerai, turėjo namus, turėjo savo žmogų, savo visad pilną maisto indelį ir šiltą kampą galvai priglausti. Jeigu norėdavo, ir katiniškos laisvės turėjo į valias. O tada kažkas, ką Tedžiui prisiminus iki šiol širdelę susopa, visą gyvenimą sujaukė per keletą minučių. Nebeliko nieko: nei namų, nei glostančių rankų, nei šilto kampelio. Tedis liko vienas kaip pirštas, išduotas, nuskriaustas, šaltoje, visiškai jam nepažįstamoje vietoje, alkanas ir merkiamas šalto lietaus.

Prisitaikyti prie naujo gyvenimo, deja, jam sekėsi nekaip, skriaudė beveik visi, kas netingėjo: kas paspyrė, kas akmenį kokį paleido, kas įkando. O jis pats, iš prigimties būdamas švelnus ir mielas, nemokėjo apsiginti, todėl nuolankiai nuleidęs galvą susigūždavo ir kentė skaudžius likimo smūgius. Kartais spėdavo pasislėpti. Bet neilgam. Vos tik išėjęs paieškoti šiltesnės užuovėjos ar kąsnio kirminui pilve numarinti, gaudavo į kaulus nuo vietinių katinų.

Bet žmogumi Tedis tikėti nesiliovė, žinojo, kad ne visi jie tokie. Žinojo, kad tikro žmogaus rankos šiltos, švelnios, akys geros, o širdyje yra vietos meilei silpnesiam už save. Tik pamatęs žmogų katinėlis puldavo po kojomis, glaustydavosi ir maldavo meilės. Deja, kas paspyrė, kas paglostė... Bet visi po kelių minučių nutoldavo nuo jo kaip miražas, o Tedis laukė ir tikėjosi... Rudeninę darganą keitė žiemos sniegas, sniegą – pavasarinė saulutė, o jo žmogaus vis nebuvo.

Liūdėjo Tedis, jėgos vis seko. Kol vieną dieną kažkas paėmė jį ant rankų ir vis nešė, nešė... Tedžiui jau buvo nebesvarbu, kur... Jis buvo labai pavargęs nuo tokio beprasmio gyvenimo.

Kas nutiko vėliau, galiu papasakot jau pati. Paskambino jauni žmonės, pasakojo, kad rado visiškai išsekusį (sverianti vos 2,5 kg.), murziną, nuplikusiomis ausimis, šašuota nosimi vargšą katinėlį. Pagailėjo jo, nunešė į veterinarijos kliniką, nes priglausti patys sąlygų neturėjo. Pas mane Tedis gyveno ir buvo gydomas visą mėnesį. Tada labai ieškojome jam globos, deja, beviltiškai... Į mūsų pagalbos prašymą nesureagavo niekas.

Šiandien Tedis jau atsigavęs, nuparazitintas, paskiepytas, kastruotas. Visiškai neturi ausų erkučių, jam jau baigia ataugti plaukeliai ir ant ausyčių, ir ant smalsios nosytės. Trumpiau tariant, vaikinas atsigavo.

Pastaruoju metu šis katinėlis dalinasi mano vonia ne tik su manimi ir mano šeima, bet ir su trimis pasiutusiomis paauglėmis rainiukėmis Riki, Tiki, Tavi. Neramu jam ten, „mergos“ galvom eina, o Tedžiui daugiau ramybės norisi, jis mielai gulėtų žmogui ant kelių, glaustytųsi ir pasakotų apie savo gyvenimą. Dėl per didelio globotinių skaičiaus, aš neturiu nei ramaus kampelio, nei laisvos minutės Tedžiui, kurios jam beprotiškai reikia.

Gal kaip tik tu norėtum vakarais iš širdies pasikalbėti su Tedžiu? Gal iš jo paties norėtum išgirsti jo gyvenimo istoriją. Suteik jam namus, jis nereiklus, bet labai mielas katinėlis. Jis tau tikrai
atsidėkos murkdamas ir pasakodamas gražiausiais istorijas. Tedis gyvena Kaune.

Mes labai laukiam tavo skambučio tel.nr. 867724366 (Diana)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 24 rugsėjo 2013 - 14:35
Sveikos,

kildama į Kudirkos kalną prie 22namo nustėrau- per 4 eismo juostas nuo tauro kalno šuoliavo maksimum 2 mėnesių visiskai rainas kačiukas. laimei visų mašinų sėkmingai išvengė, priėjus kur jis kirto gatvę jo nemačiau, žiūrėjau po automobiliais, grečiausiai kur pasislepė palei tvorą. Gal kas gyvenat šalia ir galit jo pasidairyti? nes toks mažas kleckas pražus...nes vargiai tai jo teritorija kur juo kažkas rūpinasi.. juolab bėgo nuo tauro kalno pusės, ir kur ten jis galėjo būti.. greičiausiai kažkieno atneštas ir paliktas.. jeigu kas rastumėt ir katukas neatrodytu sergantis, bandyciau paimti į laikiną globą (turiu 2 savo ir vieną kleckiuką globoje)
Atsakyti
Sveiki smile.gif Mielas kačiukas ieško namučių. Pagal mane tai patinėlis apie 3 mėn. amžiaus. Šiuo metu gyvena laukelyje, bet artėja šalčiai... Taigi norėtume rasti jam šiltus namus. Kas pageidautų, pati nuvežčiau jums, prieš tai apsilankytume pas veterinarą ir atliktume visas būtinas procedūras. Klaipėda, bet galiu nuvežti ir į kitą miestąar kaimą. Nebūkim abejingi 4u.gif Telefonas pasiteiravimui 864743908.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elze1: 25 rugsėjo 2013 - 10:20
Tai pagalbos prašymas iš mažosios kovotojos,katytės.

Katytė buvo rasta gatvėje – nusilpusi, bejėgė mažylė buvo tokia silpna ir serganti, kad tik jos begalinis noras gyventi padėjo ją ištraukti iš mirties nagų.
Šiandiena katytė sveika, kasdien susiduria su naujais iššūkiais – kaip toliau nuridenti kamuoliuką, kaip padaryti salto, gaudant pačios į orą išmestą žaislinę pelytę.

Jauna, energinga ir linksma katytė, apie 2 mėnesių, ieško mylinčių namų. Katytė yra naminė, tvarkinga, puikiai moka naudotis kraiko dėžute, valgo viską smile.gif

Žinot, šaltasis sezonas jau čia. Katinai lipa ant kelių, grūdasi į lovą ir kitaip bando šildytis. O juk kačių temperatūra aukštesnė nei žmogaus, tad praktiškai jos šildo mus...

Gerai pagalvokit, ar ne pats tas laikas ką nors įsikatinti;)

+37067878240
Kaunas


user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune123123: 04 spalio 2013 - 13:23
2013-10-02 Lazdynuose (Vilnius) po automobilio gaubtu radome katytę. Kaimynė buvo pasiruošusi užvedinėti autombilio variklį, nes "atsibodo kniaukimas", bet šiaip ne taip pavyko įkalbėti atidaryti kapotą. O nueidama pradėjo burbėti, kad vaikų namai pilni vaikų, o mes gi katinus gelbstim doh.gif

Buvome nuvežę pas veterinarus, sakė, kad katytė sveika, davė profilaktiškai vaistukų nuo kirminų, vitaminų. Laikinai šią katytę priglaudėme, nors turėjom mintį pasilikti sau, tačiau.... Patys gyvenam nuomojamame bute, turim savo suaugusį katiną, kuris labai stipriai stresuoja iki šiol.. To tikri nesitikėjom, todėl ieškom katytei namų.

Todėl šiai gražiai, meiliai, žaismingai ir labai judriai katytei ieškom atsakingų šeimininkų ir šiltų namų.
Katytė tvarkinga, apie 2 mėnesių amžiaus, tvarkingai naudojasi tualetu. Pridėtume šiltą namuką (iš karto jame įsirangė), maistelio, vitaminų, žaislų.
Mūsų telefonas 864567849.


user posted image user posted image
Atsakyti
Spalio 5 dieną, šeštadienį, Klaipėdos senamiestyje (Didžioji Vandens g. – Mėsininkų g.) iš namų dingo katė. Greičiausiai pabėgo per pravertą langą. Katė 1 metų amžiaus, juoda, įmitusi (~4-5kg) , klaustuku išriesta uodega, sterilizuota. Katė pilnai naminė, draugiška, meili, aktyvi, bet lauke gali būti baikšti.

Padėkite rasti katytę, mums jos labai trūksta!

Tel. : 864120279; 867259877

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cruella de Vil: 06 spalio 2013 - 13:41
QUOTE(Iveina @ 2013 10 06, 12:10)
2013-10-02 Lazdynuose (Vilnius) po automobilio gaubtu  <...> user posted image

Rado šiltus namus.
Atsakyti
Sveiki, smile.gif labai ieškau transporto pervežti ramų katiną bokse iš Vilniaus į Klaipėdą, kuo greičiau tuo geriau ax.gif
Atsakyti
Keturi (2 mergaites ir 2 berniukai) 2.5 menesiu kaciukai iesko paciu geriausiu namuciu. Kaciukai dehelmintizuoti, paskiepyti, pripratinti prie tualeto ir nagu draskykles. Valgo sausa maista ir zalia mesyte.
Labai laukiam atsakingu seimininku wub.gif
Tel. +37067225110

Melyna katyte flirt.gif

user posted image

user posted image


Raudonas su baltu berniukas (#1) wub.gif

user posted image

user posted image


Melynai-kremine vezliuke (mergaite) flirt.gif

user posted image

user posted image


Raudonas su baltu berniukas (#2) wub.gif

user posted image

user posted image


Kaciuku mamyte heart.gif

user posted image

Siuo metu sterilizuota ir dalyvauja parodose smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VITA_V: 17 spalio 2013 - 14:17
Pabėgusi nuo žmonių neapykantos Tylė ieško namų

Tylei nebėra kur dingti. Kieme, kuriame gyveno yra linkima jai greičiau galą gauti. Jeigu kas įsileidžia į rūsį blogu oru ar per šalčius, tuoj rašomi skundai, važiuoja komisijos, tikrina.
Vargo Tylė: nespėdavo susilaukti kačiukų, žiūrėk, ir vėl laukiasi, ir vis reikėdavo ieškoti vietos, kur su mažaisiais pasidėti. Tada būdavo kviečiamas Nuaras, lakstydavo, gaudydavo, būdavo ir tokių, kurie atradę mažiukus nužudydavo ir palikdavo juos matomoje vietoje, buvo tokių, kurie pabarstydavo nuodų ir kačiukai didžiulėse kančiose mirdavo. O Tylė niekur nesitraukė iš to kiemo, nes ten gaudavo pavalgyti

Geraširdžiai žmonės savo lėšomis sterilizavo katytę. Šiuo metu ji priglausta kituose namuose, rūsyje. Nuo rugpjūčio 30 d. visiškoje tamsoje, atskirta nuo viso pasaulio Tylė kantriai laukia.
Labai norime surasti jai namus, nes koks gyvenimas per dienas tūnoti įkalintai be gryno oro ir saulės šviesos belangėje , o sugrįžti jai į tą patį kiemą jokiu būdu negalima.
Tylė rami, tyli katytė. Jai reikia laiko, kad apsiprastų ir patikėtų, kad niekas jos nebeskriaus.
Ieškome Tylei žmogaus, kuris priimtų katytę į savo namus ir padėtų pagaliau tašką jos sunkiame gyvenime.

Tel. 861494359

user posted image

user posted image
Atsakyti